این ارزان شدن اینترنت به ضرر کسانی شد که از آسیاتک بخاطر تایم رایگان سرویس می گرفتند و گرنه این شرکت آشغالترین شرکت واسه وبگردیه
Printable View
این ارزان شدن اینترنت به ضرر کسانی شد که از آسیاتک بخاطر تایم رایگان سرویس می گرفتند و گرنه این شرکت آشغالترین شرکت واسه وبگردیه
..حذف شود....حذف شود....حذف شود..
سلام
چرا این درجه ای که مقدار گیگ باکس رو نشون میده اینجوریه؟
یه روز هست یه روز نیست؟
چیکار می کنن اینا؟
چرا تو تعرفه ها به جای رایگان نوشتن نامحدود؟
دقیقا مشکل منم هست. فعلا هن که گیگ باکسا رو برادشتن.نقل قول:
حالا توی پنل من تعرفه ها دوباره تغییر کرده کنارش زده علوم پزشکی!! من شیرازم. قضیه چیه؟ ده گیگ رایگان برگشته برای من ولی فقط سرعت یک مگ و دو مگ. مثلا توی سرعت ده مگ فقط دو سه تا اپشن هست! گند زدن حسابی.
این نیم گیگ تو ماه از سرویس شهاب حذف شده؟
به جای شبانه رایگان زدن نامحدود !! قضیه اش چیه؟
البته فکر کنم زمانی که گیگ باکس داشته باشید قسمت خرید گیگ باکس واسه شما نمی یادنقل قول:
در حال حاضر حجمی 20 گیگ 512 دارم امروز تمومه، با این شرایط مجبورم نامحدود بردارم
حالا میخوام بدوم کدوم سرویس ش سرعت دانلودش حدقل روی 100 هست؟
دوستان بالاخره بعد یه هفته پیگیری شکایت مبنی بر عدم تضمین کیفیت و... نتایج جالبی کسب شد
اولا که مدارک مورد نیاز رو به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] فرستادم و امروز گفتند که بله مشکل از زیرساخت بوده (البته روشون نمیشه بگند آسیاتک!)
بهشون گفتم پس چرا پشتیبانیتون میگه نویز خط داری زیر 15 باشه آدم حسابت نمیکنیم و ملاک ما فقط و فقط دانلود از میهن دانلود خراب شده هست و اینا؟
خلاصه کم آورد و گفت بررسی میشه منم گفتم که منتظرش هستم، خودشونم تایید کردند که چه پشتیبانی شوت و دروغگویی دارند
هفته پیش هم اعتراف کرد که آره سرویسهامون در زمان اختلال (شلوغی) یه جور (یه آشغال) میشه، اینو هم پیش کشیدم که چرا اون بدبختی که 30 تومن برا 10مگ 2گیگ _
میده باید با اونی که 10تومن برای 2گیگ 128k میده باید یه سرعت داشته باشند؟ پس ضریب کیفیت 1/8 کو؟ گفت اینم بررسی میشه.
خودشم گفت پشتیبانی برای مسائل جرئی هست (عجب!) شما اطلاعاتتون بالاست (اینم عجب!) گفتم حالا من به کنار _
اون بدبختی که سوادی نداره چی؟ تماس بگیره با اون پشتیبانی اون چرت و پرت ها رو به دروغ تحویلش بدند؟ این رواست؟
چرا یه لقمه نون حلال نمیخوایید سر سفرتون ببرید؟ صبح تا شب فریب و دروغ تا کی؟ شاکی شد گفت شما چرا از جای دیگه نمیگیرید؟
(اولا کسی این حرف رو بزنه یعنی وضع شرکتش خیلی خرابه!) گفتم من تا آخرش می مونم و حق خودم و بقیه رو ازتون میگیرم اون شرکت رو درست میکنم
الان هم اگه سندی در رابطه با ملاکهاتون از جمله snr15 و میهن دانلود دارید بدید که شکایت رسمی طرح کنم خلاصه دیگه کم آورد :n09:
گفت هروقت مشکل داشتید با داخلی 4 روابط مشتریان-خودم تماس بگیرید نه پشتیبانی (یعنی پشتیبانی یه شرکت تعطیل)
خلاصه اینو بگم که با تحت فشار قرار دادن مثل بازجوها میشه از زیر زبونشون حرف کشید به شرطی که مشکلی نداشته باشید قرص و محکم
گفتم 37 ساله ملت هیچی نگفتند وضع چی شد؟ هرروز داره بدتر میشه پس فردا هم آسیاتر میشه حامی اینترانت ملی
ازین به بعد هم باید برای وصل شدن به اینترنت اکانت pn/\ خرید که سرورش آسیاتره فقط میخواند باز یه 10-15تومن ماهی بگیرند اینم طرح آیندشونه _
اینترانت باز و سرعت اینترنتو به خاک بکشونند کاری که صداوسیما با پارا_زیتا کرد، کافیه تبلیغات تلویزیونی رو ببینید برای هر ثانیه چند میگیرند، 909230... بزنگ بخند...
ملتو به چه روزی انداختند، اون از وضع خودرو، این اینترنت، فقط نفرین و لعنت برا خودشون جمع کردند و عجیبه که هنوز مردم درک نکردند _
حداقل میشه اون آنتن آشغال تلویزیون رو کند انداخت وسط خیابون که، ولی... پس فردا هم لابد باید بشینند انیمیشن راشل کوری رو با سرعت نور دانلود و کیف کنند
طرف پروفایل سرعتمو عوض کرده بود بعد به من میگفت از کجا میبینی؟ شلوغی رو از کجا میفهمی؟ فکر کرد از پشت کوه اومدم، عجب حکایتی داره این آسیاتک :n09:
باز خوبه یه کم ازین 195 حساب میبرند، دزدبازاری شده مملکت
منم چون این قضیه رو می دونستم برای اون یکی خط اولش 10مگ گرفتم یک ماهه که بهونه بابت بستن خط نیارن بعدش سرویس 256k گرفتمنقل قول:
والا اگه وضع خط ناجور باشه دیگه سخت میشه ازشون شکایت کرد
یه بار از مخابرات سرویس 1مگ گرفتم رو 128 بسته بودن با کلی تماس هم درست نشد، قرارداد رو فسخ و دوباره گرفتم تا اینکه دفعه بعدی مثل آدم بستن.
اون تغییر به موارد زیادی میتونه ربط داشته باشه بهترین راه تست از سر خطه، حتی میتونه به خط هم ربط داشته باشهنقل قول:
کابلهای داغون مخابراتو که دیگه میشناسید. من قدیم هم با پارس هم آسیا مشکل نوسان داشتم تا اینکه جعبه تقسیم خونه رو کندم و سیمارو به هم لحیم کردم اوکی شد.
از هشدار دادنت تشکر ویژه می کنم :n02:نقل قول: