اصلا اگه بازی نصب باشه عملا صدایی از درایو نمیاد:20:نقل قول:
ولی اینکه روی هیچکدوم بازی نصب نیست و منظورت خوندن بازی از روی دیسکه میتونه مریوط به مدل درایو باشه
مدل های مختلفی که هر کدوم جنس شون با بقیه اندکی فرق میکنه:46:
اصلا اگه بازی نصب باشه عملا صدایی از درایو نمیاد:20:نقل قول:
ولی اینکه روی هیچکدوم بازی نصب نیست و منظورت خوندن بازی از روی دیسکه میتونه مریوط به مدل درایو باشه
مدل های مختلفی که هر کدوم جنس شون با بقیه اندکی فرق میکنه:46:
نه هارد نداشتم. ولي تو اين سه تا اسليمي كه داشتم صداهاي درايو هيچكدوم شبيه به هم نبوده! احتمالا همون مدل درايو باشه . مرسي
سلام
دوستان یه سوال فوری دارم.
من الان xbox ام lt2 روشه.
حالا میخوام ببینم اگه آخرین آپدیت رو روش بریزم lt میپره؟فعلا لایو نمیرم.
و اینکه لینک آخرین آپدیت رو هم بدید.
ممنون یه دنیا.
Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
البته بیشتر کسانیکه کنسولهارو هـک میکنن پیچ میچای کنسول و درایوو نمیبندند .منم همین مشکلو داشتم رفتم به طرف گفتم پیچایی که نبستیو رد کن بیاد.نقل قول:
وقتی پیچارو بستم صدای درایو واقعا کمتر شد.نمیدونم اینا چطوری پول از گلوشون پایین میره:5:
---------- Post added at 01:43 PM ---------- Previous post was at 01:40 PM ----------
سلامنقل قول:
اگه کنسولتو آپدیت کنی دیگه بازیهای xgd3 مثل gears3-batman-driver-prototype و ...........نمیتونی بازیشون کنی(ال تی نمیپره ولی بازیهارو نمیتونی بازی کنی)
بهتره کنسولتو ال تی 3 کنی و بازیهاتو پچ شده بخری
ممنون از پاسخ سریعت.نقل قول:
اگه lt3 بریزم اونوقت تمام بازی هام باید پچ جدید بشن یا فقط Xgd3 ها؟
ممنون
ممنون از امید بابت راهنمایی . من حرفاشو تکمیل میکنمنقل قول:
وقتی که به LT+3 اپدیت کنی باید تمام بازی های XGD3 , XGD2 رو با پچ مخصوص LT+3 پچ کنی . که اونا هم دو نوع دارن truncate یا رایت بازی ها با 97% حجمشون که رو هارد نصب نمیشن و فقط باید از رو دیسک خونده شن و قیمتشون هم از 1500 تا 3000
نوع دوم Burner max ها که رایت بازی ها با 100% حجمشون که رو هارد نصب میشن و باهاشون میشه لایو بازی کرد بدون هیچ خطری ولی قیمتشون از 4000 تا 6500 بستگی به فروشنده داره
من 650000 تومان بودجه دارم.ميخوام براي گيم هزينه کنم.3 سال پيش يه کيس بستم با اين مشخصات:
graphics: geforce 8500gt ...1GBmemory
cpu: intel core 2 duo 2.40GHz E4600
motherboard: asus P5KPL-C
ram: 2GB DDR2
که اشتباه کردم اون موقع ايکس باکس نگرفتم.الانم ميگن کم کم داره عمر ايکس باکس تموم ميشه.خواهش ميکنم از کمکم کنيد چيکار کنم.خيلي تحقيق کردم ولي هنوز گيجم.چه تصميمي بگيرم؟
1-ايکس باکس اسليم 4گيگ بگيرم.شايدم بعدا يه هارد بهش اضافه کنم
2-سيستم فعليم رو مقداري ارتقا بدم
3-کل کيس فعليم رو بفروشم.با پول فروشش + 650000 تومن يه کيس نو بگيرم
اينم بگم گيمر حرفه اي هستم که بعضي وقتا تا 8ساعت در روز بازي ميکنم!
عجله هم دارم چون بخوام کنسول بگيرم و تابستون برسه قيمتش ميگن ميرسه به يه مليون!
هیچ راهی نیست که بشه truncate رو نصب کرد؟؟ اینجوری که هارد بلااستفاده میشه کلی پول هارد دادیم ....نقل قول:
من الان بخاطر همین موضوع نمیرم LT3 بریزم چون فقط آفلاین بازی می کنم و نیازی به برنرمکس ندارم اگه روشی هست که بشه همین DVD ارزون ها رو روی هارد نصب کرد ممنون میشم بگید...
نقل قول:واسه XGD3 ها نه نمیشه به هیچ وجه:11:نقل قول:
هیچ راهی نیست که بشه truncate رو نصب کرد؟
در ضمن داشبورد جدید و LT3 داره کم کم همه گیر میشه و دیر یا زود باید شما هم همین کار رو بکنید:46:
همین الان هم تعدادی بازی عرضه شده که صرفا برای اجرا داشبورد جدید و LT3 میخوان:20:
دوستان
الان با التی 2 میشه رفت لایو و یه بازی XGD2 آنلاین بازی کرد
مثل فیفا 12
امنیت داره ؟
آپدیت کنیم التی نمیپره ؟