دوستانی که از شکن های رایگان استفاده میکنید؟؟؟
کدوم بهتر جواب میده برای مخابرات؟؟
اگه مشکلی هست تو پیام خصوصی جواب بدن.
Printable View
دوستانی که از شکن های رایگان استفاده میکنید؟؟؟
کدوم بهتر جواب میده برای مخابرات؟؟
اگه مشکلی هست تو پیام خصوصی جواب بدن.
دوستان کسی vpi و vci رو برا مخابرات شهر بابل میدونه؟
8نقل قول:
81...............
الان دو روزه سرعت دانلود خیلی کم شده واسه من از 5.3 گیگ در شب به 3.2 گیگ در شب رسیده
یادش بخیر 6 ماهه تموم نامحدود داشتیم روزی بالای 20 گیگ میزدیم
دوستان تعرفه اینترنتم تموم شده بود، یعد از یک ماه مجددا فعال کردم، داخل سامانه امدم دیدم که یه اطلاعیه با نام اصلاحیه سرویس های کمپین نوروزی دارم که میگه از 2/18 اینترنت شیانه از 1تا7 رایگانه. این برای تمام سرویس هاست؟ الان که یک سرویس یک ماهه خریدم هم شبانه رایگان دارم؟؟ آخه دانلود کردم ولی کم شد از حجم ترافیکم
دوستان تعرفه اینترنتم تموم شده بود، یعد از یک ماه مجددا فعال کردم، داخل سامانه امدم دیدم که یه اطلاعیه با نام اصلاحیه سرویس های کمپین نوروزی دارم که میگه از 2/18 اینترنت شیانه از 1تا7 رایگانه. این برای تمام سرویس هاست؟ الان که یک سرویس یک ماهه خریدم هم شبانه رایگان دارم؟؟ آخه دانلود کردم ولی کم شد از حجم ترافیکم
توجه کردین پینگ رو اشتباه نشون میده فکر کردن مردم خرن
با ی ترفند میکروتیک کاری کردن که ما پینگ رو کم دریافت کنیم ولی در اصل همون اشغال قبلیه
تو بازی آنلاین به راحتی میشه فهمید چون پینگ رو بهت تحویل میده
فقط کمپین نوروزیا شبانه رایگان اضافه شدهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی میدونه چرا vpi و vci مودم من 1 -32 هستش ؟ (شهر بابلسر)
ی پورت رو بستن هی تایم اوت میده ریدن والله
هر روز ی بازی
چرا پنل مخابرات باز نمیشه؟؟
هر چه قدر میزنم میگه کد تصویر اشتباهه!!!
آقااااااااااااااااااااااا ا چرااااا این پنل مخابرات کوفتی اصلا باز نمیشه ؟؟!!!
خیلی کنده به سختی باز میشه !!! چه وضعشه ؟؟؟ شما میتونین برین تو پنل ؟؟
اصلا از تایپیک معلومه که کاربرای مخابرات هیچ مشکلی ندارن.:n02:
همه فکر کنم پر زدن رفتن ، ما که خیلی وقته از مخابرات رفتیم .
من مخابرات ندارم ، ولی بازم برای من پنل کند با زمیشه ، الان 1 دقیقه شده ولی هنوز باز نشده ، داره لود میشه.نقل قول:
ای پی به (Information Technology Company (ITC برگشته اما هنوزم پنل باز نمیشه :n29:
من الان با ایرانسل اومدم !!
اصلا حتی در آی پی 172.*.*.* که زمان تموم شدن نت میاد هم باز نمیشه !!!
این چه وضعشه ؟؟؟ خود سایت مشکل داره !!
سلام دوست عزیز میدونی این کمپین که میگن شرایطش چیه ؟ بازی در نیارن ترافیکمونو یه شبه پر بدن ؟نقل قول:
فکر کنم مهلت ثبتنامش تموم شده!
سلام ظاهرا تا31بود تموم شد البته باز برای جلب مشتری از طرحها میزارننقل قول:
دوستااااااااااااااااااااا اااان برای شما صفحه ی اصلی مخابرات کامل باز میشه ؟؟؟
الان نکا یکی دو هفته اس اصلا باز نمیشه !!!
فقط صفحه اول به زور باز میشه دیگه داخل صفحه اصلی نمیره !!!
سلام نه داداش وضعیت ما هم مینهنقل قول:
اصلد چرا این اطلاعیه کمپین رو برای ما فرستادن
اگه کسی با این اطلاعیه دچار اشتباه بشه و 1 تا 7 بزاره دانلود تکلیفش چیه ؟
این مخابراتم داره میزنه جاده خاکی ها!
دیشب من ساعت 1:03 دقیقه بعد خاموش ، روشن کردن مودم وصل شدم بعد گذاشتم دانلود 4 دقیقه بعد نت قطع شد انگار ترافیکم تموم شد بعدش دیگه نمیتونم وارد پنل کاربریم بشم.
از این مخابرات خر تو خر تر کسی دیده به من بگه !!! الان باید چی جوری ترافیک بخرم ؟
واسه دانلود کدام یکی از isp ها رو پیشنهاد میکنین که بهتر از مخابرات باشه؟
یه سوال از دوستان
این مخابرات مازندران کلا پنل نامحدود نداره یا اینکه بعد یه مدت اضافه کردن؟
الان تو استان گیلان هم همچین بلایی دارن سر ما میارن. ما یوزر مخابرات بودیم ولی شرکت دیگه ای (که با مخابرات قرارداد داشت) به ما خدمات می داد . اینا تو پنلشون نامحدود داشتن ( اما تو پنل مخابرات چیزی به نام سرویس نامحدود نیست) و محدوداش چنان حجم می خورن که در جا باید برای هر گیگ 5 هزار بپردازیم . رسما وبگردی تعطیله :n21:
چرا داره، وقتی میری تو پنل سرویس های محدود و نامحدود از 128 تا 2048 داره.نقل قول:
البته نا محدودهاش سرعتش از اونی که باید باشه کمتره.
کسی سرویس 2 مگ نامحدود داره سرعتش چنده 120 ؟ 130 ؟
توی یه ماه میشه 200 گیگ دانلود داشت ؟
ip5بد نیست فعلا از 2بهتره
سرویس های محدود:نقل قول:
128=45
256=80
512=140
1مگ=220
2مگ=300
سرویس نامحدود:
128=8
256=32
512=50
1مگ=60
2مگ=120
-------------------------
پیش شماره های تلفن ثابت استان مازندران تا پایان خرداد یکسان خواهدشد
مدیرعامل مخابرات استان با بیان اینکه " افزایش سرعت دیتا در خطوط تلفن همراه و حل ترافیک موبایل" از برنامههای مهم آینده این شرکت خواهدبود،تصریح کرد: طی سه ماه آتی از شهریور سال جاری نسلهای سوم و چهارم موبایل در استان مازندران راه اندازی میشود تا مردم شریف و مشترکین عزیز مازندرانی بتوانند از امکانات و خدمات ارزشمند نسل جدید استفاده بهینه نمایند.
وی همچنین با اشاره به توسعه مناسب شاخص های ثابت و سیار و پورتهای واگذارشده دیتا درسطح استان، اظهار داشت: با تلاش ویژه کارکنان و متخصصان این شرکت هم اکنون استان مازندران برخوردار از 5/ 1 میلیون مشترک تلفن ثابت ، 272 هزار مشترک دیتا و بالای2 میلیون و 200 هزار مشترک ارتباطات سیار (همراه اول) می باشد...
دیشب تا صبح دو بار نت واسه مدت طولانی قطع شدنقل قول:
من سرویس شش ماهه دارم دو روز دیگه تموم میشه.واسه اینکه دانلود شبانه داشته باشم باید بازم 6 ماهه یا یک ساله بگیرم یا قانون عوض شده؟
من توی هفتهء قبل توی زمان دانلود شبانم هر 1 گیگی که دانلود میکردم نت قطع میشد
پریشب هر 800 مگ دیشب هم هر 723 مگ قطع مشید!!!:n13:
معلوم نیست که باز دارند چه غلطی میکنند! احتمالا طی چند روز آینده معلوم میشهکه قراره چه بلایی سرمون بیاد:n28:
من چند روزه که 1mb محدود یکماهه گرفتم، شبانه رایگان نداره.نقل قول:
سلام
من از همین مخابرات مازندران میگیرم
الان بخوام شبانه داشته باشم حتما باید چند ماهه بخرم ?
با چه سرعتی بگیرم که چند ساعت دانلود کنه؟
من الانه سه ماهه 128 دارم دانلودش روی 50 هست سرعتش کمه نمی تونم
باید 6 ماهه یا یکساله خرید کنید تا شبانه بارتون فعال بشه.ساعات رایگان از 1 تا 7 هست.1مگ خوبه ولی 2 مگ هم هست که گرونه
تشکرنقل قول:
باید 6 ماهه یا یکساله خرید کنید تا شبانه بارتون فعال بشه.ساعات رایگان از 1 تا 7 هست.1مگ خوبه ولی 2 مگ هم هست که گرونه
فقط یه چیزی باید به مخابرات زنگ بزنیم که برامون فعال کنه شبانه رو؟
نه سرویس رو که خریداری همراه اون سرویس شبانه فعال هست.فقط یکساله بگیری مطمئن تر هستنقل قول:
سلام دوستان دوتا سوال
یک اینکه سرویس من تموم شده نمیشه از طریق بانک پرداخت کرد بستن میگن دچار اختلاله من باید حضوری برم خود مخابرات پول بدم یا باید برم بانک ؟!
دو اینکه اطلاعیه زدن که سرویس های محدود دیگه کلا شبانه دارن تو خود پنل مخابرات پس چرا شما هنوز میگین 6ماهه باید حتما بگیریم ؟!
نقل قول:
عنوان خبر: اصلاحیه سرویس های کمپین نوروزی شماره: 397 تاریخ: ۱۳۹۳/۲/۱۷ شرح خبر: با عرض سلام و خسته نباشید حضور همکاران محترم
به اطلاع می رساند با توجه به تغییرات کشوری در ارتباط با محاسبه ترافیک شبانه کمپین نوروزی، محاسبه ی حجم سرویس های این کمپین از تاریخ1393/2/18
به شکل Traffic Off Time بوده یعنی از ساعت 1 بامداد الی 7 صبح به صورت رایگان می باشد.
از همکاران محترم واحد فروش و پشتیبانی درخواست می گردد که این گونه موارد اطلاع رسانی گردد.
موفق باشید
تیم پشتیبانی سامانه BSS مبین خاور
سلام دوستان عزیر
متاسفانه ی مشکلی واسم پیش اومده نمیدونم اینجا جای مطرح کردنشه یا نه
چند وفت پیش هز مخابرات اینترنت گرفتم خلاصه هر چه میبردمش پیششون که به قول خودشون کانفیگش کنن میگفتن کانغیگ شده، میاوردم خونه میدیدم وصل نمیشه مدام چراغ اینترنت مودم چشمک میزنه و ثابت نمیمونه، زنگ زدم به 2020 با هزار خواهش و التماس که بگن چطوز کانفیگ میشه
خلاصه نلفنی گفتن کنم کانفیچش کردم، ولی الان زدم مودمو ریست کردم یادمم نیست چطور کانفیگش جردم،حالا اگه راه داره دوستان راهنماییم کنن
مدل مودمم
D Link 2730-u
هست
[url]www]
[u[url]
1- درسته، الان بخوای از رو سایت پرداخت کنی، مینویسه: مشترک گرامی: پرداخت الکترونیکی تا اطلاع ثانوی از سمت بانک دچار اختلال می باشد.نقل قول:
پس برو همون مرکز مخابراتی که ثبت نام کردی، ببین چی میگن، مستقیم بانک نرو.
2- ظاهرا اطلاعیه فقط برای کساییه که توی کمپین نوروزی سرویس گرفتن، نه برای مایی که قبلا داشتیم و الان از توی پنل سایت تمدید می کنیم.
حالا یه سوال، با توجه به این تعرفه هایی که در سایت مخابرات مازندران زده، چرا هنوز توی پنل تغییرات داده نشده؟ مثلا سرویس 1مگ باید 5 گیگ ترافیک داشته باشه به قیمت 17500 تومان، اما تو پنل 4 گیگ زده. یا سرویس 5مگ و 10 مگ اصلا توی لیست نیست.