سلام.دوستان مودم هوآوی که های وب میده چطوره؟؟؟ وای فایش رو لازم دارم خوب کار میکنه؟ در روز 12 ساعت میخوام خوب کار کنه.میخوام یک طرح گردباد بخرم برا مغازه و فقط برا کار با دستگاه پز(کارت خوان) چون دستگاهم وای فایه.
Printable View
سلام.دوستان مودم هوآوی که های وب میده چطوره؟؟؟ وای فایش رو لازم دارم خوب کار میکنه؟ در روز 12 ساعت میخوام خوب کار کنه.میخوام یک طرح گردباد بخرم برا مغازه و فقط برا کار با دستگاه پز(کارت خوان) چون دستگاهم وای فایه.
سرعت تک کانکشن من الان بین 0 تا 10 کیلو بایت در نوسانه که البته اکثر اوقات صفره!
دوستان برای نگاه کن کلیپهای استریم مثلا یوتیوب کدوم آی اس پی رو پیشنهاد میدین؟ های وب که مرخصه در این مورد (سره شب) به نظره من.
یک سوال داشتم
الان من بخش تنظیمات ADSL مودم رو نگاه کردم این گزینه ها رو داشت
ADSL modulation: G.Lite G.Dmt T1.413 ADSL2 ADSL2+ AnnexL Option: Enabled AnnexM Option: Enabled ADSL Capability: Bitswap Enable
SRA Enable
این گزینه های بالا همشون به جر SRA Enable تیکشون فعال هست ، حالا این درسته یا باید تغییر بدم
سلام نیم ساعتی میشه سرویس م فعال شده . و سرعت نت م فوق العاده خوبِ هنوز که :n02:
دوستان طرحی که گرفتم فشفشه هم داشت چطور باید از فشفشه ها استفاده کنم؟
خدا رو شکر که یکی هم سرعتش خوبه. حالا دو تا تست از testmy.net سرور لندن و فرانکفورت بذار.نقل قول:
فشفشه هم داخل بانک مجازی - مشاهده کد تخفیف
سلام اگه منظورت اون 80 تومنی هست و مدل hg 521 من داشتم و دارمش عالیه اما می تونی با این قیمت بری یه سرچ بزنی مثلا مودم های دی لینک تی پیلینک یا تندا رو بگیری یا حتی خود هوآوی هم تو این رنج بهتر هم دارهنقل قول:
سلام اون snr رو فعال کن و از اون گزینه ها بهترشون g.dmt هست که نویز کم می شه و down snr بالا میره منتهی up snr میاد پایین اما در کل خط پایدار تر می شهنقل قول:
شرمنده srnنقل قول:
ممنون بابت جوابنقل قول:
اون گزینه منظورتون SRA هست؟ اخه من srn ندیدم
سلامی مجدد اون t1.413.هم تقریبا مثل g.dmt هست ولی نویز نسبتا بالاتری داره نسبت به g.dmtنقل قول:
بله بله واقعا ببخشید اشتباه شد بله منظورم همونهنقل قول:
دوستان برای دیدن کلیپ های استریم مثلا یوتیوب کدوم آی اس پی رو پیشنهاد میدین.قیمتش مهم نیست.آسیاتک چطوره برا این کار الان های وب دارم که برا این کار اونم سره شب خوب نیست
والا هر کسی فقط در مورد سرویسی که داره میتونه صحبت کنه برای همین بهتره تو تاپیک آسیاتک بپرسید. به هر حال من الان پارس آنلاین هم دارم که خوب تقریبا کلا از پارس استفاده میکنم. پارس برای دیدن ویدیو خوبه، برای تلگرام یخورده کنده ولی بازهم ده برابر های وب سرعت لود کردن ویدیو در تلگرام هم بیشتره. های وب هم یک سرویس سه ماهه گرفتم همینجوری هست دیگه باید حجمشو تموم کنم :n02:نقل قول:
ایشون : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از های وب رفتن آسیاتک فکر کنم بهترین فرد برای پرسیدن سوال شما باشن.
آسیاتک تک کانکشنش سرعت پایینی داره و در اغلب مواقع حتی نمیشه رادیو 128 کیلوبیتی رو راحت گوش کرد! قیمت حجم هم مثل های وب نیست و گرونتر می افتهنقل قول:
اگه قیمت برات مهم نیس یه اینترنت وایرلس بگیر و راحت استفاده کن
های وب شبکه ملی پرسرعت سرعت سرور خارجی مشکلی داره پیج خیلی دیر باز میشه فقط سرورهای داخلی دانلود و پیج خوبه پشتیبانی میگه به خاطر مشکل قطع شدن دو مسیر ارتباطاتی هستش که هنوز مشکلش برطرف نشده نظر شما چیه دوستان؟
دو مسیر نیست و فقط یک مسیر قطع شده که اونم باب المندب هست. ترکیه موقتا قطع شده بوده که الان ظاهرا وصله. باب المندب دقیقا در یک روز که در اخبار هم گفته شد،قطع شده و آیا مشکل های وب دقیقا از اون روز شروع شده ؟! حداقل من با دنبال کردن تاریخچه این تاپیک دیدم که مشکل سرعت های وب کم کم شروع شده و هر روز بدتر شده که این با قطع شدن مسیر که ناگهانی تاثیر میذاره جور در نمیاد ! ولی با گرفتن بیش از اندازه کاربر و کم بودن STM1 خریداری شده جور درمیاد !نقل قول:
کسایی که کمبود سرعت و اختلال دارن برن اینجا شکایت کنن بلکه اینا ادم بشن :n24::n23:
روی ثبت درخواست کلیک کنید و فرمو پر کنیدکد:http://complaint.cra.ir/Pages/View/Default.aspx
دقیقا همینطوره سیاستشون فقط افزایش کاربر بدون کیفیت هستش در کل فقط سرور داخلی خوبه که این همون اینترنت ملی هستش ماداریم پول اینترانت میدیم نه اینترنت مخصوصا در شهرستان ها...نقل قول:
واقعا سخته آدم یک سرویس رو پیشنهاد کنه از بس که ناپایداره شبکه هاشون. من خودم مصرف اصلیم یوتیوب هست و الان در خونه مخابرات دارم و دفتر های وب دارم. مخابرات همین چند ماه پیش حتی روی کیفیت 360p هم دائما لگ داشت، اما همین امروز صبح مثلا 1080p رو با سرعت 650k داشت عین هلو پخش میکرد. در عوض، های وب هفته ی پیش حدود سرعت 280k رو برای ویدئو تک کانکشن داشتم (کیفیت 720p بدون لگ) که از دیروز نابود شده و ۵۰-۷۰ کیلوبایت سرعت هست.نقل قول:
یک مورد مهم هم در نظر داشته باشید، اونم فیل ترش کنی که استفاده میکنید.
من از سرویسای معروف استفاده کردم اما بهترین نتیجه رو از سرویسی گرفتم که اگر خواستید توی پیام خصوصی بگید معرفی کنم - تفاوتش زیاده.
زنگ زدم به اوپراتور هاي وب ، ميگم چرا نسبت به شاتل كيفيت خدماتتون ضعيفتره ؟ ميگه ما فشفشه داريم . خب فشفشه بخوره توي سرتون !!!!!!!! حلال حرومي ميدونين چيه ، براتون مهمه ؟ بخدا حتي از يك ريال پولي كه دادم راضي نيستم حالا نميدونم چطور ميخواد از گلوتون پايين بره . من از شاتل سرويس 128 داشتم بدون هيچ منتي خطمو روي 16 مگ بسته بودن !!!!!!!!!! سرعت دانلودم بين 1600 كيلوبايت درثانيه تا 1700 بود تازه پينگم از سرورهاي خارجي بالاي 150 نميرفت از سرور داخلي هم بالاي 40 نميرفت
همین متن روی توی شکایت نامه ام برای درخواست تخلیه ثبت کردم که هردوتا خطمو بیارم روی شاتل
اون یکی خطم از اسیاتک بود که تخلیه شد برای شاتل هم ثبتنام کردم ولی هنوز خبری نشده
دوستان چه شرکتی رو به عنوان جایگزین برای های وب معرفی می کنین ؟ میخوام های وب رو هم جمع کنم
شبانه داشته باشه یا اگر شبانه نداره مثل های وب یه طرحی برای دانلود داشته باشه مثل فشفشه
حدود مصرفم هم جداکثر 60 گیگ در ماه
آسیاتک داشتم شبانش عالی بود ولی پورتم مشکل داشت مجبور شدم تخلیه کنم
دیگه واقعا غیر قابل تحمله.
منم این ماه قراردادم تمام میشه جمع میکنم :n22:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای شما شاتل تا حدودی میتونه مناسب باشهنقل قول:
احتمالا 50-60 رو با یه جریمه (همون ارتقا در صورت محدودیت) بتونید دانلود شبانه کنید
کدوم سرویسش پیشنهاد می کنیدنقل قول:
در مورد سرویسهای شاتل طبیعتا باید در تاپیک شاتل پرس و جو بفرمایید. اما سرویساش کلا دو دسته art و اکو! اتخابها محدودهنقل قول:
دوستان کیفیت اینترنت من در حد افتضاحی افت کرده
عملا نمیشه از اینترنت استفاده کرد
برای شما هم همین طوره ؟
من قطعی داشتمنقل قول:
برو خدا رو شکر کن قطع نیست
جدا اگه مشکل هزینه نداشتم، یه لحظه تو عوض کردن سرویسم شک نمیکردم.
نمیدونم همه شرکت ها همینه یا فقط های وب اینطوریه ولی از اینکه های وب هی از حق من بخوره و نتونم کاری بکنم خسته شدم.
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
جدا شاتل انتخاب محدود داره؟!!!نقل قول:
به نظر من زیاد بودن گزینه های شاتل باعث میشه انتخاب کردن سخت بشه،اما قطعا انتخاب ها محدود نیست...
Sent from my CHM-U01 using Tapatalk
پینگ 3000 با قطع بودن هیچ فرقی ندارهنقل قول:
عملا هیچکاری نمیشه کرد
صفحات به زور با 10 بار رفرش باز میشن
مشکل منم اینه حدود قابل توجهی از سرویسم باقی مونده
باید صبر کنم ترافیکم تموم بشه بعد جمعش کنم
جداً شاتل تنوع داره سرویساش؟خب شما ده تاش رو بگو؟!نقل قول:
یه سری نامحدود ART1, ART2,..... که همون سرویسای طلایی یا نقره ای شرکتایی مثل اسیاتکه و سرویسای حجمیش هم که eco
سوال: سرویسای حجمیش مثلا برای سرعت 128 چند نوع ارایه شده؟ بجز ماهانه 4 گیگ داره آیا؟ :n31::n31:
فاجعه هستش های وب . هر وقتم تلویزیون باز میکنی داره تبلیغ میکنه ارایه دهنده اینترنت اخه بیسواد اونی که شما میفروشی اینترانت هستش همون شبکه ملی که البته ملی نیست چون بعید میدونم مردم شبکه داخلی خواسته باشن!!!! میری خیابون روی پل و .... تبلیغ های وب میبینی!!
خوب همین هزینه بزار برای ارتقا تجهیزاتت و پهنای باند خارجی.. کار بر زیاد نکن بزار پهنای باندت تا حدی جواب بده. کسی که فشفشه ارایه میده یعنی همیشه پهنای باند در همه ساعات درگیره یا باید بهترین پهنای باند داشته باشی یا کاربرت کمتر باشه.
تک کانکشن داغون پینگ با پکت لاست و بالا ...
به نظرم جمع کنه دکه سیگار فروشی بزنه بهتره احتیاج به سرمایه زیاد و سواد هم نداره.
Sent from my iPhone using Tapatalk
حالا خوبه شما انتخابهای زیادی دارین به جای های وب آسیاتک و شاتل و غیره هست ما چه بگیم که تو بوشهر یا باید با همین های وب بسازیم یا باید بریم سمت مخابرات خلیج فارس آنلاین و پیشگامان که اونا فاجعه هستن دیال آپ هم بهترشونه ما باید بین بد و بدتر یکی رو انتخاب کنیم
های وب از تمامی مشترکین بابت مشکلات ایمیل شرمندگی داده لطفا ایمیلی که داده بودید برای اطلاعات اکانت یه نگاه بکنید ماله دیروز یا پری روز هستنقل قول:
به ما که نداده. ایمیل شرمندگی ؟! :n08:تازه داره 20 تومن به معرف ها میده که این مشترکان فعلی ریزش میکنن به جاش معرفین با دروغگویی کاربر جذب کنن. ملتم که واسه یه فشفشه صبح تا شب تو اینستاگرامشن دیگه واسه 20 تومن که ...نقل قول:
لندن و فرانکفورت ش رو چطور مشخص کنم باید ؟نقل قول:
تو این لینک : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته servers روش کلیک کن عوض کن. دیفالتش لندنه.نقل قول:
فرانکفورتنقل قول:
همونطور که میبینی سرعتت از 8 مگابیت که هیچ حتی 1 مگابیت هم پایین تره و در حد 512kbps هست. تازه سرورهای لندن و فرانکفورت بیشترین سرعت رو برای مسیر های وب دارن رو امریکایی ها یا آسیایی ها بذاری که از اینم نابودتر ! به اینترانت های وب خوش آمدید :n02:نقل قول:
من که بالاتر تصویر دانلود منیجیر گذاشتم 923 kb/sec داشتم دانلود میکردمنقل قول:
از تورنت و همچنین سایت های مختلف دانلود داشتم در بدترین حالت سرعت دانلود به 200 میرسه
8 مگابایت سرعت اینترنت نه دانلود (بسته ای که من گرفتم تا 8 مگابایت ، از 128 تا 8 مگابایت)
در مورد تست سرعت هم متوجه نشدم یعنی وقتی سرور المان رو انتخاب میکنم یک فایل رو مثلا از سرور هتزنر المان دانلود میکنه و سرعت ش رو میگه؟