سلام خدمت دوستان
کسی از دوستان سرویس 128 یا 256 نامحدود نداره به ما بگه ببینیم سرعت دانلود و اپلود چقدر هست؟
من بیشتر اپلود برام مهمه
ممنون
Printable View
سلام خدمت دوستان
کسی از دوستان سرویس 128 یا 256 نامحدود نداره به ما بگه ببینیم سرعت دانلود و اپلود چقدر هست؟
من بیشتر اپلود برام مهمه
ممنون
با شرایط فعلی موندن تو مخابرات خریته نه شبانه داره نه نامحدودش از لحاظ قیمت میصرفه گیگ هم بخوای شارژ کنی 5 تومن
اگر استان های دیگه باشی مخابرات خوبه ولی خوزستان دیگه نه
خیر ببینید یه شماره دیال آپ که سرعتش خوب باشه بهم بدید این اینترنت سیمکارت ایرانسل دهنمو سرویس کرد ببینید مخابرات به چه روزی انداختمون :n21::n21::n21::n21::n21:
یه سوال دارم من خودمم وایمکس دارم تو خوزستان تعرفش دو برابره. چرا خوزستان اینقد گرونه؟! کسی میدونه؟! حتی adsl مخابرات
ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2
128 وایمکس ایرانسل-خیلی بهتر از نت مخابرات صفحاتو باز میکنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان یکی یه شرکت خوب به ماه معرفی کنه به غیراز این شرکتا شاتل- پارس- های وب -اسیا تک- صبا نت همشون اوضاع خوبی ندارن توی اهواز
حالا شهر های دیگه ایران چقدر شرکتی اینترنتی دارن ولی اهواز را پوشش نمیدن
کسی امار نداره شرکتی اینترنتی جدید توی اهواز تاسس نشده
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:n13::n13::n13:
منم این چند روزه فاج بوده وضعیتم... داغون داغون.. :n24:نقل قول:
سرعتشون اسمی هست... ولی Burst دارن. برای پیج باز کردن خوبه. وقتی کانکشن برقرار بشه، اولش سرعت تا 1.5 مگ میره بعدش تو حدود 2-3 ثانیه میرسه به سرعت واقعی.نقل قول:
برو نامحدود بگیر تو هم... 4 بار 5گیگ شارژ کردم، همه اش هم با دنگ و فنگ :n27:نقل قول:
کجایی؟ اهواز که افتاده دست آسیاتکنقل قول:
ببین چی میخواسته بگه :n02:نقل قول:
من دارم، سرعت آپلود و دانلود یکسانه، هر سرویسی بگیری به همون مقدار آپلود و دانلود میگیری. یعنی 2مگ، هم آپلودش 2مگ هست هم دانلودشنقل قول:
من به خاطر پینگش مجبورم خریت کنم :n23:نقل قول:
نقل قول:بقول دزفولیا: اخیرش؟ :n09: خوبه یا بده؟نقل قول:
دوست دارن گرون میدن :n09: میخوای نخر :n10:نقل قول:
آوانت رو چک کردی؟ برای پینگ میخوای؟نقل قول:
حالا یه سری اتفاقات که تو این 2-3 روز افتاد رو بگم :n19:
پریروز اینترنتم در حال اتمام بود و واقعا دیگه بدستم نمیرفت 5گیگ شارژ کنم تو حلق این صاحب مرده مخابرات :n15: رفتم تو حساب IBSng دیدم سرویس های 1مگ 1ماهه 20گیگ، 2مگ 1ماهه 20گیگ، 1مگ 3ماهه 60گیگ و 2مگ 3ماهه 60گیگ، پیشوند Standard رو ندارن، گفتم یک از اینا رو بگیرم، شاید شبانه داشته باشه :n24: بعدش دیدم شارژ داره تموم میشه و حدود 200مگش بیشتره نمونده، ساعت 8 زنگ زدم پشتیبانی چیزمغز اکسین(تو شماره ها واحد فروش رو نمیگفت)، گفتم میتونی برام سرویس ثبت کنی؟ گفت نه، باید ساعت 10 به بعد زنگ بزنی، درست میشه.
خوب منم طرفا 10:30 زنگ زدم بش، خود دیوثش که بر نمیداشت، همه اش 3-4 نفر تو صف بود. 2020 هم بعد از گفتن حجم باقیمانده، بوق مشغولی میزد :n24: من تا ساعت 2 شب زنگ زدم بهشون، هیچکدوم برنداشتن. منم بیخیال شدم... :n23:
دیروز کارت رو دادم داداشم، بش میگم داری میری بیرون، اگر مسیرت خورد، برو پیش موجودی، یکی از اون سرویسها(که بالا گفتم) رو بخر، اگر بامبول درآورد 512 نامحدود بخر(حتی مسیج هم دادم بش). بعدش پیغام برداشت از کارت اومد 59 تومن :n13: حالا که اومده می بینم همون اولش رفته 512نامحدود بسته :n24:
ولی خداییش دلم برای نامحدود تنگ شده بود فجیع :n14: الان انگار دنیا رو دادن بم، بدون هیچ دغدغه ای، صفحه باز میکنم و دانلود میکنم... :n19:
اینم یه گیت وی جدید نسبتا خوب 2.189.136.1
ویرایش شد .حذف
جواب سروش در مورد گرون بودن اینترنت جالبه . انگار این گرونش کرده . دوس داری نخر ! :cool: دوس دارن گرون میدن ؟! جواب مسخره
ارسال شده از GT-S5830i با استفاده از تپاتالک 2
ویرایش شد .حذفنقل قول:
دیگه تو شبانه داری، بسه برا همه :n09:نقل قول:
شما مثل اینکه تازه وارد هستی یا تازه بحث رو پیگیری کردی :n09:نقل قول:
جوابی رو دادم به شما که تمام پشتیبان های مزخرف خواهند داد :n26:
اینقدر باهاشون کل کل کردم، اینجا حس و حال اینو ندارم برات توضیح بدم :n01:
سج تو جسمت :n02: از کجا نازل شدی یه دفه؟ مگه از تو شش خل تر هم هست؟ :n09:نقل قول:
برای اسپم نبودن: بازم قطعی ها شروع شد... حسن گراز گند زده به اینترنت مملکت... :n27:
نقل قول:
حيف از 1000 تومن كه بسته يه روزه ايرانسل بخري!
فقط حسنش اينه كه سه روز استفاده مي كني ولي چون مشترك زياده سرعتش كمه و خيلي وقتها براي من اصلا وصل نميشه مخصوصا ما كه نزديك پارك دولتيم:n02:
در عوض درسته همراه اول حداكثر سرعتش 128 هست ولي من راضيم ازش قطعي توي كارش نيست، اينم تست الان :
نامحدودت مبارك باشه :دينقل قول:
شما 2 نفر هستيد خوبيش اينه!
وگرنه ماهي 60 تومن كه ميشه سالي 720 هزار تومن!
واحد 6 علی هست و زیدش :n09:نقل قول:
حالم از هر چی پشتیبانی هست به هم میخوره... خوشبختانه حداقل به خاطر خرید ترافیک نباید صدای نحسشون رو بشنوم :n09:
صبانت وصل بشه احتمالا بریم 128نامحدودش رو چک کنیم... تست میذارم بزودی :n12:
مبارک مخابرات :| کل پولمو خورد :|نقل قول:
ما سه نفریم. ولی الان اون دو نفر رفتن رو اون خط از صبانت و حالا منو با مخابرات تنها گذاشتن :| باید برم تو فکر شبکاری :-/
Sent from my ST15i using Tapatalk
ویرایش شد .حذفنقل قول:
اه! چرا اینا اینطوری شدن! 2 روزه پشتیبانی همش مشغوله یا قطع میشه!!!
دوستان کسی میدونه وسط دوره میشه تغییر سرویس داد؟ خسته شدم از محدود،برم نامحدود دوباره....فقط اینکه کل پول و میگیرن یا مابه التفاوت میگیرن؟!! :n14:
عکس گویای همه چیز هست . نمی دونم با این وضع به سمت و سوی کجا می رویم شاید مورس شاید تلگراف
دوستان کسی جواب ما رو نمیده؟نقل قول:
نقل قول:
من الان مخابرات دارم .. یکی دو روز دیگه میدم جمعآوریش کنن از دستش راحت شم .. در حدی تایم اوت داره که نتونستم عکس پینگو آپلود کنم .. من که حالالشون نمیکنم :دی
مخابرات هستینقل قول:
بلهنقل قول:
128 نامحدود
پینگ خوبه اما سرعت دانلود از 21 بیشتر نمیشه
فقط واسه بازی خوبه
من جواب شما رو دادم تو پست قبلیم... نوشتم آپلود و دانلود یکسان هست... 1مگ بخری، 1مگ آپلود و 1مگ دانلود میگیری.:n16:نقل قول:
رنج سرعت دانلودت چقدر هست؟نقل قول:
سرعت دانلود 512 نامحدود چقدره؟نقل قول:
60 تا 70 ولی قطعیش کم نیست... البته این مشکل کل مخابرات هست فعلا :n24:نقل قول:
لعنت به این وزیر ارتباطات که فقط میشینه زر مفت میزنه و روز به روز اینترنت داره افتضاح تر میشه و هر روز هم قول اینترنت سریع تر رو میده!
هم خودش و هم اونی که انتخابش کرد :n19:نقل قول:
نقل قول:
نه دیگه جوگیر نشو :n25:
حرفت کاملا درسته البته اون قبلیش هم همچین آش دهن سوزی نبود 80% بدبختیامونو همون برامون ایجاد کردنقل قول:
علی باید سر کار بیاد :n02: اول از همه بره قبلی ها رو شبانه بده :n02:نقل قول:
من هر چی فکر میکنم میبینم یه آدم هم نبوده تا حالا...
گیت وی 2.189.136.1 خیلی عالی هست برای استفاده از کری.و یا سیسکو یا ... سرعتش عالی بود :n19:
:n25: بیا جلو :n24:نقل قول:
ها سروش ؟ کارم داشتی ؟ قرار بود یه چند تا مرغ بفرستی که نفرستادی .مگه تو نمیفهمی .خو باد کرده باید براش یه مرغ پیدا کنم .چند تا گوشتی برام بفرست .
یا علی
بچه ها مشکل ضحی حل شد ؟ می خوام تمدید کنم 1 ماه دیگه . زنگ زدم میگه نه مشکل داریم هنوز !!!
الان با وایمکس آشغال ایرانسلم
منم این مشکل رو داشتم، مجبور شدم حضوری شارژ کنم... نه 2020 برمیداشت، نه اکسین :n24:نقل قول:
واااااااااااااااااااااااا اااااااااااای
بعد 6 رو به آغوش گرم اینترنت پرسرعت برگششتم:n28::n19:
اینترنت قطع و وصل شد 500 مگم پرید دیگه سیستم قطع نابود تا اینکه دیروز از یه نت دیگه فامیلمون 1گیگ خرید ولی فعال نشد:n27::n24: امروز زنگ زدم فعال شد:n09:
وای تحمل ایرنسل غیرممکن بود اصلا هیچ سایتی باز نمیکرد کلا هیچی 0 به معنای واقعی فقط گاهی اوقات پیام های واتساپی که 3 روز قبلش برام ارسال کرده بودن بدستم میرسید:n07:
اقا این شبانه ها برنگشتن؟ بابا خشک و خال بی دانلود که نمیشه
فقط باید نامحدود بگیریم من ک زدم ب سیم اخر اصلا اینترنت بدون دانلود یعنی مرگ گور پدرشون 256 نامحدود میگیرم هر چی میخواد بشه.
چیز خاصی نمیشه
باید پول زور بدی فقط
چند روزه پینگ افتضاحه
صفحه به زور باز میکنه
512 نامحدود