دوستان در صورت تغییر طرح آیا حجم باقی میمونه یا از بین میره؟!
Printable View
دوستان در صورت تغییر طرح آیا حجم باقی میمونه یا از بین میره؟!
من تغییر طرح دادم حجمم باقی موند از کمپین به پاییره نقر ه اینقل قول:
اگه ورن فایرفاکس از 29 به بالا است تو آدرس بار بزنید about:config سپس tls رو بزنید و tls version max رو 1 کنید به بقیه گزینه ها کاری نداشته باشید برای من که کار کردنقل قول:
وقتی تغییر دادی ، سرعتت تغییر کرد ؟ از چند به چند؟نقل قول:
همون موقع تست کردم اوکی شد <۳
بستگی به شانستون داره برای من از صبانت که خیلی بهتر هست شبی 4-5 گیگ دان میکنم با پاییزه طلایی مشهد هم هستمنقل قول:
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
بله من کمپینم 256 بود رو 1 مگ بسته بودن پاییره نفره ای که گرفتم رو 4 مگ بسته بودننقل قول:
آره همین الان هم باز شدنقل قول:
دوستان این رو بخونید و یکــ آه بلند نیز بکشید .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ما فیبر نوری نداریم ازش مثل آدم واسه اینترنت استفاده کنیم .
بعد آقا زاده ها اومدند تبلیغ IPTV و..... کردن بر پایه بســـتر فیبر نوری
محتوای مخفی: عکس از دفتر ملکــــ
فقط یک موردی، از داخل پنل عوض کردید یا رفتید دفاتر براتون عوض کردند؟ چون ISP های دیگه اینطوره که برای تغییر سرعت باید برید پیش خود نمایندگی.نقل قول:
اینا رو فقط برای جوسازی و فریب دادن اون بالا سری ها میگن که ببینید مخابرات چقدر خوبه و چه امکانات پیشرفته ای رو به کاربرانش میده! وگرنه غیر این بود ملک جعفریان رو تا حالا 10 باید برکنارش میکردن.نقل قول:
باید در این سازمان مخابرات خراسان رضوی (و کلا مخابرات ایران و زیرساخت!) رو گل گرفت که با این همه پولی که می گیرن کیفیت زیر ساختی اینقده داغون و افتضاح هست که پخش آنلاین بازی ایران اینقده قطعی و لگ داره که زهرمون شد:||
نه از پنل طرح رو تغییر دادم و مشکلی نبود برای تغییر سرعت من به مرکز قدس وصل هستم و از رئیس مرکزش که پرسیدم گفت از پنل اقدام کنید هیچ مشکلی پیش نمیاد منم اینکارو کردم و مشکلی پیش نیومدنقل قول:
اگر ممکنه به سوال من هم جواب بدید. می خوام طرحمو عوض کنم ولی نمی دونم باید چی کار کنم.:n27:نقل قول:
سلام دوستان من مشکل شدید افت SNR رو دارم روی مودم من
Interface Status Rate DSL Up 6927 kbps / 1535 kbps LAN Up 100M/Full Duplex WLAN Active 54M
و
SNR margin Upstream : 13 db Line Attenuation Upstream : 27 db
SNR margin Downstream : 9 db Line Attenuation Downstream : 45 db
هست ولی مخابرات میگه ما پهنای باند رو روی 2 مگ بستیم منظورشون DSL هست حالا موندن مشکل از کجاست !!!
نقل قول:
یا باید از پنل کاربری اگه برات باز هست این کار رو بکنی یا اینکه به 2020 زنگ بزنی پول بریزی طرحت رو عوض کنن یا اینکه برای بری یه مرکز فروش adsl هونجا پول رو بدی برات فعال کنن.
خیلی ممنون. بعدنقل قول:طرح پاییزه طلایی با پاییزه نقره ای چه فرقی باهم دارن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو سرعتاشون فرق دارننقل قول:
نقره ای 1 مگ ه و طلایی 2 مگ
دوستان کسی هنوز مشکل قطع و وصل شدن مکرر رو داره؟
اخه من هنوزم نتم 5 دقیقه وصله 8 دقیقه قطع .از دو سه هفته پیش همینطوریه.
لطفا جواب بدید.
نهنقل قول:
احتمالا مشکل نویز ندارید
فقط الان کلا یه نیم ساعتی نت قطع شد و موقع وصل کردن می گفت User و Pass اشتباه ه و چراغ نت قرمز شده بود:n04:
مشکل شما رو من دیروز داشتم میگفت نام کاربری یا پسورد اشتباهه.نقل قول:
همین چن دقیقه پیش رو میگم .مشکل نویز ندارم من دو تا طرح دارم.از صبح یکیش وصل بود الان که با اون یکی دیگه وصل شدم دیگه کلا هر دوتا قطع شد و بعد چن مین دوباره وصل میشه.البته وقتی مودم رو رو طرح دیگم میزارم یا مودمم رو خاموش روشن میکنم دیگه قطع میشه باید صب کنم تا وقتی خودش وصل شه.وقتی هم وصل میشه تا چن ساعت قطع و وصل میشه.دیروز هم همین اتفاق واسم افتاد .از یه ساعت پیش که با طرح دیگم وصل شدم قطع و وصلی داشت تا الان که دیگه راه افتاده.دیگه نباید مودمم رو خاموش کنم یا طرحمو تغییر بدم وگرنه باز تا یکی دو ساعت قطع و وصل میشه.بعضی وقتها هم فقط باید با وی پی ان وصل شم وگرنه هیچ صفحه ای واسم باز نمیشه.گلد نت هم باز نمیشه میگه تا دقایقی دیگر.این لعنتی ها دیگه شورشو در اوردن.
سلام
بعد از 5 ساعت وصل شدم
هر یک دقیقه هم قطع وصل می شوم
45 روز است که هر روز مخابرات از دیروزش داره بدتر می شود
دسگاهاشون هم ارتقا دادن اما منطقه ما که درست نشد
مال منم قطع و وصل میشه.
نقل قول:
به مخابرات افتـــخار میکنم :n16:
واقعا این مخابرات معلوم هست چیکار میکنه؟! امروز کلا قطع بودم همین الان وصل شد! :|
من یه 20 دقیقه قطع بودم الان متصل شدم
همش قطع و وصل میشه...
وقتی هم به شبکه وصل هستیم یا اینترنت قطعه یا سرعت خیلی پاییه...
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:اینقدر قطعی زیاد شده دیگه چند روزه کل یه سایت رو میذارم شب بگیره بعد صبح تا شب بتونم استفاده کنم!!!نقل قول:
واقعا چرا باید این وقت شب اینترنت قطع بشه و فقط با و پ ان سایتها باز یشه؟!!!!!یعنی این وقت شب یکی تو مخابرات داره سیستمها رو ارتقاع میده؟!!!!!خدایا گیر کیا افتادیم!!!
چراغ adsl کم خاموش روشن میشد حالا دو دقیقه امدیم وب گردی همش دیسکانکت هم میشه
بزار امتحانام تموش بشه تکلیفمو با اینا معلوم میکنم.
سلام بچه ها ، نت من از دیروز جمعه بعد از ظهر قطع شد ، ساعت 12 شب جمعه زنگ زدم پشتیبانی اشغال و نفهم 2020 که خدا شاهده فقط 45 دقیقه خالص توس صف انتظار بودم ، جالبه که به محضی که نوبت ما میشه نت وصل میشه !!!!! و برای 20 دقیقه نت ام وصل بود و کلا قطع شددیگه تااااااااااااا امروز که ساعت 11 ظهر تا 12 اینا یکم وصل شد و بازقطع شد و باز دوباره امروز ععصرررررر کلی زنگ زدم پشتیبانی و برای 10 دقیقه بازوصل شد و بازقطع شد تاااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا اااااا 12:50 شب که دوباره وصل شد
خدا هم فک کنم با اونا همدسته، چون این وصط ماییم که ببببببببببببببببی سر پناهیم و مظلوم وحق مون مدام داره خورده میشه
وقتی اینترنت مخابرات فقط سایت پی سی ورلد رو باز میکنه.دوستان واسه اینکه باور کنید یه کلیپ تهیه کردم ببینید و به شاهکار مخابرات افتخار کنید
لینک کلیپ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دیگه کارمندان خدوم مخابرات حتی شب هم کار میکنن تا کاربران آسایش داشته باشند و همواره به فکر ارتقاء سیستم ها هستند!! واقعا که چقدر ما کاربران بد و ناسپاسی هستیم.نقل قول:
از مرداد 92 که ساعت رایگان شده 1 تا 7 مگه بازتغییرش دادن:n04: ?????????نقل قول:
منظورشون حجمی هست که به خاطر تغییر ساعت قبل عید کم شد.نقل قول:
Sent from my MediaPad 10 FHD using Tapatalk
ای خدا لعنت کنه این مخابراتو مارو مجبور کرده قند شکن بخریم
این یعنی چی بعضی از سایتا رو کلا باز نمی کنه
فقط با قند شکن باز میشه
نمونش همین
پی سی ورد
دوستان مودم هاتونو خاموش و روشن کنید تا به یکی دیگر از شاهکاراهای مخابرات .... پی ببرید.
جای خالی رو هم خودتون پر کنید
خدا مخابرات مشهد رو لعنت کند در دنیا و اخرت.
دوستان یه سوال مهم
من به صورت اشتباهی دوباره اینترنتمو شارژ کردم. یعنی دوتا سه ماهه برام شارژ شده. میخواستم ببینم میتونم یکی از این دوتا شارژ رو حذفش کنم؟ یا این دوباری که شارژ شده برام شش ماهه حساب میشه؟
کلا میخواستم بدونم تکلیف اون شارژ مجددی که انجام شده چیه؟
لطفا جواب بدین
ممنون
سلام دوستان من طرح بعثت دارم دانلود رایگان شبانه هنوزم واسم فعاله یا نه چه ساعتی ؟ من که از این سایتشون چیزی نفهمیدم؟؟؟
چه طوری میشه فهمید خط فیبر هست یا کابل؟