یه بازی هست از خود LoL بهتره :d
Braum Vs Leona
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
یه بازی هست از خود LoL بهتره :d
Braum Vs Leona
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه درست نشده هنوز! فقط تنها تفاوتی که کرده این که وقتی hss رو روشن می کنم داخل بازی نیازی نیست چند بار دیگه هی خاموش روشن کنم یه راست ت اآخر بازی جواب می ده!
و یه کشف دیگم اینکه وقتی خاین خارجکی ها شروع می کنن شلوغ کردن و نوب گفتن این حرفها کافیه بگی shut up mother fuk! واقعا شات آپ می شن :ی
به یه ایرانی بحش بدی تا اخر بازی همینجوری فحشت میده :n09::n10:
به این خارجی ها بگی تا اخر بازی ساکت میشینن ولی همین هیچی نگفتنشون بدتر حرصمون رو در میاره بدتر فحششون میدیم البته این در مورد من صادقه :n08:
یک بار تاحالا بن شدم اونم فقط بخاطر همین بود کل تیم یک راست ریپورت کردن :n08:
اقا من درست شدم پارس آنلاین تهران... ولی رنک نمیرم تا 2،3 روز درست بمونه فازشون با خودشون معلوم نیست یهو وسط رنک میزنن دوباره دکمه udp رو:n02:
-----
خراب شد hss ام دیگه کار نمیکنه
پارس...
ی خورده گیر داره ولی درست شده ظاهرا
درست شده برید استفاده کنید
حداقل برا امروز رحم کردن بهمون =))
------------------------------------------------
پ.ن : به نظر میاد اینترنت مارو درست کردن زدن ریوت رو ترکوندن...تو بازی نمیره :))
انگار دوباره مال من درست شد عجبا خدا کنه دوباره خراب نشه:n30:
evry 30 sec DC
برای چی داره؟نقل قول:
تو این مملکت isp ها هر جور دلشون می خواد برات ترافیک مصرف می کنند ، برای چی نداره
مخابرات : ساعت 11 شب ، پینگ 86 :n04: بدون DC :n04: کی چی میکخ ؟ :n04:
ماله من درست شده:n10:
(پارس آنلاین) اردبیل
مال منم درست شد پارس انلاین گیلان
البته دوبار لگ شدم
اولیه خیلی با حال بود.نقل قول:
برای دومی اشکم در اومد برای خودم واقعا چقدر ما support ها مظلومیم.
این سومین روزیه که دی سی نمیشه یعنی دیگه درست شده واسه همیشه ؟:n20:
والا نمیدونم قضیه چیه شماها چی میگید....ما که دیشب فقط 1 ساعت 2 ساعت درست بود بعد خراب شد دوباره
2 روزه درست شده ولی اصن معلوم نیست بمونه یا نه باید دید :n27: اینجور که معلومه 80% درست شدن
نفوذ بد نزن درست میمونه دیگه بووووووووق نمیشه :n01:نقل قول:
چی چی درسته
من همیشه میگم صبا نت دزده
الان سرعت دانلود من تو روز 130 40 هستش که برای شاتلی ها 200 240 فکر کنم
بعد شاتلی ها روزی 1گیگ شبانه دانلود می کنن. من صبا میزارم 300 مگ به زور می کنه
البته همیشه پینگ صبا پایین تر از شاتل بوده
الان امروز پینگش 211 هستش پینگ 4.2.2.4 که تو بازی میشه 200 300 تا
بعد دیروز درست شد یک بازی که داداشم داش بازی میکرد. اقا من گفتم بریم بازی کنیم. ما رفتم بازی تایمش تموم شده بود تو بازی نمیرفت. البته برای همه اینطوری بود. خلاصه بعد از چند دقیقه مثلا 10 دقیقه رفت تو و داشتیم بازی میکریدم که شانس ما قطع شد
خلاصه من صبا نت دارم تو قم هر 3 دقیقه 4 دقیقه قطع میشه. نمیدونم چطور برای شما درست هستش
من با هات اسپا تت میرم درسته ولی خوب پینگ بالاتر میشه. یعنی تو اروپا اگر حالش خوب بشاه 130 170 ولی معمولا 300 به بالا مثلا 370 همراه با لگ ولی دی سی میشه گفت نمیشه با هات اسپاتتتت
خدا انشالا باعث بانیش رو لعنت کنه
این صبای دزد رو هم لعنت کنه
:(
یک بحثی هم هستش :-؟ چطور بازی age of wushu دی سی نمی کنه؟ ولی لول دی سی میشه؟ نکنه از خود لول هستش؟ کسی بازی دیگه ای رو اخیرا امتحان کرده؟
البته یک خوبی داره خرابه :) من به کارهای دیگم میرسم.:n19:
دنبل ینفر میگردیم تو Euw بیاد بریم رنک هرچی باشه 1 نوب کمتر win بیشتر سیلور 2 بودم شدم 3 ماشالا پیشرفت :n02: هرکی خواست اینجا بگه یا skillcappedtork رو ادد کنه
خشته شدم از بس با کید جماعت افتادم :n24:
دوستان کسی معنی این واژه رو میدونه؟
REKKT
Get Rekkt
فکر کنم شکل عوض شده Wrecked باشه به معنی خورد و داغون و ...نقل قول:
اینا دهن مارو سرویس کردن با این بازی کردنشون bot هم میرم با تیمو 25 نفر رو شلو پل میکنم ولی بازم میبازیم اینا نوب نیستن من باید ی صحبتی با مادرشون داشته باشم
مردتیکها بلد نیستن گه اضافی میخورن بازی هم میکنن هی نوب نوب هم تو دهنشون میچرخه :(
EUNE بازی کردن این روزا اعصاب پولادین می خواد :n01:نقل قول:
نه من فکر کنم ما جنبه نداریم دلت واسه دی سی شدن تنگ شده :دی بابا برو بازیتو بکن خدارو شکرم بکن دلت خوشه ها این نوب اینا تمام این دوران همه ما ها داشتیم ولی باید بیای بالا تا واست پرو هم بیاد احیاناً برنز 5 تشریف دارید :دی :دی؟نقل قول:
اینا دهن مارو سرویس کردن با این بازی کردنشون bot هم میرم با تیمو 25 نفر رو شلو پل میکنم ولی بازم میبازیم اینا نوب نیستن من باید ی صحبتی با مادرشون داشته باشم
مردتیکها بلد نیستن گه اضافی میخورن بازی هم میکنن هی نوب نوب هم تو دهنشون میچرخه :(
برو ی نگاه به هیستوری من بنداز متوجه حرفم میشی خیلی اعصاب میخواد اینا رو تحمل کردننقل قول:
نوشته شده توسط هــــنـــــگ مـرزی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اخه تیمو چمپه؟ :n02:
کلا روایت داریم تیمو باز رو نباید بزارن از برونز بالاتر بره :n02:
کلا باید طریقه بازی با هر چمپ رو بدونی خیلی از چمپها از نظر ما اصلا بدرد نمیخورن ولی اگه بدونیم راه کارشون چطوره آدمو لح میکنننقل قول:
وقتی با تیمو تو بازی از 15 تا 25 تا هیرو میکشی پس باید خوب باشه
در کل راحته کار باهاش
من وقتی با رنگار میرم تاپ بازی کنم جلوم تیمو میفته این شکلی میشم:n14::n28:
من یه چیزی بگم به دل نگیرید ..نقل قول:
تو بازی های رنک plat به بالا تیمو ورداری میگن اکانت و چند خریدی ؟
کلا تیمو ورداشته نمیشه ..
چرا جک میگی چنتا چلنجر دوس داری نام ببرم که با تیمو به اونجا رسیدن ؟:n05:نقل قول:
نقل قول:
Capulcu Teemo
بزرگتر از ان تیمو باز تو دنیا نیست تو لول .. تو سرور ترکیه اس .. همه جا هم امار ها رو نگاه کنید اینو میبینید .. چلنجر هم هست ..
هدف از بازی با تیمو : خوش گذرونی - میتونم از راه دور بکشم - مردم بهم فحش میدن - حال میکتم با این کارشون - کاری از دستشون بر نمیاد - ..
رفیق منه ..
حالا خیلی هیرو شاخیه به نظرتون ؟ :n13:
Rekt هست در واقع ، که مخفف wrecked هستنقل قول:
وقتی که به Champion اه شما حمله می شه و در زمان بسیار کمی کشته می شید از واژه Rekt استفاده می کنند
دوستمون راس میگه teemo ورداری تو رانک میخندن بهت useless هست late game
تیمو خصوصا بعد از نرف قارچ هاش به جز ساپورت و جانگل اونم توی low elo به درد دیگه ای نمیخوره.خودمم 90% مواقع که جلوم افتاده زدمش مگه اینکه هارد کانتر کرده باشه مثلا نیسوس یا تراندل داشته باشم با تراندل هم زدمش ولی خودم مردم بعدش.جانگل هم که باشم خصوصا با الیس انقد گنکش میکنم تا جونش دراد :n08:کلا بلد باشی لوش بازی کنی مثل امریکا میمونه هیچ غلطی نمیتونه بکنه
الان هیستوری تو دیدمنقل قول:
کلا اینو یادت باشه جکس تو بازی باشه بازی از 40 بگذره کری میکنه بازیرو مگه اینکه چمپای لیت گیم خفن مثل ryze یا وین داشته باشینکه بازم کری جکس هارد تره
ببینید شما اصلا خودشو ناراحت نکنید
بحث این نیست که چی برداری بهت بخندن یا نخندن مهم اینه که شما چطور بازی میکنید
مثلا خود من یه روش بازی خاص با یه جور خاص کاشتن قارچ و یه سری آیتم های کلا جدا از کل دنیا برا تیمو دارم چه ad چه ap (با ap راحت تر میشه کشت و حالش بیشتره ولی خوب ad برا push اهه تاحالا نشده با ad teemo نتونم بازی جمع کنم:دی)
یا مثلا من هیچ وقت فراموش نمیکنم برادر من یک عمر با adc هیل میگرفت همه مسخرش میکردن بعد الآن همه هیل میگیرن چرا؟ چون دایمند ها و چلنجر ها میگیرن یعنی تبعیت گوسفند وارانه تازه ازشون بپرسی میگن چون هیل باف شده ! مرد حسابی باف کجا بود نرفم شده قبلا 50 نفر (!) رو هیل میداد الآن 2 نفر :دی
همه چی بسته به بازی شما داره
و من بازم تکرار میکنم
Counter is a word for Bronzez!
این حرفو قبول کردم از کسی که با کاتارینا زد لیساندرا رو ترکوند و با tf زد فیش ! رو ترکوند (2 طرف هم حرفه ای بودن از تو جوب نیومده بودن)
این هم که بیاید بگید این اینو میزنه اون اونو میزنه چیز جدیدی نیست تو همه ی بازی ها من مشاهده کردم
در wow میومدن میگفتن قوی ترین کیه...خوب یعنی چی قویترین کیه....در wushu میومدن میگفتن قویترین مدرسه کدومه...خوب آخه اینا یعنی چه هر کلاسی هر مدرسه ای هر هیرویی یه سری نقاط ضعف داره و یه سری نقاط قوت
یک عده با توجه به شخصیتی که دارن و نوع بازیشون با یک سری چمپیون ها از یک سری دیگه بهتر بازی میکنن
من قبلا فکر میکردم خودمم که کلا با tf mid مشکل دارم بعد دیدم طرف فکر کنم پلات مید بود ولی tf برداشت چنان فیدی داد که نفهمیدیم از کجا خوردیم...یه سری کلا با سری میخونن بیشتر میخونن با یه سری نمیخونن یا کمتر میخونن
هیل هم نرف شده هم باف اما توی لین بهتر از barrier ه بخاطر باف مقدار هیلش و هیل کردن ساپورت/adc ت و اون اسپید بافش
اسکیل مهم تر از کانتره ولی کانتر هم مهمه اینی که بگیم مهم نیست اصلا قابل قبول نیست.وقتی اسکیل دریه حد باشه این کانتر ها تفاوت ایجاد میکنن.مثلا موندو برداشتی جلو رنکتون.خوب معلومه اول بازی میزنه داغونت میکنه دیگه...