128 نا محدود سرعتش بیشتر از ۱۶ نمیشه و افتضاحه .
Printable View
128 نا محدود سرعتش بیشتر از ۱۶ نمیشه و افتضاحه .
وضعیت ۱۲۸ یک به یک در تهران چطوره؟؟؟نقل قول:
واسه wifi بین 10 الی 20 نفر بده؟؟اینترنت گردی و...نقل قول:
من اصفهان 128 یک به یک سرعت دانلود 220 هست
دوست عزیز ۱۲۸ یک به یک اسمش روی خودشه .۱۲۸ ویژه. و فقط در سه استان ارائه میشه. و واقعا ویژه است و سرعت رو روی یک مگ میبندن شما که میگی بالای دویسته چون کاربر قدیمی هستی که قبلا ظاهرا روی دو مگ میبستن و الان هم اصفهان رو حذف کردن و فقط کاربرای قدیمی در اصفهان هنوز میتونن این طرح رو بگیرن. اما ۱۲۸ سه گیگ و ۱۲۸ نامحدود دیگه ویژه نیست و سرعتش نهایتا میشه ۱۶ کیلوبایت . حتی یک نفر هم دمار از روزگارش در میاد تا استفاده کنه ازش دیگه چه برسه ده نفر.
بله من خمینی شهر هستم.نقل قول:
و حدود یکسال پیش طرح 128 1 به 1 را انتخاب کردم.
خداييش راضیم.
250 دانلود بدن نوسان و قطعی.
و شبی چند گیگ میگیری شما؟
من دانلود شبانه نمیکنم.
دوستان ایرانسل هم تو سرویس های نامحدود یا در ساعات رایگان بعد از یه مقدار دانلود محدود میکنه؟
برای من که 512 نامحدود دائمی دارم اینطوری نشده . ظاهراً فقط برای سرعتهای بالاتر از 512 هست .نقل قول:
در ساعت رایگان شبانه و تا سرعت ۵۱۲ نامحدود هیچ محدودیتی برای دانلود نیست. اما یک مگ و دو مگ نامحدود حد خاصی برای دانلود دارننقل قول:
دوستان 512 نامحدود ماهی چند گیگ میشه دانلود کرد ؟ و اینکه سرعت اسمی که بهتون میدن چند هست آیا مثل مخابرات اسمی یا بالاتر میبندن ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
سرعت رو اسمی میبندن و در بهترین حالت سرعت شما میشه ۶۲ . من خودم سه ماه داشتم و هر ماه حدود شصت گیگ دانلود میکردم
یعنی چی؟منظورت اینه نسل چهار بیاد این مودم هارو باید دور بندازیم؟نقل قول:
بله صد در صد شک نکن (البته در صورتی که بخواهی با این سرعت اشغال در اینده دانلود کنی و اگر ایرانسل اجازه بده شاید مودم قدیمی کاربرد داشته باشه)نقل قول:
البته در همون روزهای اولیه راه اندازی تری جی و فور جی مدیران ایرانسل گفتن فعلا شبکه وایمکس فعاله. و به تدریج فناوری ال تی ای جایگزین خواهد شد. حتی اتحادیه وایمکس در جلسات خودشون گفته بودن سیستم خانگی وایمکس حد اقل تا ده سال دیگه فعال خواهد بود چون در اصل نگه داشتن باند فرکانسی ۳.۵ برای اپراتورها در جهان اهمیت دارد. و من معتقدم توی ایران حد اقل سه سال دیگه وایمکس رو داریم و حتی مدیر ایرانسل گفته بود انتظار داره با راه اندازی فور جی بار شبکه وایمکس کمتر بشه و کیفیت خدمات مشترکین بهتر بشهنقل قول:
دوستان کسی مودم برای فروش نداره؟ فوری میخوام پ خ بدید سریع مرسی
دوستم نرم افزار دیوار رو توی بازار نصب کن . کدوم شهر هستی؟! اون شهر و انتخاب کن خیلیا میفروشن برو قسمت لوازم الکترونیک 150 و ارزونترنقل قول:
من جاسک هستم و شهر ما اصلا توی لیست دیوار نیستش:n30:نقل قول:
نزدیک ترین مکان بندرعباس هستش که چیز بدرد بخوری نداشت توش
همانطور که دوستان هم اشاره کردن بد نقشه ای ایرانسل برای جیب مردم کشیده والان دیگه تکنولوژی وایمکس رو منسوخ!! میدونن من در محله پر مصرفی مثل سعادت آباد قبلا همه جای خونه آنتنم فول بود ولی الان باید مودم رو ببرم بچسبونم به پنجره:n35:نقل قول:
کاملا مشخصه که ایرانسل هم مثل مبین نت دکل هاشو جمع کرده حالا این lteچه کوفت زهر ماریه خدا عالمه!
من تازگیا خیلی افت سرعت دارم :(((
مخصوصا بعد از ظهر که میشه (مثلا از ساعت 3 تا ساعت 9-10 شب)، اینترنت یه مگ ام حتی به حد دانلود 20-30 کیلوبایت میرسه :((((((
و جمعه ها از همیشه بدتر :n27:
فقط میشه بیام اینجا، آمار وضعیت بدم!!
دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما رو پیدا کردم. من خوزستان هستم طرح ۱۲۸ با ضریب یک به یک دارم که در واقع همون یک مگه از وقتی اینجا گردو خاک شد اینترنت داغون شد و حالا که هوا بهتر شده هنوز مشکل داره و دانلود بیشتر از سی کیلوبایت نمیشه. من تا هفته پیش هر شب حدود یک گیگ و نیم دانلود میکردم در ساعت رایگان اما الان چند شبه بیشتر از چهارصد مگ نمیشه. دیشب که دویست مگ بیشتر نتونست دانلود کنه من به بهترین دکل شهرمون هم وصل میشم اما متاسفانه افتضاح شده
سلام.در نقاطی که چراغ مودم قرمز میشه امکان استفاده از وایمکس هست یا نه؟
مودم داخلی منظورته؟ مال من که قرمز نمیشه اما اگه جایی باشی که آنت نده چراغاش سبز نمیشه و دو تای اولی هی خاموش و روشن میشه
سرویس 2 مگابیت اصفهان تست از BTS خیابان ولیعصر.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نه مودم همراه منظورمه.uroad-ss10نقل قول:
نه مودم همراه منظورمه.uroad-ss10نقل قول:
با سلام دوستان 128 3 گیگ شب ها رایگان هست یا نه؟
همه طرح های اعتباری وایمکس ایرانسل از جمله ۱۲۸ سه گیگ از ساعت دو شب تا هشت صبح رایگانهنقل قول:
بچه ها وایمکس ارزش داره بگیرم ؟
ای دی اس ال خیلی خوبه اما چون جابه جایی زیاد دارم نیاز دارم
وایمکس بگیرم یا مودم های ترجی؟
wimax ایرانسل یعنی مفت نمی ارزه
همه چیش افتضاحه از سرعت و قیمت بگیر تا پشتیبانیش !
من ۳ ساله دارم از مبین نت سرویس میگیرم و واقعا راضیم
البته قبلا شب ها کلا رایگان بود اما چند وقتیه فقط میتونید در شب ۲ برابر حجم روزانه دانلود کنید
من میخوام برای یکی از دوستام وایمکس ایرانسل ثبت نام کنم ولی توو سایتش که میرم قسمت آیا می خواهید مودم وایمکس از ایرانسل تهیه نمایید فقط گزینه خیر دااره (گزینه بله ندااره) ممنون میشم راهنمایی کنید.
از این لینک هم واسه ثبت نام اقدام میکنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست شما پول اضافی داره برای سرویسی که یک سال دیگر به طور کل جمع میشه هزینه کنه؟ بعد سرعتی کمتر از سرویس 2G موبایل دریافت کنید با هزینه های فضایی !!!نقل قول:
چرا جمع بشه؟ میشه بیشتر توضیح بدید؟نقل قول:
من خوودم با سرعت 512 کیلوبایت ازش استفاده میکنم بد نیست البته عالی هم نیست ولی قطعی اصلا نداره برعکس ADSL یکی از دوستام که همش میگه قطع میشه
میخواد اینترنتی بخره که هرجا میره بتونه دنیال خودش ببره، به نظرتون از کجا بخره بهتر از ایرانسله؟
دوست عزیز تکنولوژی وایمکس کلا منسوخ شده است. اما فعلا جمع نمیشه و به گفته مدیر عامل ایرانسل فعلا تا جایزگزینی تدریجی اون با تکنولوژی td-lte فعاله. ایرانسل طبق آخرین آماری که اعلام کرد حدود پانصد هزار مشترک وایمکس در ۳۸ شهر ایران داره که نمیتونه شبکه رو به این زودی خاموش کنه ضمن اینکه ایرانسل هنوز جشنواره وایمکس برگزار میکنه و پیشنهادهای تشویقی برای خریداران جدید ارائه میده
الان دوستم نیاز به نت دااره میشه راهنمایی کنید باید چکاار کنه؟ چی پیشنهاد میدید؟ فقط میخواد جایی میره همراهش بتوونه ببرهنقل قول:
بچه ها كسي از TD-LTE ايرانسل خبري داره؟
كسي ميدونه كي راه مي افته؟
حرف شما درسته اما مثلا در شهری مثل اصفهان یا اهواز کلا وایمکس هیچ استفاده ایی نداره در تمامی نقاط کیفیت وحشتناک پایین است !!! پس فرقی با قطع به طور کامل نداره...نقل قول:
وایمکس را اصلا پیشنهاد نمیکنم انگار شما پول خودتون را ریختید تو چاه... به دوست خودتون یک سیم کارت رایتل با یک مودم همراه 3G پیشنهاد کنید...در صورتی که نیاز به جابه جایی دارید.نقل قول:
این رایتل که هزینه هاش خیلی فضایی تره :n02:نقل قول:
من رفتم توو سایتش یه کم سرچ کردم مودم رای فای قیمتش 220 تومان هست بعد اینترنت یک ماهه 128 و 4 گیگ حجم با سیم کارت دیتا قیمتش 44 تومان است :n04:
یه مشکل دیگه ای هم هست اینه که میگه بستگی به منطقه امکان افت سرعت هم هست، نمیدونم اون منطقه ای رو که دوستم میخواد استفاده کنه روو پوشش میده یا نه
الان یه مودم وایمکس هم با هزینه نصب و مالیات میشه 220هزار تومان در صورتی هیچ ارزشی نداره...نقل قول:
...من چون رایتل را پیشنهاد دادم بخاطره اینکه پوشش 3G کامل تری داره...در سایت حتما نگاه کنید اون منطقه تحت پوشش هست یا خیر.