لوووووووووووووووووووووووو وووول
Printable View
لوووووووووووووووووووووووو وووول
الان عكس از ميحط خودم هم ميزارم!!
نقل قول:
جان نثار سرباز میباشند :دی
من خودم دلم میخواد لیدرشیپ برم چون توی آپدیت های بعدی خیلی حال میده ....
ده آخه بازي اگه قاط نزده بود كه اين همه چيز يه جا به اون كار با اون شانس نميداد!! درصد موينشن چيه اين هم روش!!نقل قول:
ببین اثبات می کنم که فتوشاپی باشه
اگه یک کاری بکنی حتما چند درصدی از موتیواسیون کار را کم می کنه در حالیکه عکست 100 در صد هست یعنی کار نکرده بهت آیتم و پول داده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به دلیل من جواب بده :31::31::31::31:نقل قول:
چه طور می شه کار کنی ولی موتیواسینت کم نشه
مگه می شه ؟؟
شاید یک کاراکتر جدید وست باز کرده که بدون کار پول و آیتم می ده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آی خندم گرفت
چی شد پس عکس قبلی 100 درصد بود الان شد 93 درصد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
تلفظت منو کشته !!! :27:
خوب یک عکسم از ریپورتت بزار ببینیم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
منظورم ریپورت کلی کارایی که در اون روز انجام دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برگشت سر جاش!!!!نقل قول:
چی شد پس عکس قبلی 100 درصد بود الان شد 93 درصد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خب شايد پاكشون كرده باشم!! اينو كه از همه قشنگ تره گذاشتم!!نقل قول:
منظورم ریپورت کلی کارایی که در اون روز انجام دادی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
===
آقا شانس ديگه بي خيال الان يه دوئل حسابي ميزارم براتون جيگرتون حال بياد!!
حاجی راست میگه اینم اثباتش :دی
نشستم اینقدر دعا کردم تا از آسمون آیتم اومد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک عکس از ریپورت کلی کارایی که انجام دادی بده که اون کارم در اونجا قبل دیدن باشه به داخل کار نرو کلا بزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یکی منو بگیره دارم از خنده می میرم
نقل قول:
شما ها مادر فتوشاپ رو جلوی چشماش آوردین !!!! :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
این خیلی خوب بود
زدی به خال
ببین منظورم گذاشتن از ریپورت این هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
باشه بابا!! كشتي مارو:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک عکس از ریپورت کلی کارایی که انجام دادی بده که اون کارم در اونجا قبل دیدن باشه به داخل کار نرو کلا بزار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی منو بگیره دارم از خنده می میرم
ســـــــــــــــلام !!!
می خواسم فوتوشاب بودنش را برات اثبات کنم ببینم دو کار سیلور ماینینگ و picking agaves که در ساعت های به ترتیب 2:46 و 12:46 انجام دادی اینجاش درسته ولی وقتی فوتوشاپ کار می کردی یادت رفته که یکم زمان را بیشتر از 2 ساعت بکنی :31: چون فکر کنم 2 تا کار نمی تونه روی هم وجود داشته باشه و حداقل باید 1 ثانیه از هم فاصله داشته باشند مگر اینکه در وست متافیزیک صادق باشه و بشه از کاری به کاره دیگر بپری بدونه اینکه راه بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اول كه اين فتوشاپ نيست و احتمالا همچنين اوني كه چاقال زده!!!نقل قول:
می خواسم فوتوشاب بودنش را برات اثبات کنم ببینم دو کار سیلور ماینینگ و picking agaves که در ساعت های به ترتیب 2:46 و 12:46 انجام دادی اینجاش درسته ولی وقتی فوتوشاپ کار می کردی یادت رفته که یکم زمان را بیشتر از 2 ساعت بکنی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چون فکر کنم 2 تا کار نمی تونه روی هم وجود داشته باشه و حداقل باید 1 ثانیه از هم فاصله داشته باشند مگر اینکه در وست متافیزیک صادق باشه و بشه از کاری به کاره دیگر بپری بدونه اینکه راه بری [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بعد شايد اين دوتا كار بيشتر از چند ثانيه با هم فاصله نداشتن به همين خاطر كارش به دقيقه نكشيده كه فاصله بيفته!!
===
اقا اصلا مي دوني چيه اين كار فتوشاپ نيست با يه Add On توي فاير فاكس اين بلا رو سرش اوردم!!
حالا برين خونه هاتون!!!
سلام عرض کردیم !!!
آقا چرا دلگیر می شی :10:نقل قول:
فقط خواستم بگم که از این کارا نکنید :31:
اگه واقعا ایتمی از کار براتون در اومده بزارید وگرنه بلاخره یک چیزی پیدا می کنم که اثبات کنم واقعیت نداره:21:
اقا من این اسکیل هامو افتضاح پخش کردم
چجوری می شه برگردونمشون
یه سوال دیگه: من ایتم مورد نظرمو چه جوری پیدا کردم
تا حالا 15 16 تا شهر نزدیکمئ گشتم ولی توشون نبود
نه! همچي دلگير هم نشديم!! منتها فهميدم كه سر شما نميشه به اين آسوني كلاه گذاشت!!!نقل قول:
آقا چرا دلگیر می شی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط خواستم بگم که از این کارا نکنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگه واقعا ایتمی از کار براتون در اومده بزارید وگرنه بلاخره یک چیزی پیدا می کنم که اثبات کنم واقعیت نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون تبره ريپورت اول رو هم از عمد گذاشتم و باز هم از عمد اسم كار رو گذاشتم Picking Tobacco !!! وگرنه مي تونستم بزارم Grove Robber ي چيزي!! اگه ميدونستم كار اين قدر كش دار ميشه كه اون ريپورت رو يه جور ديگه ميزاشتم!!
یه کار برام باز شده توی 10 دقیقه بیشتر از 230 - 40 تا تجربه میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بيچاره اون كاره!!!نقل قول:
یه کار برام باز شده توی 10 دقیقه بیشتر از 230 - 40 تا تجربه میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چاقال با یه ضربه بردیش !! :دی
واقعا چه بچه های هنرمندی داریم.من به شما افتخار میکنم.
منم دارم روی رزیستانس کار می کنم ( البته فقط برای reflex )
می خواهم به 80 برسونم ببینم چی می شه
آپارانس یا لیدرشیپ ؟
کدوم رو ترجیح میدین ؟
چاغال یکمی روی ایمت کار کن تو مشکل ایم داری شدیدا
بابا طرف 14 لول بالاتره ! :دینقل قول:
چاغال یکمی روی ایمت کار کن تو مشکل ایم داری شدیدا
من اپیرنس ندارم ! طرف هم تاکتیکش بالاست از ایم من کم میشه باید اپیرنس زیاد کنم ! ایم رو زیاد کنم کار درست حسابی باز نمیشه
فعلا پول ندارم اسکیل برگردونم :(
راستی من میرم اسلحه بخرم رفتم بیرون باز اینوایت کنید . فکر کنم یه 72 ساعتی بیرون باشم :دی
بعد چاغال نه چاقال :دی (برگرفته از فرهنگ معین)
یکی به سوالات ما هم جواب بده دیگه !!
آخه اینم شد سوال ! :27:نقل قول:
دو تا اسکیل که هیچ ربطی بهم ندارن رو میگی کدوم بهتره !
حالا برای چه کاری لازم داری ؟
اقا چه جوری اسکیل رو برمی گردونن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه جوری ایتم مورد نظرمو تو د وست پیدا کنم؟
میخوام ببینم از به بعد روی اسکیل لیدرشیپ ( فورت ) کار کنم یا اینکه روی اسکیل آپارانس ( دوئل ) کار کنم .... من الان همه ی کار های ستینگ تراپ رو دارم ... حالا موندم که روی لیدرشیپ کار کنم یا آپارانسنقل قول:
کوئستی به نام Waupee's GrandfatherThe Thievery هستش که لول 14 میتونی انجام بدی . بعد قابلیت برگردوندن اسکیل برات میادنقل قول:
اقا چه جوری اسکیل رو برمی گردونن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چه جوری ایتم مورد نظرمو تو د وست پیدا کنم؟
سوال دوم نامفهومه !
فورت که فقط لیدرشیپ نیستش که !نقل قول:
میخوام ببینم از به بعد روی اسکیل لیدرشیپ ( فورت ) کار کنم یا اینکه روی اسکیل آپارانس ( دوئل ) کار کنم .... من الان همه ی کار های ستینگ تراپ رو دارم ... حالا موندم که روی لیدرشیپ کار کنم یا آپارانس
dodge-stamina-hiding-aim و...
فک کنم کوئسته رو رفتمنقل قول:
حالا بعد از کوسته چیکار باید بکنم
حاجی من ست لباس ایندین می خوام ببندم ولی دو سه تا ایتمشو نمی تونم پیدا کنم
تا حالا 10 15 تا شهر سر زدم نبود
چجوری پیداشون کنم؟
برو به منوی skills گوشه بالا سمت چپ یه عکس سرخپوست (shaman) اضافه شده رو اون کلیک کنی میتونی برگردونی .نقل قول:
واسه آیتم ها هم برو به این آدرس
بعد روی آیتمی که میخوای کلیک کن یه اسکریپت میده اون رو copy کن و توی تب وست paste بعد هم enter :دیکد:http://www.weststats.com/Towns/?tab=search
بعد که برگردی به همون صفحه یه لیست از شهر هایی که اون آیتم رو دارن بهت میده + مختصات
خب حالا چرا میپیچونی :31: من الان با اسکیل و آیتم های فعلیم همه کار های ستینگ تراپ رو دارم ... + چند کار شوتینگ چون اسکیل شوتینگم 100 هست ! :31:نقل قول:
خب حالا من به نظرت من از این به بعد روی چه اسکیلی سرمایه گذاری کنم ؟
Hiding :31:نقل قول:
اگه دوست نداری همون اپیرنس یا شوتینگ :27: