سلام بچه ها
یه سوال
من الان 128 هستم
16 تموم میشه
حالا میسخوام برم 512
برای این کار دیگه نیاز به رانژه و... نیستش؟
چون سرعتش فرق داره میگم ؟؟؟
هان>
Printable View
سلام بچه ها
یه سوال
من الان 128 هستم
16 تموم میشه
حالا میسخوام برم 512
برای این کار دیگه نیاز به رانژه و... نیستش؟
چون سرعتش فرق داره میگم ؟؟؟
هان>
نیازی به رانژه نیست که! فقط پهنای باندتو افزایش میدن!نقل قول:
خیر، شاتل چند روزی است که دانلود فایلهای ویدئویی مثلنقل قول:
flv
mov
avi
...
را غیرممکن کرده و با توجه به سابقه شاتل در فیلترینگ بیمنطق و بیش از حد، بنابراین از این به بعد دسترسی به این فایلها از طریق شاتل ممکن نیست!
اینم یه شوخی با پشتیبانی شاتل تو وضعیت وخیم ترافیک دیشب!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با سلام
دیروز که قصد داشتم یکی ازسرویس های شاتل را از نمایندگی اون تو شهرمون بخرم با توضیح عجیب مدیرفروش مواجه شدم که میگفت وبگردی هم از حجم دانلود کم میکنه !!!!!
برای اطمینان بیشتر به سایر سرویس دهنده ها سر زدم و همشون میگن که جدیدا این کار داره انجام میشه
میخواستم از دوستانی که در تهران هسنتند بپرسم که آیا این قضیه صحت داره و قانونیه ؟؟؟؟؟؟
آیا این کار کلاهبرداری مدرن نیست ؟؟؟؟؟
ممنون میشم اگه توضیح بدین ..........
بعید میدونم محبوبیتشو با دستای خودش از بین ببره و اعتبارشو خراب کنه. من که میتونم دانلود کنم تنها ایرادی که الان (از دیشب) بهم زده وصل نشدن وی p ن هست.و البته یاهو مسنجر.نقل قول:
حتما همه چیزهای دیگه با هم درست میشه.
سلام دوستان کارت تخفیف کی داره برای تهران میخوام
کدش رو هم بهم بدید کافیه چون یکی از دوستای من داره سرویس میگیره پیک امشب میاد مدارکش رو میگیره کد کارت تخفیف رو باید تحویل بدیم
فقط تا آخر امشب
ممنون :11:
این دوستمون تو امضاش گفته که دارهنقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/member.php?u=63516
انگار اینجا کم کم داره شوخی با شاتل و شاتلی مد میشه ، که خارج از بحث ادب و اخلاق، گرفتن وقت اپراتور بیچاره، و بقیه ی کسانی هست که در صف انتظارند، حالا یه شرکت پیدا شده داره درست سرویس میده که نباید این طور رفتار بشه!
بنده به شخصه هرگز چنین کاری نمی کنم، که خارج از حق خودم، دارم حقوق افرادی که واقعا در اون لحظه به پشتیبانی نیاز دارند رو ضایع میکنم...
سرویس هایی نظیر پشتیبانی یه خدمت جمعیه، مراعات دیگران هم خوبه.
ممنون میشم برخی دوستان رعایت کنن،
برات پ خ کردم شیپ جون ....نقل قول:
الان با پشتیبانی صحبت کردم میگه مخابرات این محدودیت رو اعمال کرده و اصلا معلوم نیست تا کی قراره باقی بمونه. من الان فایلم پسوندش RAR هست ولی با سرعت خیلی پایین دانلود میکنه (حجم 700 مگابایت) یه فایل 45 مگابایتی هم هست که پسوندش RAR هست اون هم همینطور...
کسی که از اینجور خدمات سوء استفاده میکنه شاید بخاطر نداشتن فرهنگ لازم تو این زمینه ها باشهنقل قول:
منم با سوء استفاده از این نوع امکانات شدیدا مخالفم.
انصاف هم خوب چیزیه
نقل قول:آخه مگه شماها از وضع مرکز آمل خبر دارین که بیخود نظر میدین!نقل قول:
حالا شما که خیلی فرهنگت تو این زمینه بالاست به بزرگی نداشتت ببخش!
شما مخالف این کارایی به خودت مربوطه.... تو کار دیگران دخالت نکن عزیز
سلامنقل قول:
ببین دوست عزیز شما عملا هر جوری که از اینترنت استفاده بکنی از حجمت کم میشه چه وبگردی چه دانلود چه آپلود چه دیدن عکس , دیدن فیلم آنلاین و آپدیت کردن برنامه ها و ......
جدید و قدیم هم نداره تا بوده همین طور بوده و کلاهبرداری ای در کار نیست:46:
عزیز من اینجوری با هم صحبت نکنید مگه چیز بدی گفته؟؟؟نقل قول:
خب دور از ادبه:31:
فکر کنم اونی هم که جواب شمارو داده خانوم باشه(همه ی خانوما اونجوری صحبت میکنن)
حالا اگرم مرد باشه اونا اونجا کار میکنن اگه یه مشتری بگه فلانی با من بد حرف زد پروندش زیره بغلش شوتش میکنن بیرون
گوش شیطون کر اینترنت امشب شده مثل فرفره!
بچه ها میدونستید art رو هم بالاتر آپ میکنن؟
من الان پول سرویس ART1 رو میدم اما سرعتم مثل ART2 آپ شده:31:(فقط نامردیه ECO سرعتش 4 برابر شده اونوقت برا ما 1/5 برابر)
حرومتون بشه اون سرعت:31:ایشالاااااااااااااا ااا از گلوتون در بیاد:21:
واسه من که در اومده
درسته . شاتل اینجوریه. اگه هر سرویسی از آرت بگیری یکی بالاتر برات میبنده.نقل قول:
بعدا حالا فرض کن سرعت در اکو بشه 1 مگ . فایده نداره( البته در طول روز) چون شدیدا محدودیت حجمی داره.من که به همین آرت 1 که سرعت 22 دانلود میکنه راضی هستم.
آره اما اینا شبا میفتن به جون اینترنت شبی 1 گیگ دانلود میکنن من 700mb رو 10 ساعت طول کشید تا دان کردم:31:نقل قول:
خوبی ART اینه افت سرعت نداره تاحالا هم قطع نشده:40:
دقیقا.:40:نقل قول:
راستی از سایت 4shared که میشه avi,flv دانلود کرد. راپیدشیر هم که مشکلی نداره . چرا برای بعضی ها اینجوری شده؟ مسنجر من درست شده اما با v پی ن مشکل دارم. ظاهرا پورتهاش بسته شده.امیدوارم باز بشه.
در سایتهایی که این سرویس را میدن هم توضیح داده شده که به خاطر 1+12 آبان تمام پورتها توسط مخابرات بسته شده.
الان شد 14 ابان هنوز که مشکل داره درست نکردن!!!!!!!!!:41:
از ساعت 8 صبح تا 13 قطع بود
من رو باش صبح رفتم پول ریختم واسه پیش فاکتورم
اونم برای همچین شرکتی
چه میشه کرد شهر تک ISP یعنی همین یعنی اجبار
تا یه هفته پس لرزه هاش میمونه عزیز!نقل قول:
میگم همینطوری معمولی من که نمی تونستم بالای 128 بگیرم اگر از طریق خود سایتدرخواست تغییر مثلا به آرت 3 رو بدم قبول میکنن ؟ و کلا این تغییر آنلاین چطوریه ؟کد:http://my.shatel.ir/ChangeArt.aspx
الان برای منم قطعه وسط تهراننقل قول:
کلا توی این یکی 2 هفته نوسان زیاد داره شاتل. مخصوصا که الان بحثای سیاسی بالا گرفته.
بروبچز دیالمه
پارس آنلاین هم ارائه سرویس در این مرکز رو شروع کرد
چه تبلیغی هم کرده لامصب
نه قبول نمیکنن مگر اینکه از دانشگاه یا شرکت نامه داشته باشینقل قول:
وقتی که تو سایت درخواست بدی باهات تماس میگیرن برای نامه:46:
برای من که مشکل دانلود کردن دیشب درست شد. فکر کنم الان مشکل نداشته باشم. فقط یاهو مسنجر هنوز مشکل داره پروکســی هم کار نمیکنه.
پارس آنلاین از نظر کیفیت و سرعت عالیه ولی یکی از بزرگترین امکانات سرویس شاتل یعنی شبانه رایگان رو نداره بنابراین فعلا به شاتل نمیرسه تا زمانی که سرویس شبانه رایگان ارائه بده.نقل قول:
پارس انلاین که شبانه رایگان داره 2 الی 6 صبح..البته فکر کنم تهران و کرج نداره...نقل قول:
پارس انلاین دزد حجمه!
ببخشید میتونید بگید از ساعت چند شاتل رایگان میشه اگر ممکنه بهم پیام خصوصی بدید واقعا ممنون میشم
سلام دوستان و همکاران در منطقه ما گفتن خدمات ایترنت نمیدن من زنگ زدم به شاتل گفت اگه خط جدید بگیرید مخصوص ا ی دی اس ال ما ساپورت میکنیم منطقه ما سعادت آباد البته پشت کوهش میشه آخر مخابرات هستش حالا من میخوام برم بگیرم از استادان گرامی مخواستم بپرسم که آرت2 بگیرم یا اکو فرقشو نمیدونم ولی میخوام 5 گیگ باشه تا مقدار پولمم 22 تومان هستش نمیدونم والا چی بگیرم خواهش میکنم از دوستان به پیام خصوصیم ارسال کنند چون واقعا آدم گیچ میشه که به کی پاسخ میدن ممنون میشم ا ز تمام دوستان الخصوص مدیران سایت بازم تشکر میکنم از تمام دوستان
راستی این جریان نامه چیه چون ما یکی از دوستامون شرکت داره باید چیکار کنیم تا بهمون بالاتر از 128 بدن؟ خوشون که گفتن باید سربرگ داشته باشی که من نفهمیدمنقل قول:
یه فرم از شاتل میگیری و شماره ثبت و اطلاعات و مهر شرکت میزنی...نقل قول:
سربرگ را خبر ندارم!
خودتون قضاوت کنید
وضعیت شاتل در روز 5 شنبه 14 ابان و بامداد جمعه 15 ابان در شمال [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
8 صبح تا 14 روز 5 شنبه === قطعی کامل
14 تا 23 روز 5 شنبه ===== سرعت باز شدن و دانلود بین 4.5 تا 6
از 24 تا 3 بامداد جمعه === سرعت بین 765 تا 855 بایت یعنی زیر 1 کیلوبایت
از 2 تا 3:30 بامداد جمعه === قطعی مجدد
از 3:30 به بعد === من رفتم خوابیدم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به قول دوستمون پس لرزه هاش هنوز مونده کاری به شاتل نداره :46:نقل قول:
ایران گیتی ها که هنوز یاهو هم باز نمی تونند بکنند:31:
خداییش جای شاتل باشم به خاطر این وضعیت ها و مشکلات اینترنت 1 ماه رایگان به همه مشترکین سرویس میدادم.
باعث تعجبه الان حدودا 6 ساعته کسی تو تاپیک شاتل پست نداده:31:
چرا هیچکس نیست؟:31:
چرا ؟ نه مسنجر باز میشه و نه هیچ دانلودی استارت میشه ... سرعت وب گردی افتضاح شده بخصوص شب ها
چه خبره ؟ شاتل مرده ؟ :دی