سلام به همه دوستان!
یه دوربین حرفه ای با قیمت 1.200.000 میخواستم. نظر خودم Canon EOS 550D , 600D هستش. حالا میخواستم بدونم نظر دوستان از بین این 2تا کدومه. و اینکه مدل دیگه ای مد نظرتون هست یا خیر. خیلی ممنون....
سلام به همه دوستان!
یه دوربین حرفه ای با قیمت 1.200.000 میخواستم. نظر خودم Canon EOS 550D , 600D هستش. حالا میخواستم بدونم نظر دوستان از بین این 2تا کدومه. و اینکه مدل دیگه ای مد نظرتون هست یا خیر. خیلی ممنون....
اره قابلیت لنز جانبی رو نداره ولی برای فیلم برداری من کیفیت کاری هر 2 رو دیدم فقری نمی کنن ولی تو حرف یفیت سونی فکر کنم بهتره ولی فوجی راو رو ساپرت می کنهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این دوربین تا چند وقت پیش 600 خرده ای بود خیلی بالا یهوووووووو:19:
منم که همینو گفتم جیگر :31:نقل قول:
شما بودجه تون چقدره ؟ چی براتون مهمه ؟نقل قول:
اره فقط باید خودت دقت کنی ، لازم نیست دوربین این قابلیت رو داشته باشهنقل قول:
---------- Post added at 11:40 PM ---------- Previous post was at 11:35 PM ----------
سلامنقل قول:
بدون شک 600D اما فرق بزرگی ندارند میشه به سمت 550D هم رفت و برای لنز بیشتر خرج کرد
به جز 600D مدل دیگه ای مد نظرتون هست تو این قیمت؟
D5100 که ارزش کلا 600 بیشتره :46:
اگه دو سه ماهه قبل تصمیم به خرید داشتی میتونستی به نیکون d5100 هم فکر کنی ولی الان 250 تا 300 گرونتر از کنون 600d هستش در صورتی که تفاوت زیادی از نظر کارایی ندارند. همین 600d رو بخر که فلش وایرلس داره و مانیتور چرخانش خیلی جاها به کمکت میاد مخصوصا در ماکروگرافی. البته تنها برتریش نسبت به 550d همین دو مورد بود و اندکی طراحی بدنه بهتر.نقل قول:
موفق باشی.
من بودجم 200 تومنه...این دوربین رو پسندیدم..16 مگاپیکسله و فیلمبرداری اچ دی هم داره...نقل قول:
فقط می خواستم بدونم 200 تومن گرون نیست؟ فوجی فیلم jx350 ? رم 4 گیگ کلاس 10 چنده؟ کینگستون sd hc
ممنون از توجهتون:40:
سلام خواهش می کنم . نه والا یادمه من داشتم مسابقات رباتیک باهاش فیلم میگرفتم ربات ها خط یاب بودن سرعت خوبی هم داشتن . عالی فیلم برداری کرد . حتی در حدی که فیلم بردار اصلی مسابقات فیلم های من رو ازم گرفت چون عالی شده بودن.نقل قول:
نوشته شده توسط worldm
تو یوتوپ می تونی مقایسه های این دوربین و نمونه هاش رو ببینی
پانورما داره فقط قابلیت تشخیص لبخند رو ندارهولی چهره رو داره .
اره مکانیکی موتور دار نیست ولی سونی موتور داره . البته از نظر من مکانیکی با حال تره .
فقط بازم می گم اگه کنجکاوی فیلم های خوبی تو یوتیوپ هست برای این مدل .
سلام دوستان.بنده ميخواستم يك دوربين ديجيتال براي استفاده خانگي تهيه كنم.
نظر خودم w530هست.
قصد خريد اين دوربين سوني رو دارم.
خاستم ببينم كه دوستان با بودجه 150 چي بهتري سراغ دارند؟
من هيچ استفاده تخصصي از دوربين ديجيتال ندارم.
منتها عكسهاي دست جمعي زياد ميگيريم.يه چي باشه كه حال كنيم وقتي عكس رو ميبينيم.
نيازيبه زوم خيلي بالا و .... ندارم.
ممنون از راهنمايي شما عزيزان
من بهت این دوربین رو پیشنهاد می کنمنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فقط اگه میشه کمی توضیح بده مکانیکی قضیه اش چیه؟یعنی اوتواتیک هست؟نقل قول:
با دست و چرخوندش که عقب و جلو میره درسته؟
این دوربین قابلیت نصب دکلانشور که یه تایمر برای شاتر هست رو داره؟
قابلیت نصب اداپتور برق داره که باطری هاشو داخل دوربین یکسره شارژ کنه؟
توی این عکس که جای نصب سا پایه نبود کجا پس قرار میگیره؟
ببخشید این قدر سوال میکنم فقط این دفعه میخوام از خریدم مطمئن بشم
:11::31:
اره با دست چرخوندن رو میگم . تو سونی وقتی می چرخونی و چند صدم ثانیه بعد با موتور می چی خه ولی تو فوجی می چرخونی جون اهرم مستقیم داره در لحظه می چرخه .نقل قول:
اگه منظورت ریموته ! اره داره
اداپتور هم من ندیدم شاید داشته باشه اخه من کلا باهاش 1 روز کار کردم . ولی در کل بهترین انتخابه از نظر من شما فیلم های یوتوب رو دیدی اگه میدیدی فکر نکنم این قدر سوال می کردی چون تو فیلم 90 % سوال های شما رو جواب میده .:40::11:
سلام
من چند تا جاي معتبر برا قيمت گرفتن دوربين عكاسي و قطعاتش مي خوام كمك ميكنين
digikala . com
سلام ميخواستم از بين اين چند مدل يكيش رو برام پيشنهاد كنيد و دليلش رو همبگيد ممنون ميشم.ضمنا اون فروشگاهي كه ميشناسمش فقط sony داره،همين مدلها:
sony HX9V- HX7V - WX10 -WX7- H70
مورد مصرفمم هم خانگي هست ولي ميخوام چيز خوبي بگيرم.
قيمتش هم زير 450 باشه.
باسلام ميخواستم از بين اين چند دوربين سوني يكيش رو بهم پيشنهاد كنيد قيمتش هم زير 450 باشه:
WX10-WX7-H70-HX7V-HX9V
فقط اگر ميشه به ترتيب اولويت بگيد.استفادم هم خانگي هست.ولي ميخوام يه چيز خوب و بي درد سر بگيرم.
ممنون
از نظر من Sony Cyber-Shot DSC-HX7V بهتر از بقیست:11::11:نقل قول:
سلام دوست من...نقل قول:
سوال تون را را بفرمایید دوستان همگی اینجا استادند و در مورد دوربین ها و لوازم جانبی قیمت روز دارند ...
من هم یکی از هزاران فروشنده دوربین های دیجیتال ...:11:
نقل قول:
دوربینای نفتیم قابلیت نصب روی سه پایه رو دارن . چه برسه به این :31:
نقل قول:
HX7V خوبه . HX9V هم خوبه ولی قیمتش بالای 450 ت هستش:46:
به قیمتای دیجی کالا نگاه نکن. خواستی بخری حتماً از نمایندگی بخر :5:
دوستان قیمت اینا الان تو بازار دقیق چندن ؟
Sony Cyber-Shot DSC-HX100V
Fujifilm FinePix HS20
نقل قول:
دوست گرامی
نمایندگی های معتبر مناسب ترین مکان برای تهیه دوربین هستند. چه به لحاط قیمت و چه از تظر اعتبار گارانتی.
پیشنهاد می کنم که به یک نمایندگی هم بسنده نکنید. چون بین خود نمایندگی ها هم اختلاف قیمت وجود دارد.
من فوجی توصیه نمیکنمنقل قول:
تا 200 میشه sx130 رو خرید
تهران خیابان جمهوری بین حافظ وجمهورینقل قول:
پاساژهای بزرگمهر و ایرانیان و حافظ و پردیس
سونی 760نقل قول:
فوجی 590
ضمن عرض سلام خدمت دوستان
برای یک کاربر عادی یک دوربین که همزمان کیفیت قابل قبولی رو برای عکاسی و فیلمبرداری ارائه بده می خواستم
ممنون میشم دوستان راهنمایی بفرمایند تا سقف 400 -450
دوست عزيز ممنونم از راهنماييتون،نقل قول:
ميخواستم بدونم مدلهاي WX10 و WX7 رو دربارش چي ميدوني؟ مدلهاي خوبيه يا تعريفي نداره؟
نقل قول:
SX220 یا SX230
نقل قول:
WX7 که اصلاً تعریفی نداره.
WX10 هم خوبه .امکاتش در حد HX9V &7V هستش. اما زوم اپتیکال پایین تری داره
زوم: WX10= 7x ** HX7V = 10x ** HX9V = 16x
صفحه نمایش wx10 بازم نسبت به HX9V &7V کیفیت و اندازه کوچک تری داره.
WX10= 2.8 in *** HX9/7 V =3 in
HX7v و" HX5V "در حد قیمت مورد نظر خودتونه :46:
خيلي ممنون از راهنماييتون.:thumbsup:نقل قول:
نمیخوام زیاد هزینه کنم
مشکل بودجه هست پس لطف کنید مقرون به صرفه ترین دوربین (ارزانقیمت) رو معرفی کنید.
کاربری عمومی و برای عکاسی ( آماتور) تاکیدم روی عکس هست بیشتر ... فیلمبرداریش هم مناسب باشه چه بهتر
بین این چند مدلی دوربین کدوم رو پیشنهاد میکنید؟
دوربین عکاسی فوجی فیلم FinePix JX350
دوربین عکاسی سونی W510
دوربین عکاسی سونی W530
کانن پاورشات ا 800/ Canon A800
Canon / كانن PowerShot A1200
مرسی
نقل قول:
ديجي كالا همش قيمتا رو 20 30 تومن بالاتر ا قيمت بازارميزنه.:13:
نقل قول:
دوست گرامي
دربين دوربين هاي سوني مدل هاي hx دوربين هاي فوق العاده اي هستند. باتوجه به مشخصات زير خود شما تصميم بگيريد.
تفاوت قيمتي بين hx7v و hx9v حدود 100 تومن است.
Hx9v
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: دوربین ساده پیشرفته - وزن بدون باتری 215 گرم و با باتری 245 گرم
مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CMOS با کیفیت 16.8 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.3 اینچ - 4.55 × 6.17 میلیمتر
فیلم: ابعاد Full HD - سرعت 60 فریم بر ثانیه
لنز: 24-384 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 16 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/1600 ثانیه تا 30 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 100 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 - فلاش داخلی با برد 4 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند - عکاسی سه بعدی
صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 921,000 پیکسل - Live View
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD, SDHC, SDXC, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo, Memory StickPro-HG Duo - موقعیت یاب GPS - باتری یون لیتیوم استاندارد
Hx7v
مشخصات کلی :
مشخصات کلی: دوربین ساده پیشرفته - وزن بدون باتری 178 گرم و با باتری 208 گرم
مشخصات حسگر و تصویر: حسگر CMOS با کیفیت 16.8 مگاپیکسل - اندازه 1 به 2.3 اینچ - 4.55 × 6.17 میلیمتر
فیلم: ابعاد Full HD - سرعت 60 فریم بر ثانیه
لنز: 25-250 میلیمتر - بزرگنمایی اپتیکال 10 برابر - لرزشگیر تصویر - زوم اپتیکال در حین فیلمبرداری
عکسبرداری: سرعت شاتر از 1/1600 ثانیه تا 30 ثانیه - ایزو اتوماتیک و 125 و 200 و 400 و 800 و 1600 و 3200 - فلاش داخلی با برد 4.8 متر - تکنولوژی تشخیص چهره - تکنولوژی تشخیص لبخند - عکاسی سه بعدی
صفحه نمایش: 3 اینچ با رزولوشن 921,600 پیکسل - Live View
سایر مشخصات: ذخیره بر روی کارت حافظه SD, SDHC, SDXC, Memory Stick Duo, Memory Stick Pro Duo, Memory StickPro-HG Duo - موقعیت یاب GPS - قطب نما - باتری یون لیتیوم استاندارد
نقاط ضعف 7v
انتظار می رفت در این دوربین بسیار دوست داشتنی از باتری با ظرفیت بالاتر استفاده می شد.
در بعضی شرایط در حین فیلمبرداری هنگام Zoom Out کردن پرش هایی جزئی احساس می شود. (این موضوع در تقریبا تمامی دوربین های عکاسی دیده می شود)
سلام دوستان و استادان گرامی
ضمن تشکر از همگی شما
به نظر شما بین کاننsx220 و ixy31s وixus115hs کدوم رو بگیرم؟ خواهش میکنم راهنمایی کنید،دیگه هنگ کردم...
ضمنا ببخشید اگه سوالمو در جای درست ننوشتم ، چون بلد نبودم
نقل قول:
سلام ممنون از راهنماييتون.
دوربين خوبيه و نظرم رو نسبت به خودش جلب كرد.:10:
دوستان کدوم یکی از این دوربینا نسبت به قیمت باصرفه تره
w510
w520
w530
خيلي ممنون از راهنماييتون.نقل قول:
کسی نیست راهنماییم کنه؟؟؟نقل قول:
البته میدونم sx220 بهتره ولی آخه خیلی گرونه(490،000 تومان)؟
pleassssssssss
sx230: 470000نقل قول:
خريد اينترنتي تا امروز
اگر تهران باشي ارزانتر از جمهوري ميتواني بخري.اگر عجله نداري تا ارديبهشت صبر كن.اون موقع يا قيمتش 600000 تومان است يا 390000 تومان
نقل قول:
سلام . توجهتون را به این مطلب زیر جلب میکنم :
"...هنر صحيح خريد کردن
کساني دائم به دنبال کالاي ارزان هستند، چون تصور ميکنند که بهترين نوع خريد، ارزانترين آن است. اما معمولا ارزاني بيحکمت و گراني بيعلت نيست.
ابزار عکاسي، مجاري وارداتي مشخص و قيمت معيني دارد. ولي گاه يک دوربين در فروشگاههاي مختلف با ده درصد اختلاف قيمت عرضه ميشود! حکايت طمعه و قلاب است: قيمت به ظاهر ارزان کالا - خصوصا دوربين - طمعه بر سر قلابي است که گرفتار شدن در آن معمولا باعث ميشود که اقلام ديگر را به قيمتهاي دولا و پهنا تحميل شود. کمتر کسي دوربين خالي ميخرد: کارت حافظه، کيف و چيزهايي که مشتري ارزانبخر يادش نبوده پيشاپيش قيمت کند و حالا به چند برابر قيمت به او تحميل ميشود.
حالا پرتقالفروش را پيدا کنيد، و در ضمن بيش از پيش مطمئن شويد که صحيح خريدکردن هنر است"
مواظب ارزان فروش ها باشید .:11:
هیچکدام ..نقل قول:
به نظرم تو مارک فوجی روی این رنج قیمت مدل بهتری میتونی تهیه کنی ...
هر سه مدل مدلهای ضعیفی اند نخ سوزن تو فیلم برداری . :11:
قیمت Canon PowerShot SX220 HS
و Canon PowerShot SX230 HS رو میخواستم و اینکه در تهران کجاها رو برای خرید پیشنهاد میکنید؟ و گارنتی ها معتبر برای کانن کدوم ها هستند.