بازی رو خریدم
مشکل از فریمور چون 5.00 هستش. وای کی حال دانلود داره!
بازی رو خریدم
مشکل از فریمور چون 5.00 هستش. وای کی حال دانلود داره!
الان قیمت psp go چنده؟ امکانش هست کپی خور بشه؟
سلام
میخواستم بدونم الان قیمت psp چنده؟!
آیا مدل جدیدی میخواد بیاد؟!
بهترین مدل از لحاظ تجهیزات و سرعت و اینا چی هست؟!
الان ارزش داره بگیرم یا بعد عید؟!
من تا به حال با پی اس پی زیاد کار نکردم و نمیدونم چه مشکلاتی داره اگه توضیح بدین ممنون میشم.
اگر هم تاپیک رو نخودم برای اینه که یه کم سرم شلوغه و ممنون میشم کمک کنین.:20:
الان کامل ترین psp مدل GO هست البته کپی خور نشده الا کپی خور نشدنش مشکلی نیست فقط میشه بازی هارو دانلود کرد از خودش با Credit cardنقل قول:
بعد عید باید ارزون تر بشه
بابا این دانته عجب گرافیکی دارره!!!! یاد مرحوم کریتوس افتادم...ارزش چند روز معطلی برای دانلود رو داشت...100%
هر چند این یکی هم مثل گادآف وار ماهیتی ضد ایرانی داره...اما ما فقط بازی میکنیم!!!!
سلام بر دوستان !
من میخواستم psp بگیرم .راهنمایی ام میکنید که چه مدلی بگیرم (psp 3000 .psp 200.psp go)
اون مدلی که پیشنهاد میکنید رو میتونید جزییات و قابلیت ها شو بگید ؟؟؟
راستی psp 3000 کاملا -- نشد ؟؟؟
پی اس پی گو جه مزیتهایی نسبت به بقیه مدلها داره؟! فرقش با 3000 خیلی زیاده؟! (از لحاظ سخت افزار و امکانات)نقل قول:
قیمت هر دو مدل چنده؟! دست دوم 3000 خریدنش به صرف هست؟! آخه من زیاد بازی نمیکنم برای سرگرم شدن مقطعی میخوام.
PSP3000 بگیر .نقل قول:
چسب ال سی دی روز اول حتما بنداز .
مواظب باش پیکسل سوخته نداشته باشه .
اگه مایه داری PSP GO بگیر .
برای 3000 هنوز -- دایم نیومده و نخواهد آمد .
میشه بگید کرک کردنش چه جوریه ؟ اسونه یا سخته ؟ خودمون میتونیم انجام بدیم ؟؟؟نقل قول:
ممنون
دقیقا منم یاد گاد آف وار افتادم . به من که خیلی چسبید .نقل قول:
بله ، -- موقتش هیچ کاری نداره ... فقط یک بار چند تا فایل را می ریزی رو PSP و هر وقت خواستی هکش کنی این فایل ها را به ترتیب اجرا می کنی ...نقل قول:
هر بار هم لازم نیست PSP را -- کنید تا بتونین بازی ها را اجرا کنید ، فقط یک بار -- را اجرا می کنید و تا وقتی که دستگاه کاملا خاموش نشده -- باقی می مونه ... (معمولا همه دستگاه را در حالت استندبای قرار میدن تا -- نپره .
-------------
پیشنهاد خودم هم پی اس پی 3000 هست ... از نظر کیفیت LCD تفاوتی با GO نداره ... فقط پردازنده PSP GO قوی تره و مموریش ...اما خودم به شخصه اصلا به ظاهر GO حال نمی کنم ... همین SLIM ها خیلی بهترن ...
سلام
من پی اس پی 3004 دارم و از توی یک سایت این فایل bookrV8.zip رو که برای خواندن پی دی اف هست رو گرفتم .
میشه در مورد نصبش روی پی اس پی توضیح بدین ؟
ممنون .
سلام به همه دوستان
من psp-3004 دارم(بعنی داشتم) که 5.03 GEn روش ریخته بودم .
اومدیم تم بریزیم یه هو تر زدیم الان نصفه میاد بالا می هنگه بعد خاموش میشه)break(:13::46::19:
چیکااار کنم plz
دیونه شدم تورو خدا یکی یه جواب درست حسابی بده
Badesham ye ki az dostan goft ehtemalan Pspit Semi Break shode
mishe yani kard?
toooorooo khoda javab bedid
ممنون !!!نقل قول:
یکی بهم گفته بود هر دفعه میخوای کرک کنی باید 10 تومن بدی تا برات کرک کنم !!!
کار خودمون نیست ؟؟؟
داخل اون فایل زیپ یه پوشه هست که به ادرس زیر کپی کن (داخل مموری کارت)نقل قول:
PSP/GAME
بعد مثل یه بازی اجراش کن
کار خطرناکی کردی حالا هم زدی بریک کردینقل قول:
فعلآ کسی داخل کشور نمیتونه اونو درست کنه
داداش من 10 سالشه هر موقع PSP هنگ میکنه یا باطریش تموم میشه خودش دوباره کپی خور می کنه.نقل قول:
دوستان از کلمه ی ه*ک استفاده نکنند در غیر اینصورت تو پست خودشون به جای کلمه ی مورد نظر -- این رو میبینند. (از حک استفاده کنید)
فقط بدیش اینه که نمیشه در محیط عمومی بازی کرد!مثلا من چون با اتوبوس بین شهری رفت و آمد میکنم و برای سرگرمی از پی اس پی استفاده میکنم یخورده ناجوره!از گاد آف وار بدتر تره...صحنه های اکشن ناک داره!!!!:18:نقل قول:
ولی در کل از اون بازیهاییه که آدمو تا آخر میکشونه...:8:
به نظر من که گرافیک اول بازی خیلی بیشتر ملموس بود تا این چند مرحله بعدش...
آره درسته بعضی دموهاش خیلی ناجوره . حالا خوبه تو تلوزیون بازی نمیکنیم . !نقل قول:
من دو تا لینک دانلود پیدا کردم ازش از مگا آپلوده خیلی آروم دانلود میکنه ! 100 کیلو 100 کیلو ! فاجعست .نقل قول:
کسی لینک رپید نداره ازش ؟
سلام
من تازه يه psp3004 با ورژن 5.50 خريدم
مي خواستم ببينم اين ورژنش كپي خور موقت ميشه يا نه و چطوري بايد اين كار و انجام بدم؟
100 کیلو بر ثانیه؟؟نقل قول:
من با تورنت دان کردم سرعتش متوسط 7 کیلو بود!!!!چند روزی طول کشید!!!
خوب معلومه چون بازی پر طرفداریه خیلی ها مشغول دانلودش هستن بنابراین سرعت افت کرده.
به نظر من اگه زیاد دان نکردی برو تورنت بگیر...مزایش بیشتره.فقط کافیه کامپیوتر log on باشه تا دانلود انجام بشه اگه برق قطع بشه هم مشکلی پیش نمیاد...پارت بندی هم نیست که یکیش خراب از آب در بیاد و...
من متخصص دادن خبر های بد هستم .نقل قول:
PSP شما کپی خور نمی شه .
فقط می تونید دمو های بازی و UMD را اجرا کنید .
سلام .
سایتی وجود داره که بشه اینترنتی umd خرید ؟
سایت که زیاده ولی سایت های خرید خارجی هستند که اونم باید یه فکری برای هزینه اوردنش به ایران و ... کنی که خیلی گرون میشهنقل قول:
ولی الان خیلی از فروشگاه ها تو ایران هم اوردن که تعویض هم میکنن مثل بازی های ps3
سلام دوستان من يه برنامه ميخوام كه بتونه فايل هاي pdf رو بخونه . لطفا زود نياز دارم!!ممنون
برنامه معروف bookr یه سرچ بکنی همه جا هست
خوب اگر از رپید باشه میتونم یک مگ بر ثانیه بگیرمش و بیشتر از 20 دقیقه دانلودش طول نمیکشه ! ولی اکانت مگا ندارم :41:نقل قول:
بابا بی خیال!!!!
جای ما بودی چیکار میکردی؟
اینجاست که میگن رهبر من آن نوجوان 15 ساله ای است که فیلتر شکن به خود میبندد و یا سرعت 7 کیلوبایت بر ثانیه گیم پی اس پی دانلود میکند :31:نقل قول:
میرفتم از مغازه بازی میخریدم 500 تومن :31:نقل قول:
بابا یه دیش نصب کنید خودتونو راحت کنید .
البته یک برنامه ای هم آمریکا داره نمیدونم تا کی راه میوفته ولی یک دیوایس های USB کوچک هست که وارد میشه با یه سیمکارت های خاص خودش و شما میتونید از طریق تکنولوژی 3G و به صورت رایگان هر جای ایران که باشید به اینترنت 7 مگ و بدون فیلتر وصل بشید .
من اوایل از اونا داشتم ولی خوب هزینش برام زیاد میشد . ولی در مورد ایران چون بودجش رو یک کشور دیگه تامین میکنه برای مبارزه با سانسور در ایران خوش به حالتون میشه . در ضمن پرتابل هم هست :8: یه چیزیه شبیه این :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این :
یا این :
من خودم همین آخری رو ازش دوتا دارم :31: امواجش هم میشه همون موبال ماهواره ای و این حرفها :27:
داداش اینجا ایرانه...از اینا بلد نیستیم!!!!!نهایت باسوادیمون adsl هست.!!!!:دی
ولی ممنون برای اطلاعات رسونی و سوزوندن دل ما!!!
ای بابانقل قول:
حالا اگه کسی بازی هارو نداشت چی؟ اونوقت به خاطر یه بازی حاضر بودی 40 کیلومتر جابجا بشی
اینجا جایی هست که وزیر ارتباطاتش میگه مردم کشورش فقط با اینترنت بلدند چت کنند . پس اینترنت 128 {با قیمت اینترنت 5 مگ کشورها ی دیگه} براشون کافیه.(تمام جمله به غیر از داخل قلاب عینآ حرف های وزیر هست)
اونوقت تو میای و همش دل مارو کباب میکنی ...:41:
خوب اینها داره میاد توی ایران مفت و مجانی میتونید استفاده کنید ما باید ماهی 40 تا بسلفیم براش :41:نقل قول:
آقا چرا بازی های shadow Of Disteny و persona 1 روی 5.50gend-3 اجرا نمیشه؟؟؟
سلام
دوستان من خواستم psp بخرم چند جا پرسيدم گفتن جديدترين مدلش psp go هست و 3000 كدومشون رو بخرم؟؟؟
خودم نظرم رو 3000 هست
شما فعلا 3000 بگير و دقت كن كه ورژن فريمورش 5.3 و يا پايين تر از اون باشه چون هنوز ورژناي بالاتر از اون هنوز به طور رسمي هك نشدن. توصيه ي منم بهت اينه كه بي خيال psp go بشي چون هنوز هك كامل نشده صفحه ي lcd ايش هم كوچيكتر از 3000 هست.نقل قول:
آقا گور باباي اينترنت از اين بحث بزنين بيرون . اگه ميشه دو سه تا بازي تو مايه هاي گاد اف وار (از لحاظ گرافيك) معرفي كنين مرسي.
[QUOTE=wonderful;4737786]داخل اون فایل زیپ یه پوشه هست که به ادرس زیر کپی کن (داخل مموری کارت)
PSP/GAME
بعد مثل یه بازی اجراش کن
سلام مجدد .
این کار رو انجام دادم اما برنامه اجرا نمیشه !!
راستی یه نکته این که من پی اس پی رو برنامه خور نکردما !
برای بازی هم همیشه umd میخرم .
یعنی چون برنامه خور نیست اجرا نمیشه ؟!!
یعنی تا برنامه خور نکنم هیچ برنامه ای نمیتونم روی پی اس پی بریزم ؟؟
[QUOTE=Risko;4745221]شما ساکن تهرانی؟!نقل قول:
فکر نمیکنم ریطی به کپی خهور بودن داشته باشه اساتید نظر بدن
اعصابتون رو خورد نکنید.نقل قول:
آقا گور باباي اينترنت از اين بحث بزنين بيرون . اگه ميشه دو سه تا بازي تو مايه هاي گاد اف وار (از لحاظ گرافيك) معرفي كنين مرسي.
برو dante's inferno بگیر حالش رو ببر.
little big planet هم گرافیک داره از GoW هم خشن تره:دی
[QUOTE=Risko;4745221]بله عزیز...برای برنامه ریختن هم باید کپی خور کنی...البته اگه فقط برنامه میخوای اجرای chickhen کافیه و نیاز به نصب cfw نیستنقل قول:
توی همین انجمن طریقه کپی خور کردن بطور مفصل آموزش داده شده