هیچ کس نمیتونه منو راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
Printable View
هیچ کس نمیتونه منو راهنمایی کنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
سلام شما میتونید از اینجا بگیرید البته حجمش بالاست:نقل قول:
کد:http://www.google.com/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBYQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.nvidia.com%2Fpage%2Fdrivers.html&rct=j&q=new+nvidia+driver+&ei=TbIMTPHOD8T48Aayx7ntCw&usg=AFQjCNGTXnsvacHbEpefTJFmPx6fmsrZ8g
من بازیش دارم اما حس نصب نیستنقل قول:
حجم ساپورت چقدره دقیق؟؟؟
براي اينكه فريم بيشتري از بازي ها بگيرين ميتونين اين چنتا كارو بكني:نقل قول:
1-درايو ويندوز و درايوي كه بازي درش نصب هست را تا خد ممكن خالي كنيد
2-تمامي درايو از جمله دراور ويندوز و درايوي كه بازي درش نصب هست رو defrag كنيد
3-تمامي درايوهاتون رو scan disk و scan for bad sector كنيد
4-جديد ترين درايور كارت گرافيكتون رو دانلود كنيد
5-بازي ها در ويتدوز 7 كمي افت فريم ميگيرن،پس حداامكان از xp استفاده كنيد
6-مطمئن باشيد كه هنگام اجراي بازي هيچ برنامه اضافي باز نباشه
7-سعي كنيد هميشه به سيستمتون برسين تا دچار مشكل نشين
:20:
نقل قول:منم اين فايلو دارم اما سرعتم خيلي پايينه نميتونم برات آپ كنم حجمش براي من حدود 3 مگ هست درسته؟:8:نقل قول:
کسینیست جواب بده؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه مشکل سخت افزاری نباشه پس نتیجه میگیریم اشکال از پچ هستش:10:نقل قول:
سلام. فک کنم تو cdیا dvd اخرش یه فایل بنام درایور هست. فایل های توشو اجرا کن.:41::10:نقل قول:
از پست بالام استفاده کن 100 درصد رفع میشه.:5:نقل قول:
با ارض سلام و خسته نباشید .
من بازی Dead Space را خریداری کردم اما و قتی توی دی وی دی 1 روی فایل setup.exe کلیک می کنم ارور می ده لطفا کمکم کنید !
یکی از ارور ها :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دیگر هم :
هست لطفا کمک کنید !
با سلام من بازی dark voidرو نصب کردم وقتی میرم تو بازی بازی full اسکرین نیست
تو بخش گرافیک هم همچین چیزی نبود میشه بگید مشلک از کجاست
این مشکل گاهی برای بعضی بازیها پیش میاد شما دو تا کار کن:نقل قول:
1-وقتی رفتی توی بازی گزینه Alt+Enter رو با هم بزن ببین فول اسکرین میشه...
2-اگه نشد ببین توی تنظیمات بازی چیزی به اسم windows mode هست یا نه اگه هست تیکش رو بردار...
نقل قول:
بجز این بازی بازیه دیگه ای هم نصب کردی رو این ویندوز؟؟؟
برای من یه بار از این مشکل پیش اومد از یکی از برنامه های کمکی بود ورژن جدیدش گرفتم ریختم درست شد
تو هم برنامه های کمکی از دایرکس 9-10-11 تا visual ++2005 و ... بگیر و نصب کن شاید درست شد
آخر کسی جواب مارو نداد :41:نقل قول:
بله من بازیای دیگه ایو روی همین ویندوز نصب کردم اما حالا که می خوام این بازیو نصب کنم این ارور رو میده در ضمن این مشکل برای نصب دو بازی برای من به وجود اومده
اون برنامه های کمکیو هم نصب کردم اما بازم ارور میده
نقل قول:
اگه مشکلت اینه DVD بازی احتمالا خراب شده!!!!نقل قول:
تو موقع نصب بازی gears of warهو یه پنجره ای به نام feature trasfer error باز میشه و میگه :
feature:default feature
commponent:new commponent
file: F:\date6.cab
error:date error(cyclic redundancy check)
سلام
دوستان من بازی آواتار رو نصب کردم رو لب تابم حالا که میخوام بازی کنم یه صفحه سیاه میاد و هیچی نمیشه دیگه . ویندوز 7 هم دارم. به نظرتون مشکل از چیه؟ پچش رو هم نصب کردم . به خدا خسته شدم از بس بازی خریدم و کار نکرد. خواهش میکنم یکی کمکم کنه.
مشخصات لب تاب هم اینه:
CPU: Core 2 Dou 1.83
Ram:2 GB
Graphic: ATI Xpress 1250 -256 MB Total:895
با سلام خدمت همه دوستان گل. یه مشکلی تو بازی کانتر سورس دارم که الان مطرح میکنم: من چند تا اسکین مپ از سایت FPSBANANA دانلود کردم و تو پوشه مپ بازی ریختم ولی وقتی میرم تو بازی و میخوام مپ جدید رو اجرا کنم لود نمیشه! کسی از دوستان میدونه مشکل از کجاس؟؟؟
مدل دقیق لپ تاپت روبگو...نقل قول:
سلام من تو کانوکشن مکشل صدا دارم :31:!!!!تیر که می زنم صدای افتادن رو زمین رو می شنوم ولی صدای دیگری نمیآد
نقل قول:
سلام
لپ تاب من LG هست مدل R405 .
Model :LG R405-A.CPS2E1
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU T5550 @ 1.83GHz
RAM: 2GB
Graphic : ATI Radeon Xpress 1250 895 MB Total available graphics memory
System Type : 32-bit operating system
DirectX Version : DirectX 9.0 or better
سلام بچه ها من بازی Tom Clancy's Splinter Cell Conviction رو گرفتم و تا مرحله ای هم که دخترش رو پیدا می کنه رفتم .بدون مشکلی.
الان که مخی خوام بازی رو اجرا کنم.این ارور رو میده.:
unisoft game luncher error:
error code 2
یوبی گیم لانچر رو هم نصب کردم دوباره ولی درست نشد.
چی کار کنم؟
سلام من بازی call of duty 5 رو نصب میکنم . بدون اشکال بازی اجرا میشه ولی تو لودینگ مرحله 2 گیر میکنه و از بازی میندازم بیرون لطفا کمکم کنید
گرافیک = جی فور1 گیگا بایت رم
cpu= pentium 4 3.00 GHz
خوب معلوم شد گرافیکت خیلی ضعیفه اصلا به درد بازیهای امروزی نمی خوره این چیپست گرافیک به طور استاندار 128mb حافظه رم رو بیشتر نمی تونه ساپورت کنه اونم با پشتیبانی dx9 که اصلا توی اون قابلیت اجرای بازیهای کنونی وجود نداره:13:نقل قول:
دیگه ضعف وحشتناکش توی پردازش بماند!!!
نقل قول:
آره میدونم دیگه لب تابم قدیمی شده آخه الان 2 سال و نیم هست که خریدم و دیگه عمری ازش گذشته :19:.
ارتقا هم نمیشه داد و ظاهرا چاره ای نیست جز فروش اون و خرید مدل جدید.
به هر حال ممنون از راهنماییتون .
یکی کمک کنه حیاتیه:31:نقل قول:
rome total war هنگام اجرا میگه failed to initialize 3d audio
سی دی رامم هم خیلی ضعیفه!
اگه پوشه ای چیزی کم داره بدینش!
سلام بچه ها
اقا من تو GTA 4 EFLC تو بخش اولش اونی که جانی بازی میکنه تو گروه لاست مشکل دارم اون مرحله ای که با نیکو توی یک معامله تو یک موزه هستند من اونجا رو رد میکنم یعنی پولارو برمیدارم از موزه میزنم بیرون و مافیا رو ناکار میکنم بعد پلیا رو گم میکنم میرم پیش جیم پولو میدم به جیم بعد مرحله تموم میشه میره رو Loading تا 30 دقیقه هم در نمیاد تست شده شاید بعد30 دقیقه دربیاد !!! کسی نیست کمک کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] پچ بازی هم 1.0 بود کردمش 1.1 درست نشد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کرکم رازور هستش و نسخه ای که خریدم 5 دی وی دی
رمم 4 گیکه کینک استون و یو مکس
وی جی ای :8600
درایور ها به روز
همه برنامه های جانبی نصب شده
ویندز هم سون 32 بیت
سلام.
splinter cell رو روی ویندوز 7 ، به محص اینکه اجرا می کنم،از بازی میپره بیرون.
ویندوز سالم،directx و driver گرافیک نصبه.
کمکم کنید.
سلام من کمکی خیلی اساسی در مورد این بازی نیاز دارم
بعد از نصب بازی کار نکرد بعد از جستجو فهمیدم باید تاریخ کامپیوتر را عوض کنم این کار کردم مشکل حل شد.
بعدش خواستم برم تو بازیپWarGame-G4WLive را اجرا کردم رفت توی بازی و سه تبلیغ نشان داد و پرید بیرون .
بعدش startup.exe را اجرا کردم اون می خواست بره توی بازی یه صحفه اومد گزینه ی play داشت زدم رفت توی بازی ولی اصلا وارد نشد همونجا پرید بیرون و نوشت to play gears of war please double click on startup.exe و گزینه ی ok را زدم و دوباره startup.exe را دوباره اجرا کردم ولی نوشت another instance of startup.exe is already runnig حالا نمی دونم چکار کنم
لطفا کمک کنید
سلام
یه سوال دارم
من بازی resident evil 5 رو گرفتم و بازی میکنم ولی نمیدونم چجوری باید save کنم
قبلآ resident evil 3 رو بازی کردم و میدونم چجوری save میشه ولی تو این یکی هرچی میگردم نمی فهمم چکار باید بکنم
ممنون میشم یکی کمکم کنه
سلام من امروز از اينجاwarcraft the frozen trone رو دانلود كردم ولي وقتي ميخوام نصبش كنم ميگه please install warcraft 3 before installing the frozen troneکد:http://1.mihanup.com/article16377.html
ميشه راهنمايي كنيد!!
warcraft the frozen trone یک پچ هست که روی بازی warcraft 3 ring of choice اضافه میشه و مپ های بیشتر و عملیات و... رو افزایش میده شما باید اول اون بازی رو نصب کنی
سلام.
کمکم کنید.
این بازی زمین تا آسمون با RE3 فرق میکنه!!!نقل قول:
بابا سال 98 کجا 2009 کجا:18:
این بازی بوسیله برنامه Gfwlive کار میکنه که شما باید اون رو نصب بعد وقتی بازی بالا میاد یه اکانت آفلاین بسازی وقتی این کار رو کردی خودش به طور اتوماتیک بازی رو سیو میکنه:46:
دوستان یه سوال داشتم :
من بازی C&C generals zero hour رو به بدون هیچ مشکلی روی سیستم قبلیم نصب و بازی میکردم ولی از وقتی که سیستم رو ارتقا دادم بعد از نصب از روی همون دیسک ها و بعد از crack کردن وقتی بازی رو اجرا میکنم هنگ میکنه و به حالت not responding در میاد
کسی میدونه چه علتی داره ؟
از درایور vga میتونه باشه ؟
سلام.
کمکم کنید.
یکی نیست جواب بده؟
نقل قول:
مطمئن هستيد كه اسمش درسته چون من سرچ كردم نبود . بازي هاش / Warcraft III: The Frozen Throne
Warcraft III: Reign of Chaos (PC Warcraft III: Battlechest World Of Warcraft - Wrath Of The Lich King بود و ring of choice پيدا نكردم!!
اینجا کسی جواب نمیده؟
اوه ه شرمنده من اینو تو گوگل زده بودم که درستش رو به من بگه ولی فکر کنم جواب اشتباه داده بودنقل قول:
همین هست Warcraft III: Reign of Chaos
اینم عکس از منوی بازی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من سیستم خوبی دارم ولی وقتی nba 2k10 رو بازی می کنم بعد از چند دقیقه بازی اسلوموشن میشه و کند میشه بعد باید یه 2 دقیقه از بازی بیام بیرون بعد سوئیچ می کنم میرم تو بازی درست میشه بعد از 7 یا 8 دقیقه همین اتفاق می افته؟
شما هم همین مشکلو دارید؟
این سیستم منه
vga: gigabyte 1gig 9400
cpu: e5200
ram" 2 gig geil
hard: 320 maxtor
motherbord: p31
سلام من fifa manager 08 نصب کرده بودم ولی به دلیلی مجبور شدم ویندوز رو عوض کنم و چون دی وی دیه بازیو نداشتم مجبور شدم کل بازی رو توی درایو دیگه کپی کنم ولی الان که میخام بازیو تو درایو جدید اجرا کنم اصلا اجرا نمیشه و هیچ اروری هم نمیده کسی میدونه مشکل از چیه؟
mehdy.z ممنون از راهنماییت :40:
بازی cod:modern warfer 2 تو مرحلهی هلی کوپتر میاد بیرون کمک کنید