من ك بهترين نتيه ك تا حالا داشتمنقل قول:
خيليم پر مصرفم نزديكه ماهي ١٧ تا ٢٠ گيگ بيشترش هم چيزتيوب فيلم ميبينم و بازي ميكنم
خيلي خيلي راضيم ازش :)
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Printable View
من ك بهترين نتيه ك تا حالا داشتمنقل قول:
خيليم پر مصرفم نزديكه ماهي ١٧ تا ٢٠ گيگ بيشترش هم چيزتيوب فيلم ميبينم و بازي ميكنم
خيلي خيلي راضيم ازش :)
سلام دوست عزیط دقیقا چه سرویسه با چه مبلغی؟؟؟نقل قول:
٥١٢ ماهي ١٠ گيگ يكساله گرفتم ٣٠٠ تومن ماهي ١٠ گيم هم ترافيك اضافي ميخرم :)نقل قول:
دوستان سلام
برام عجیبه
خطم رویه 9 مگ بسته شده ولی تو ساعتی که خلوت مثل نصف شبا با 1.3 مگ هم دانلود داشتم
یعنی چی؟چطور ممکنه؟وقتی با 1.3 دانلود دارم یعنی خطم بیشتر از 9 مگ بسته شده ولی تو استاتوس مودم زده روی 9 مگ بسته شده
نمیدونم چی شده:n41:
نکنه خطم روی 12 مگ بسته شده ولی مودم اشتباها عدد 9214 زده
آخه snr مودم هم قبلش 25 بوده ولی الان شده 17
نقل قول:
بخاطر اینه که سرعت سرویس های بالای 128 در ساعات غیرپیک مصرف تا 16 مگ بالا میره
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نتم چطوره ؟ :n33:
سال گذشته پارس انلاین دو گیگ مستقیم اضافه کرد و صد امتیاز هم برای باشگاه عیدی داد کسی کد عیدی باشگاه برای سال 95 رو نداره ؟ :n16:
پارس آنلاین واقعا به نسبت بعضی از شرکت ها عالیه حالا اسم شرکته رو نمیگم ولی شرکت قبلیم حداقل دوروز درماه قطع بود سرعت 2 مگش هم به یک پنجم پارس آنلاین نمیرسید تازه زنگ میزدم الکی میگفتن مشکل ازخود مخابراته که قطع میکنه :n13: آخر سر با درد سر انصراف دادم هی میپیچوندن یکی دیگه هم بود آسیا تک گفت باید بری تو صف انتظار پرسیدم چقدر طول میکشه گفت حداکثر دو سه هفته پولو ریختم بعد از یک ماه نیم که هی تو این مدت زنگ میزدم آخر سر که پا پیچشون شدم گفت آقا ما یه نفرو داریم هنوز از شش ماه پیش تو صف انتظاره خلاصه خیلی داغ کرده بودم:n34: تا اینکه این فرشته نجات پارس آنلاین به کمک مارسید سر دو هفته رانژه کرد.:n01:
فقط حیف که شبانش رایگان نیست.
من یا از این شرکت فعلیم تخلیه میکنم و میام پارس یا یه خط جدا میگیرم و میام پارس :n27:
وضعیت اینترنت پارس آنلاین تو این چند روز اخیر چه طور بوده؟ من الان های وب دارم میخوام تخلیه کنم بیام پارس آنلاین، اگه پارس آنلاین هم قطعی وافت سرعت و بالارفتن پینگ و.. اش زیاد شده راهنمایی ام کنید که نیام پارس آنلاین