رادیو خوبیش اینه شما مشکلات نویز و خط و مخابرات و این داستانارو ندارهنقل قول:
برف واومد ند قطع نمیشه ! اینجوری بود که کل شبکه وایرلیس با برف میخوابید
بدیش این که شما باید تجهیزات وایرلیس بخری بزاری پشت بام + کابل کشی تا منزل
Printable View
رادیو خوبیش اینه شما مشکلات نویز و خط و مخابرات و این داستانارو ندارهنقل قول:
برف واومد ند قطع نمیشه ! اینجوری بود که کل شبکه وایرلیس با برف میخوابید
بدیش این که شما باید تجهیزات وایرلیس بخری بزاری پشت بام + کابل کشی تا منزل
من امروز پارس انلاین رو به بهانه تغییر منزل و فیبر نوری بودن خط منزل جدید فرم درخواست جمع اوری و تسویه حساب ترافیک باقیمانده پر کردم.:n02:نقل قول:
برای اون 9500 اسفند 93 که شاتل داشتم با همین 195 موفق شدم منصرفشون کنم تا نگیرن. اما الان نمیدونم بازم قبول میکنن یا نه.
من همین بسته پلاتینی رو خریدم . 60 گیگ یکساله 65900 که با محاسبه ارزش افزوده 9درصد شد 72000 تومن. بدون هزینه رانژه و نصب (خودم انجام دادم). سرعت هم بله تا 16 مگ میبندن. اگه خط کیفیت لازم رو داشته باشه. که برا ی با توجه به کشش خط روی 15مگ بسته شد[/QUOTE]نقل قول:
مگه هزينه نصب و راه اندازى شامل پولى كه ميگيرن نميشه؟؟؟ هزينه جدا بايد بدى؟؟ تو سايت كه زده شامل ميشه.
یعنی با 195 میشه ؟؟؟؟نقل قول:
اگر محکم در برابر شکایتت بایستی و کوتاه نیایی جواب میگیری.نقل قول:
من یادمه برای اینکه کم نیارن بهم گفتن بدلیل جشنواره هزینه رانژه برای شما 5تومن هست و 9500 رو دیگه نمیخواد بدید.
اول ثبت نام کنیم بعد پول بگیریم؟؟؟؟نقل قول:
+
نماینده ما ظاهرا می گه سرویس ART رو حتما باید 6 ماهه بگیری
آدم نمی دونه به اینا چی بگه
قبل از ثبت نام یه شکایت بابت هزینه اجباری نصب سرویس کن.نقل قول:
و یه شکایت بابت فروش اجباری بیش از یکماه کن..
مگه هزينه نصب و راه اندازى شامل پولى كه ميگيرن نميشه؟؟؟ هزينه جدا بايد بدى؟؟ تو سايت كه زده شامل ميشه.[/QUOTE]نقل قول:
بله. این 72000 تومن شامل نصب و راه اندازی هم میشه.
اینترنتی میشه ثبت نام کرد؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
این شاتل بزرگترین حسن ی که داره، برخورد با مشتری رو به صورت حرفه ای انجام میده..یعنی خیلی اوقات حتی مشکل از سمت خودشون هم نباشه ، اما با مشتری کوتاه میان...
همین که مودب بلد با مشتری حرف بزنن،اگر مشکلی هم باشه، این برخوردشون ، مشکل رو کاور میکنه..
خیلی جاها من دیدم با اینکه مشکل از سمت فروشنده و سرویس دهنده هست، به جای حل و عذرخواهی،سعی میکنن ، فرار کنن از موضوع
هر چند من تهران نیستم و به نظرم نماینده هاشون مثل خود بخش تهران کار نمیکنن