فابرگاس:فروش مسی مرا شوکه کرد
سس فابرگاس به خبر فروش مسی و رفتن او از اردوگاه کاتالان ها واکنش نشان داد.
جام بین الملل:
چندی پیش در رسانه های غربی خبر پیشنهاد فروش مسی از باشگاه بارسلونا مطرح شد.اصل این پیشنهاد را "یوهان کرایف" ستاره هلندی باشگاه بارسلونا در سال های دور مطرح کرده است.
سایت خبری گل (Goal) به نقل از سس فابرگاس، هم تیمی لیونل مسی در بارسلونا نوشت:«گمان نمی کنم باشگاه بزرگی مثل بارسلونا دست به فروش ستاره ای به نام لیونل مسی بزند.مسی بزرگترین بازیکن بارسلوناست.او در فوتبال نظیر ندارد.»
این سایت خبری از قول فابرگاس ادامه داد:«قطعا آمدن نیمار به بارسلونا برای باشگاه مفید خواهد بود.من از این بابت خوشحال و راضی ام.»
سیلوا: ویلانوا از من خواسته تا به بارسلونا بروم
تیاگو سیلوا بازیکن فوتبال پارسین ژرمن گفت: ویلانوا سرمربی بارسلونا از من خواسته تا از این تیم جدا شده و راهی بارسن شوم.
به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران به نقل ای پایگاه خبری کالچونیوز سیلوا بازیکن تیم فوتبال پارسین ژرمن گفت: ویلانوا سرمربی بسیار خوب و توانمندی است و از تواناییهای بسیار بالایی برخوردار است من همیشه او را تحسین کرده ام در آخرین بازی پارسین ژرمن با تیم بارسا بعد از مسابقه ویلانوا از من خواست تا پارسین را رها کرده و راهی بارسا شوم هر چند از آن زمان تا به حال هیچ تماسی با وی نداشته ام ولی حالا آرام هستم و در تعطیلات به سر می برم ولی در مورد آینده ام نمی توانم اظهار نظر دقیق کنم زیرا در فوتبال هیچ چیز حتمی نیست.
خوشحالی مسی از درخشش نیمار
فوق ستاره آرژانتینی بارسلونا ابراز امیدواری کرد، مهاجم برزیلی جدید تیمش تاثیر بسزایی در ارتقای عملکرد آبی و اناریپوشان در فصل آینده داشته باشند و به این تیم برای کسب افتخارات متعدد کمک کند.
به گزارش افکارنیوز، لیونل مسی با اشاره به بازیهای قابل قبول نیمار در جام کنفدراسیونها تاکید کرد همتیمی جدیدش میتواند با کاتالانها روزهای خوش فراوانی را تجربه کند.
مسی در لیما، پایتخت پرو جایی که قرار است در یک دیدار خیریه با یاران خود به مصاف یاران نیمار برود، اظهار داشت: امیدوارم که نیمار بتواند به همان میزان که در قهرمانی برزیل در جام کنفدراسیونها تاثیرگذار عمل کرد، در بارسلونا هم خوب کار کند و بر عملکرد این تیم تاثیر بگذارد. من اطمینان دارم که انتقال او به بارسلونا ثمربخش خواهد بود.
مسی در خصوص بازی دوستانهای که در آن قرار است به میدان برود نیز گفت: مدتی است که از این نوع بازیها انجام میدهیم. میدانم که الان وقت سپری کردن تعطیلاتم است اما دوست دارم از این فرصت برای حضور در چند بازی خیریه استفاده کنم.
فوق ستاره بارسلونا که شب گذشته میهمان سفارت مکزیک در پرو بود و شام را در کنار سفیران مکزیکی صرف کرد، در خاتمه از میهماننوازی مردم پرو تقدیر و تصریح کرد: مردمی که برای استقبال از من به فرودگاه آمدند فوقالعاده بودند. گاهی اوقات من نمیتوانم با همه عکس یادگاری بگیرم اما همیشه برای همه آنها آرزوی سلامتی و موفقیت داشتهام.