منو شما کلا تو بحث های ســـــــیاسی دوره انتخابات هم مشکل داشتیم :دی:دی:دینقل قول:
ولی بعید میدونم!
مثلا کجا بره ؟ بارسا ؟ چلسی ؟ اینتر ؟ احتمالش به صفر میل میکنه!
Printable View
منو شما کلا تو بحث های ســـــــیاسی دوره انتخابات هم مشکل داشتیم :دی:دی:دینقل قول:
ولی بعید میدونم!
من الان یه سوال دارم..
رونالدو بازیکن پولیه، یا به لباسی که میپوشه احترام میذاره؟!
اگه دومی باشه، که مشخصا تو رئال میمونه و به حرف مامانش گوش میده!: دی
اما اگه حتی گزینه اول باشه، کدوم تیم میتونه بیشتر از این به رونالدو بده؟!؟! با توجه به اینکه رونالدو اگه تیمش رو عوض کنه، لیگش رو هم عوض میکنه! یعنی مثلا یوونتوس میتونه این پول رو بده یا میلان یا بایرن یا..!
یخورده باید وقتی خبری رو میبینیم، روش فکر کنیم...
اخبار شبکه 3 هم که کلا خیلی خوشکل کار میکنه!
رائول گفته میخوام یه فصل دیگه بازی کنم و دوست دارم تو رئال باشم اما اگه رئال من رو نخواد، من میرم یه تیم دیگه...
اینا اومدن چطور عوضش کردن؟!
یارو دراومده اینطور این خبر رو میگه..رائول گفت:تیم رئال هیچ ارزشی برام نداره و فقط میخوام به بازی کردن ادامه بدم!!!!...
یعنی ببینید فاصله دو خبر چقدره!
دیگه قضاوت پایه خودتون...
البته فرگوسن چند وقت پیش گفته بود که درهای اولدترافورد به روی رونالدو هنوز بازه ولی باید صبر کرد تا فصل نقل و انتقالات .اون موقع این جور خبرا جذابه الان بچسبید به پیروزی و فولادگستر
حالا چه اصراری داری که نگفته باشهنقل قول:
یعنی خبری که برخلاف نظر شماس چاخانه
واقع بین باشیم:11:
دیوانه ی احمق! من چقدر دوستت داشتم وقتی توی HSV بودی! حالا رفتی و دیدی که رئال کمپانی بازیکن خراب کنی هست!!!
یادش بخیر، اون قدیما مهدوی کیا و ون در وارت جفت همدیگه بدون توی HSV
حالا هم دیوانه به جای اینکه برگرده HSV میگه می خواد بره بایرن:2::2:
اگه برمی گشت HSV الان با نیستلروی و پتریچ و تروخوفکسی و زی روبرتو و متیسن و فرانک راست و... چه تیمی رو می ساختیم!
شاید یکی از بهترین ترکیب های تاریخ باشگاه میشد...
HSV FOR EVER
lol ! اينكه چندوقت پيش مصاحبه كرده بود گفته بود من دوست دارم بمونم و ديگه برچسب بازيكن فروشي رو من نيست !
احتمال ميدم منبعتون زيادي معتبر باشه !
lol ! اينكه چندوقت پيش مصاحبه كرده بود گفته بود من دوست دارم بمونم و ديگه برچسب بازيكن فروشي رو من نيست !
احتمال ميدم منبعتون زيادي معتبر باشه !
واقعا چرا رئال قدر یه سری بازیکنان رو نمی دونه.
جدیدا بیشتر از ون در وارت استفاده می کنه ولی قبلا خیلی کم می ذاشتش. توی هامبورگ و آژاکس این بازیکن در حد یه فوق ستاره بود.
کلا رئال از هلندی ها انگار خوشش نمیاد.آخه فروش روبن و اشنایدر چه معنی میده! حالا هم که ون در وارت رو می خواد از دست بده.
حق ون در وارت بیشتر از ایناست.
نه احتمالش به پول میل میکنه :31:نقل قول:
من که امیدوارم کریس برگرده منچستر...
تو رئال اون کریسی نبود که انتظار داشتم من...
---------- Post added at 11:36 AM ---------- Previous post was at 11:36 AM ----------
من که امیدوارم کریس برگرده منچستر...
تو رئال اون کریسی نبود که انتظار داشتم من...