اون مشکل داه ... من باهاش مشکلی ندارم روی لپ تاپ خودم با وین 7 اتوکد 2008 نصبه
Printable View
اون مشکل داه ... من باهاش مشکلی ندارم روی لپ تاپ خودم با وین 7 اتوکد 2008 نصبه
اتوکدی که من میخام نصب کنم و نصب نمیشه mrt است و اتوکد 2008 است. ضمن اینکه لند دسکتاپ هم نتونستم رو سون نصب کنم. شما میدونید چه کار باید کنم من.نقل قول:
با سلام.دوستان من sr490jbb دارم.روش برچسب آپگرید به ویندوز 7 رو داره.میشه دقیق و کامل بگین باید چیکارکنم؟چطوری باد آپگرید کنم؟اگه آپگرید کنم ویندوز 7 اوریجینال میشه؟هزینه داره؟اگه میشه همه چیز و مراحل آپگرید رو توزیح بدین.ممنون
يك لپتاپ Vostro 1520 dellخريده ام كه يك درايو recovery دارد.ويستا رو عوض كردم ولي fingerprint با اينكه نصب شده بازم enroll مي ده! با recovery كه رو خود هارد هست درست مي شه؟چطوري از recovery استفاده كنم؟ نرم افزار خاصي مي خواد؟ ممنون مي شم كمكم كنيد.
سلام
من یک لپ تاپ سونی مدل CW15FG خریدم. اخیرا متوجه شدم بعد از اینکه لپ تاپ رو hibernate میکنم، بعد از مدتی (حدود 2 تا 3 ساعت بعد) دوباره روشن میشه. البته این مشکل همیشگی نیست و برخی مواقع خود به خود رخ میده.
اگه میتونین منو راهنمایی کنین که مشکل کجاست. سخت افزاریه یا نرم افزاری.
در ضمن ویندوزش بصورت پیش فرض windows 7 هست.
چه جوری میتونم حلش کنم؟
ممنون
البته فکر نکنم دیگه سوالم به اینجا مربوط بشه چون مشکل داره فراگیر میشه:41:
لپتاپم سی دی و ... رو نمیخونه ( مشکل از درایور هم نبود) - وقتی بهش فلش وصل می کنم پیداش می کنه ولی وقتی می خوام باز کنم می نویسه Access is denied - و مشکل جدید هم اینه که صدای لپتاپم هم به کلی قطع شده
لطفا دوستان بخش لپتاپ راهنمایی کنن.
درود
اومدم 7even رو xps1530 نصب کنم، گند زدم به همه چی!!!
ماجرا اینه که setup وین سون تا جاییکه موقع انتخاب درایو میشه پیش رف ولی روی همه درایوا پیغام زیرو میداد:
Setup was unable to create a new system partition or locate an existing systm partition
خلاصه به توصیه آقای مهندسی از تو diskpart پارتیشن 0 که همون درایو c بودو active کردیم اما اتفاق دیگری افتاد: به جز پارتیشن ریکاوری و 2تا پارتیشن دیگر، بقیه درایوا محو و تبدیل به unallocated space شد. سرتونو درد نیارم......xp نصب کردم و با Acronis disk director از 4تا درایو 3 تارو recover کردم ولی حیاطی ترین درایوم ریکاور نمیشه و unallocated باقی میمونه!
راهی هس؟!! مرسی
کسی بلد نبود؟نقل قول:
منظورتون DVD Recovery هست ؟نقل قول:
سلام
من نمی دونم چه طوری بلوتوث acer 5738g رو فعال کنم؟
وقتی درایور رو نصب می کنم ارور میده که لپ تاپ شما بلوتوث نداره؟
لطفا راهنمایی کنید