اگر وام 2 میلیونی با اقساط 12 ماهه بهم بدن چقدر میشه سودش ؟و هر ماه چقدر باید پرداخت کنم؟نقل قول:
با تشکر
Printable View
اگر وام 2 میلیونی با اقساط 12 ماهه بهم بدن چقدر میشه سودش ؟و هر ماه چقدر باید پرداخت کنم؟نقل قول:
با تشکر
سلام چه جوری میشه فهمید شماره کارت عابر به اسم چه کسی است؟
چند تا شماره دارم میخوام بدونم به اسم چه کسی هست و نمیخوام به عابر بانک مراجعه کنم راه دیگری هست؟
دوستان چرا سایت بانک ها اینقدر داغونه ؟!
الان من میخوام شهریه دانشگاه بریزم اصلا باز نمیشه ! راهی نداره ؟
اگر اینترنت بانک داشته باشی می تونی با رمز دوم خودت توی صفحه تایید انتقال اسم صاحب حساب رو ببینینقل قول:
دوست عزیز من رمز و رمز دوم و شناسه کاربری رو عوض کردم که رمز دوم شناسه کاربری بعد 3 روز عوض شد ولی رمز اول همون لحظه عوض شد.نقل قول:
سلام .نقل قول:
متاسفانه بانک مرکزی درست انجام وظیفه نمیکنه .
بارها این موضوع رو دیدیم .
فروش سکه هائی که بیشتر از قیمت بازار بود .
تشویق مردم به سپرده گذاری به جای تحویل گرفتن سکه هائی که بعد از چند ماه قیمتش دو برابر شد .
کنترل نکردن سیستمهای بانکها که سرقت و اختلاس رو آسون میکنه مثل سرقت 3000 میلیاردی
توی بانکها بخور بخوری هست که بیا و ببین
اونهائی که لو رفتند فقط یه خاطر این بوده که سبیلِ همه ی افرادِ باند خوب چرب نشده و بقیه رو لو داده یا در سرقت و اختلاس هماهنگی لازم با بالائیها انجام نشده !!!!
حذف اسم بانکها و موسسه ها و اعلام عدم مسئولیت در مقابل پول مردم .
نظر شخصی بنده :
بانک مرکزی نه صداقتِ درستی داره نه اخلاص درستی داره نسبت به مردم . اگر هم برای بانک یا موسسه ای اتفاقی بیافته بدون شک جناب بانک مرکزی در وهله ی اول سعی میکنه از مسئولیت فرار کنه و بندازتش گردن یکی دیگه .
برای بنده مرکزی اعتبار درستی نداره
در بیشتر کشورها سیستم بانکی پاک نیست چون هر جا پول هست آدمهای پلید هم حضور دارند
وسوسه ی پول بسیاری از سالمها و پاکها رو هم آلوده و خراب میکنه .
بودن مدیران و مسئولین در پستشون برای سالهای طولانی اشتباه بزرگی هست چون آروم آروم خراب میشند بیشترشون
منظور شما شناسه و رمز کارته یا اینترنت بانک ؟نقل قول:
ولی رمز همراه بانکش فرق میکنه اون رو نمیدونم چطور باید شخصا عوض کرد
برنامش یه طوریه اطلاعات حسابو و رمزو توش وارد میکنی بعد هر کی برنامه رو باز کنه میتونه بدون اطلاعات خاصی کار کنه باش ولی روی خود برنامه میشه رمز گذاشت. همراه بانکهای دیگه رو ندیدم اینطور باشن.
والا من منظورم اینترنت بانک بودنقل قول:
سلام
بانک قوامین کوتاه مدت ویژه شش ماهه با سود 23 درصد
بدین صورت که مبلغ تا 1/1/93 بلوکه میشه و بعد از آن باید کف 1 میلیون را رعایت کرد به مدت 6 ماه امروز باز کردم.
این مدت که بلوکه هست پول سود بهش تعلق میگیره ؟ عابر بانک داره؟ عضو شتاب هست؟نقل قول:
سالیانه چند درصد میده؟