کسی نیست جواب این سوالمو بده؟!نقل قول:
اگه کسی باشه واقعا ممنون میشم!:mellow:
Printable View
کسی نیست جواب این سوالمو بده؟!نقل قول:
اگه کسی باشه واقعا ممنون میشم!:mellow:
نقل قول:
همه غیر فعالند من دنبال این نیستم که از مصرف باتری جلوگیری کنم یا صرفه جویی کنم من فک میکنم ایراد داره اصلا منطقی نیست
سلام
گوشی من سامسونگ Galaxy S4 هستش. وقتی من این گوشی رو خریدم نسخه اندرویدش 4.2 بود. بعدا به اندروید 5 ارتقا دادم. چن وقتیه گوشیم هنگ میکنه میخوام به تنظیمات کارخانه برش گردونم ولی نمیخوام نسخه اندرویدش به نسخه قبل برگرده. میخوام همون 5 بمونه. چطوری میتونم اینکارو بکنم؟ لطفا کمکم کنید.
سلام با ریست کردن فقط اطلاعاتی که در حافظه داخلی گوشیت داری پاک میشه اپ های نصب شده و شماره تماس ها و .....نقل قول:
نسخه اندروید تغییری نمیکنه که - ریست کن با خیال راحت
سلام
یه گوشیو فکتوری ریست کردم . حالا هیچ سایتی رو باز نمیکنه . ایدی گوگل هم نمیشه قسمت اکانت اد کرد . به امنیت گیر میده !!! من زیاد درباره گوشی اطلاعات ندارم لطفا راهنمایی کنید بعد از فکتوری ریست باید دوباره چه چیزایی تنظیم بشه یا نصب بشه تا دوباره گوشی به حالت استاندارد دربیاد که بشه نت گردی کرد و کلا به حالت عادی برگرده
ممنون
سلام.من قبلا از یوبوب گوشی استفاده میکردم و براحتی فیلمارو باز میکرد اما الان هرچی میخوام باز نمیکنه.بروز رسانی هم کردم اما بازهم همین مشکل رو داره.درصورتی که با گوشی مادرم که مدلش خیلی پایینتر از گوشی من هستش براحتی فیلمارو باز میکنه.
میشه لطفا راهنمایی کنید ؟به فیلمهای اموزشی مخصوص کارم خیلی نیاز دارم درهیچ سایت دیگری هم نیستش اون اموزش ها.
احتمالا تاریخ و ساعت گوشیتون تنظیم نیستنقل قول:
به بخش تنظیم تاریخ برین و تنظیم اتوماتیک از روی شبکه رو انتخاب کنین
سلام گوشی اگه مداوم تو حالت power saving باشه مشکلی پیش میاد چون الان بعد 1 سال استفاده باتری دیرتر شارژ میشه و کمی زود تر خالی میشه ممکنه به خاطر اون حالت باشه؟ از 7:15 گزاشتم تو شارژ 10:15 فول شارژ شد گوشیم htc one m8
سوال دوم آداپتور quick charge چقدر تاثیر داره با توجه به سوال اولم که دیرتر شارژ میشه ایا خریدش منطقیه؟
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
با سلام و احترام . بنده رام htc را تهیه کردم و با توجه به راهنما در هنگام بوت کردن باید گوشی را به رایانه متصل کنم. . وقتی این کار را انجام می دهم \یغام زیر ظاهر می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی میتونه کمک کنه؟
با سلام و احترام . بنده رام htc را تهیه کردم و با توجه به راهنما در هنگام بوت کردن باید گوشی را به رایانه متصل کنم. . وقتی این کار را انجام می دهم \یغام زیر ظاهر می شود.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی میتونه کمک کنه؟