نقل قول:
مال شما كه خوب بود
من كه گفتم پارس اولش اينطوري بعد محدود ميشي
Printable View
نقل قول:
مال شما كه خوب بود
من كه گفتم پارس اولش اينطوري بعد محدود ميشي
ما هم كه كماكان داريم از سرويسمون لذت مي بريم.
شبانه هم خيلي خوبه سرعت.
ميانگين ساعتي يك بار هم بيشتر قطع نميشه.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه دو سه هفته ای میشه که قم شبانه اش محدود شده!نقل قول:
(باز خوبه مال من 1.5 ماه اول خوب بود. بعضی دوستان که تازه از صبا اومدن اینجا نمیدونید چه حالی دارن:41:)
من يه مشكلي برام پيش اومده ولي ندونستم كجا سوالمو مطرح كنم(چون از پارس استفاده ميكنم اينجا گفتم ؛ اگه جاي ديگه سراغ داريد بگيد)
اگه كمكم كنيد ممنون ميشم
حدود دو روزه كه وقتي به اينترنت وصل ميشم بعد از حدودا 1 دقيقه نود32 اخطار زير رو ميده بعد از اينكه 2مرتبه اخطار داد ديگه هيچ صفحه اي باز نميشه ولي اروري هم نميده و صفحه untitled ميمونه و نه دكمه رفرش روشنه و نه استپ(كار نميكنن)
ديگه نه سند دارم و نه دانلود و تا كامپيوتر ري استارت نشه درست نميشه كه البته بعدش هم اوضاع همينه
با مرورگر هاي مختلف هم امتحان كردم همين برنامه بود مشكل از كجا ميتونه باشه آيا مشكل ه*ك شدنه يا ويروسه ، كامپيوترم اسكن كردم با نود32
ببین اگه home page شما روی این سایتیه که نود بهش گیر میده تغییرش بده شاید تاثیر کرد.نقل قول:
دوستان من یه هفته اس از پارس انلاین گرفتم 256 اما سرعتم در روزبه 10 هم نمیرسه تو این یه هفته فقط تونستم 95 مگ شبانه رایگان بگیرم این عکس مال امروزه سرعتو ببینید !!!!!!!!!!!:41:
تو روز معمولا سرعت ها خوب باید باشه چون ترافیک مصرف میشهنقل قول:
شما با بخش پشتیبانی تماس گرفتی؟
همیشه همینطوره یا ساعت خاصی اینطوره؟
نه بابا همیشه همینطوره با پشتیبانی هم تماس گرفتم میگه مشکل از مودمته مودمم تازه خریدم از نمایندگیش ویندوزم سون اونم تازه نصب کردم:41:نقل قول:
پارس آنلاین اهواز- 1024- ساعت 00:14
نقل قول:
شما بايد كل history مرورگر رو در درايو c پاك كنيد
البته اين يه راهه كه من قبلا براي مشكلي مثل اين استفاده كردم