نه مالی نیست!نقل قول:
هیچکدوم...
Printable View
نه مالی نیست!نقل قول:
هیچکدوم...
خوبه به شرطی که اعصابت قوی باشه...همیننقل قول:
---------- Post added at 10:34 AM ---------- Previous post was at 10:33 AM ----------
کسی نداره نظربده؟نقل قول:
سلام .دوستان اینترنت مخابرات مرکزش کجاست ؟ لطفا آدرس بدید برای عضویت .
نقل قول:
سلام
من حدود 3 هفته هست که از اینترنت استفاده نکردم. ( الان که چک کردم مثل همون 3 هفته پیش هست )
شاتل مشکلی پیدا کرده از لحاظ کیفیت ؟
کلی میگم نسبت به قدیم...نقل قول:
شما که 2 مگ بستن برات غمی نداری :دی
آره راست میگی. ( البته از آپلود کم کردن دادن به دانلود)نقل قول:
آخرش هم نفهمیدیم چرا مال من اینجوریه :
به فیبر نوری ربط داره یا به خالی بودن پورت ها یا اعتراض ها یا ...
ولی همیشه حق با نصف + 1 هست .
پس همون که شما میگید درسته.
گفتم که بهتون من از بهشتی پرسیدم گفت به خاطر فیبر نوری هست نمیشه تقسیمش کردنقل قول:
فیبر نوری شما تا دم در خونه هست یا کافو؟!
برای منم فیبر نوری هست ولی 512 هست برای من تا کافو فیبر نوری کردن
همیشه حق با نصف + 1 هست؟ منظورتون را متوجه نشدم!
جدیدا هم مثل اینکه دارن کاری میکنند که دیگه نشه وی پی ان استفاده کرد اینجور که این دوستمون اینجا گفته!
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5773729&postcount=28621
آره یادم اومد.نقل قول:
تا در خونه هست.
یعنی اینکه چون اخیرن خیلی ها ناراضی هستن پس حق با شماست کیفیتش افت داره ( با یک گل بهار نمیشه)
اگه نمیشه تقسیمش کرد ، پس چجوری کم و زیادش کردن ( از آپلود و دانلود یک مگ کردن چند وقت پیش 512 آپلود و 2 مگ دانلود)
چی بگم والا ! اینم یک نمونه دیگه از مسخره بازی هایی که تو ایران هست :
ما چند ماه پیش نامه از شاتل برده بودیم که یکی از خطوط دیگمون هم ADSl بگیریم ( یعنی بریم تو نوبت پورت خالی)
بعد از چند ماه که سر زدیم مخابرات ولیعصر میگه ما به شاتل پورت نمی دیم و فقط هر کی از آسیا تک سرویس بگیره پورت خالی می دیم.
به شاتل گفتیم ، میگه غلط کردن ، یک در خواست بنویسید و ما بدیم سازمان مقررات پیگیری کنیم ، اصلا حق ندارن مشتری رو مجبور کنند که از شرکت خاصی سرویس بگیره
سلام. من به تزگی قصد کردم که adsl بزارم . نمی دونم که از کدوم شرکت بگیرم بهتره؟ خونمون هم آقایی هست با پیش شماره ی 842. اگه خواستم بگیرم چه سرعتی بگیرم؟(من زیاد تو انترنتم ولی دانلودام فقط آهنگه و می خوام یکم بازی هم کنم)
ممنون از همتون.
----------------------------------------------------------------------------
این فن وا هم خوب امده بالا ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]