من فعلا توی جفتش هستم.نقل قول:
این بازی وقت زیادی نمیخواد که نتونیم توی جفتش بازی کنیم.
Printable View
من فعلا توی جفتش هستم.نقل قول:
این بازی وقت زیادی نمیخواد که نتونیم توی جفتش بازی کنیم.
برای راه انداختن بحث های فوتبالی بیاید توی گروه :
هر کی عضو نیست بگه دعوتش کنم.کد:http://forum.p30world.com/group.php?groupid=52
Cowboy
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 89%
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 2 hours
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] $ 6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 29 Experience points
اقا من تو ورلد 1 ..اینم یوزرم sarona:8: !!راستی اگه شهر زدید مارو هم را بدید!!:31:نقل قول:
تازه الان لول 4 ، 17$ دارم ... میگم این بازی مثه tribal wars اگه off باشی،بازم کار میکنه!!؟؟یعنی گاوچرونه حمالیشو میکنه؟!!!:31:
چرا منو از شهر پرت کردید بیرون؟
میخواستم چیزی بفروشم!
سام ورلد2 رو میگفتنقل قول:
اقا من تو ورلد 1 ..اینم یوزرم sarona [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!راستی اگه شهر زدید مارو هم را بدید!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تازه الان لول 4 ، 17$ دارم ... میگم این بازی مثه tribal wars اگه off باشی،بازم کار میکنه!!؟؟یعنی گاوچرونه حمالیشو میکنه؟!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی ورلد1 شهر داریم ولی جا نداریم
خیلی بد بازی میکنی
من لول4 که بودم 107$ داشتم
منظورت چیه؟؟:3:میشه یه جوری بگی منم بفهمم:46:؟؟آخه یکمی خنگم!!:15:نقل قول:
منظورم اینه که کارش خوب تجربه میده :دینقل قول:
منظورت چیه؟؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشه یه جوری بگی منم بفهمم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟؟آخه یکمی خنگم!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با روحیه 90% 29اکسپرینس گرفتم !!!
من فقط تازه قسمت نیشکرم ،هر چی quest گفته انجام دادم!!!به غیر از اون میشه بیشتر پول دراورد؟؟نقل قول: