هم تسته هم آموزش به این صورت که اول تست ها رو می بینی بعد تویه قسمت پاسخنامش آموزش کامل داره.نقل قول:
هم تسته هم آموزش به این صورت که اول تست ها رو می بینی بعد تویه قسمت پاسخنامش آموزش کامل داره.نقل قول:
با نظر بالا کاملاً موافقم ولی این مطلب رو آقا مهدی نوشته که خیلی عالی کتابا رو جمع بندی کردند:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=329483
سلام
نمیدونم پستمو جای درستی زذم یا نه
من کتاب کارافرینی و پروژه محمد سلجوقی رو میخوام
اگه لینکی ازش دارین لطف کنین واسم بزارین
منتظرم
مرسی
اگه میخواید حتما یک کتاب باشه شیمی جامع گاج میکرو را بگیرید اگه نه 4کتاب تست مهندس بازرگانی انتشارات مبتکران بهترینه.نقل قول:
یک کتاب تست شیمی کنکور میشه معرفی کنید؟؟! (فقط تست) میخوام تیپ بندی دقیق داشته باشه!
ترجیحاٌ هم جامع پایه و پیش باشه.
اینجا جا داره واقعا از مصطفی عزیز بخاطر معرفی کتاب زبان مبتکران شهاب اناری تشکر کنم:11: زبان پیشش که عالیه همه مطالب کتاب پوشش داده اصلا قابل مقایسه با گاج نیست زبان 3ش هم عالیه در کل خیلی از گاج بهتره و همونطور که مصطفی جون گفت گاج سفید زبان به درد سبزی فروشی میخوره :31: زبان فارسی هم دقیقا گفته مصطفی جون درست بود و همگامان خیلی جامع تر از رمزینه ست الان کتابام کامل کامل فقط تو دین و زندگی مشکل دارم که واسه اونم هم گاج سفید و هم آیات و نکات دارم + خوندن کتاب درسی حالا مصطفی به نظرت ارزش داره دین و زندگی همگامان بگیرم یا نه؟
نه تنها ادبیات بلکه تمام کتابهای درسی رو حتی اگر کتابهای آموزشی خوب دارین بخونید
نه امیر جون اصلا اینجوری نیست فقط با یه کتاب که نمیشه مقایسه کرد مثلا فیزیک سفید گاج خیلی خوب کارکرده ولی یه استثنا تو انتشارات هست اونم انتشارات اندیشه سازان من تا به حال کتابی از اندیشه سازان ندیدم که ضعف داشته باشه تا اونجایی هم که از بچه های این فروم شنیدم همه از اندیشه سازان راضی هستن حالا کسی میدونه دلیل اصلیش چیه؟ چرا انتشارات جدید مثل اندیشه سازان قدیم نیستن؟ یعنی فقط بخاطر فرهاد میثمی؟ کسی میدونه دلیل اصلی واگذاری اندیشه سازان به مبتکران چی بوده؟نقل قول:
با این حساب متوجه میشیم انتشارات گاج اصلا جالب نیست.
ممنونم :10:راستش اگر می خوای روی دینی مسلط بشی همگامان بی نظیره(درسنامه ی جامع و مفهومی در عین حال بسیار روان+تست های خفن) اگر دین و زندگی همگامان رو بخونی متوجه می شی دینی گاج فقط بدرد وقت تلف کردن می خوره دین و زندگی همگامان حتی از مهر و ماه و انرژی اتمی هم بهتره.(زود بخر تا وقت کم نیاوردی)نقل قول:
می دونی rambo جان من کلآ با کتاب های گاج و قلمچی حال نمی کنم (به جز تست فیزیک هر دو ناشر) به نظر من بعضی انتشارات مثل:خیلی سبز-رمزینه-همگامان-فار-انرژی اتمی-مهر و ماه-تخته سیاه-مبتکران و دریافت خیلی بهتر از انتشارات گاج و قلمچی هستند حتی اکثر کتاب فروش های انقلاب هم اعتقاد دارند ضعیف ترین کتاب ها برای گاج و قلمچی هستند و فقط به خاطر تبلیغات گسترده ای که دارند فروش می کنند.:2:
اندیشه سازان واقعآ بی نظیر بوده و هست.اگر به مدیریت فرهاد میثمی دقت کنید می بینید که برای هر درسی سراغ مشهورترین و با سواد ترین دبیر رفته تا بهترین کتاب رو تالیف کنه.کاشکی انتشارات اندیشه سازان هیچ وقت گسسته نمی شد.الان مولفان اندیشه سازان توی انتشارات فار-مبتکران و دریافت مشغول تالیف کتاب های جدید هستند راستی اینجوری که من متوجه شدم دکترها نصری (مولفان زیست انتشارات خیلی سبز) به شدت به فرهاد میثمی علاقه داره.:27:نقل قول:
نقل قول:
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟