بله 21 و 22 بهمن سراسری بود ولی منظورم این بود که اینجا از چند روز قبل به پیشواز رفتن و تا 23 بهمن هم ادامه داشت :41:نقل قول:
بله 21 و 22 بهمن سراسری بود ولی منظورم این بود که اینجا از چند روز قبل به پیشواز رفتن و تا 23 بهمن هم ادامه داشت :41:نقل قول:
من راحت شبا دو نیم گیگ دانلود میکنم.
البته دیشب 1.5 گیگ دانلود کردم.:20:
وضعیت اینترنت من که عالیه نه قظعی داره نه نوسان سرعت دانلود و پینگ و نه هیچ اتفاق غیر منتظره ای! :8:
من بلدم و چند وقتیه دارام باهاش کار میکنم.نقل قول:
از دوستان کسی کار با Wamp Server رو بلده ؟؟؟
نقل قول:
local host رو میخوام روی پورت 8080 ست کنم یعنی بشه 127.0.0.1:8080 فعلا روی پورت 80 قرار داره
فایل httpd.conf رو پیدا کن خطی که نوشته Listen 80 رو عوض کن بذارش Listen 8080. ری استارتش کنی باید درست بشه.نقل قول:
حل شد،اشتباه من اینجا بود که به معنی و کاربرد listen توجه نمی کردم و بجاش پورت ServerName localhost رو تغییر میدادمنقل قول:
خیلی ممنونم از شما :11:
البته یه مشکل دیگه بروز کرده،با کلیک روی Local Host و PHPMyAdmin چیزی لود نمیشه !!! هر چند دسترسی با 127.0.0.1:8080 مقدوره
سلام
من چند وقته بصورت آنلاین از مخابرات اینترنت 512 میگیرم
امشب که میخواستم دوباره اینترنتمو تمدید کنم دیدم که نوشته برای پهنای باند بالای 128 باید مدارک لازم رو داشته باشید
متن :
برای پهنای باند بالای 128 باید با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به امورمشترکین شهرستان خود مرا جعه نمایید.
در صورتی که مشترک خانگی پهنای باند بالاتر از 128 نیاز داشت
- گواهی معتبر از مراکز علمی ، دانشگاهی و تحقیقاتی مورد تایید وزارت علوم تحقیقات و فناوری که در آن موضوع و مدت زمان تحقیق ذکر شده باشد. ارائه کارت دانشجویی ، وکالت و ... مورد قبول نمی باشد.
حالا اینا یعنی چی ؟
این احمقا ما رو چی فرض کردن، آدم حالش از اینجور آدمای نفهم و بیشعور بهم میخوره
از دوستان یکی مارو راهنمایی کنه باید چیکار کنم ؟
باید یه روز علاف بشم تا مدرک جور کنم تا اینا بهم 512 بدن ؟
یا اینکه مخابراتو بیخیال بشم برم از یه جای دیگه نت بگیرم
ممنون میشم کمکم کنید
ما هم با مخابرات چنین دورانی داشتیم. کلاً هر ISP یه دورانی داره به اسم دوران "مشتری جمع کردن" که شما در اون دوران قرار داری. امیدوارم به این زودی ها این دورانت تموم نشه.نقل قول:
خواهش میکنم. من با Wamp آشنا نیستم و نمیدونم کنترل پنلش رو چطور میشه customize کرد. این هم در واقع در مورد آپاچی هست. خودم دربدر گشتم دنبال یه پکیجی که بتونم eAccelerator داشته باشم. در نهایت رسیدم به XAMPP 1.7.7 و eAccelerator 0.961 vc9 که مثل ساعت داره کار میکنه و واقعاً ازش راضیم.نقل قول:
راجع به این موضوع قبلا بحث شدهنقل قول:
اگه با کم بودن سرعت دانلود مشکل دارید حتما تخلیه کنید چون خیلی سعی کنید نهایتا 512 بتونید بگیرید که بیشتر از 60 کیلوبایت سرعت دانلود نمیده
اما اگه دنبال پینگ خوب می گردید فکر کنم مخابرات وضعیتش نسبت به بقیه شرکت ها بهتر باشه
دوستانی که در منطقه مرکز فجر ADSL دارند(پیش شماره 336 و 337):
1:از کدوم شرکت ADSL میگیرید؟
2:وضعیتش چطوره؟
3:سرعت شما چند هست و شبانه با چه سرعتی دانلود میده؟روزانه چطور؟
4:وضعیت پینگ؟
5:قیمت؟
6:وضعیت پشتیبانی؟(پشتیبان ها چیزی حالیشون هست؟ محترمانه برخورد میکنند؟)
دوستان 2 روز فرصت دارم تا شرکت جدید رو انتخاب کنم(اکانتم تا 28 بهمن اعتبار داره.)
درضمن انا اینترنت رو پیشنهاد ندید که کلا مفتش گرونه!