اون لیست فقط برای نمونه ای از شرکتهاست نه همشون...نقل قول:
Printable View
اون لیست فقط برای نمونه ای از شرکتهاست نه همشون...نقل قول:
دوستان یکی به من بگه 4 برابر شدن سرعت دانلود آسیاتک یه توهمه و هیچ ربطی به این نداره که درست امروز من برای وایمکس درخواست دادم و محاله آدمی انقدر بدشانس باشه :31:
واسه من تا امروز صبح سرعتم 60-70 بود ولی الان 12-130شده
چه خبره؟
دوستان خبريه ؟ من 128 دارم هميشه سرعتم 16 بود الان :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان در مورد شرکت اریانیک اطلاعات دارین زیر مجموعه اسیاتکه.
درسته
امشب سرعت بین 90-130 میچرخید
شاید خوابشون برده نمیدونم...
خودشونم میدونن که اگه بخوان خوب سرویس بدن میتونن اما جفت پا وایسادن روی پهنای باند کاربرا ...!
انصافا ديشب خيلی خوب بود :31: 2 گيگ دان و 700 مگ آپ كردم از تورنت . يعنی هميشه همينطوری ميمونه يا موقتيه ؟
من سرعتم از 32 به 116 رسیده و جالبیش اینه که هر چی دانلود می کنم از حجمم کم نمی شه!
سلام
یه سوال داشتم.
من میخوام از آسیاتک خدمات بگیرم. ظاهرا این شرکت سرویسهاش رو از وقتی محدود کرده سرعتش هم بیشتر از چیزی که استاندارد مثلا 128 هست (16) برده بالا. و عزیزان گویا با سرعتهای بالی 50 و گاهی تا 150 دانلود میکنن ازش.
من خواستم ببینم با توجه به اینکه همه سرویسهاش محدودیت 2 گیگ در ماه دارن، ارزش داره آدم 512 بگیره یا همون 128؟
یعنی میخوام بدونم سرعت واقعی 512 این شرکت چقدر هست؟ سرعت واقعی 256 چقدر؟ سرعت واقعی 128 چطور؟ یا مثلا کسانی که سرویس 1 مگ رو خریداری میکنن با این حساب باید اندازه 4 مگ و یا شایدم بیشتر دریافت داشته باشن. اینطوریه یا نه؟
بعدم بگین کدوم سرویسش دانلود شبانه اش کمتر افت کیفی داره
مرسی مرسی مرسی.
سلام
یه سوال داشتم.
من میخوام از آسیاتک خدمات بگیرم. ظاهرا این شرکت سرویسهاش رو از وقتی محدود کرده سرعتش هم بیشتر از چیزی که استاندارد مثلا 128 هست (16) برده بالا. و عزیزان گویا با سرعتهای بالی 50 و گاهی تا 150 دانلود میکنن ازش.
من خواستم ببینم با توجه به اینکه همه سرویسهاش محدودیت 2 گیگ در ماه دارن، ارزش داره آدم 512 بگیره یا همون 128؟
یعنی میخوام بدونم سرعت واقعی 512 این شرکت چقدر هست؟ سرعت واقعی 256 چقدر؟ سرعت واقعی 128 چطور؟ یا مثلا کسانی که سرویس 1 مگ رو خریداری میکنن با این حساب باید اندازه 4 مگ و یا شایدم بیشتر دریافت داشته باشن. اینطوریه یا نه؟
بعدم بگین کدوم سرویسش دانلود شبانه اش کمتر افت کیفی داره
مرسی مرسی مرسی.