سلام دوستان !
من چند روزه که هر وقت می خوام متن هایی رو که با ورد نوشتم باز کنم هم خیلی طول میکشه تا باز بشه و هم یه فایل دیگه ای رو با نام خودش ایجاد میکنه که اون فایل فقط 1kb بیشتر حجم نداره. به نظرتون مشکل از کجاست
Printable View
سلام دوستان !
من چند روزه که هر وقت می خوام متن هایی رو که با ورد نوشتم باز کنم هم خیلی طول میکشه تا باز بشه و هم یه فایل دیگه ای رو با نام خودش ایجاد میکنه که اون فایل فقط 1kb بیشتر حجم نداره. به نظرتون مشکل از کجاست
سلام
من توی ورد 2003 با تغییر نوع فونت می تونستم که در قسمت ریاضی اعداد رو به صورت فارسی بزنم!
ولی الان توی 2007 نمی تونم توی ریاضی اعداد رو به صورت فارسی تایپ کنم!
** منظورم توی خود ورد نیست ها! چون توی ورد می تونم فارسی بزنم واون رو تنظیم کرده ام
سلام
ویندوزم ویستاست وقتی ورد 2007 رو نصب کردم و می خوام از ش استفاده کنم مرتب این پیام می یاد موقعی که می خوام اون رو ببندم هم این پیام رو می بینم
اين مشكل بر مي گرده به اينكه متن مورد جستجوي شما داراي حرف ي هستنقل قول:
حرف ي دو جور هست
ي عربي كه زيرش دو نقشه داره
ى فارسي كه زيرش دو نقطه نداره
با نصب نرم افزار Tray Layout و تنظميات خاصي كه داره ميتونيد هر دو نوع ي رو داشته باشيد و هر كدوم رو دوست داريد استفاده كنيد
در جستجو هم با هر كدوم از ي ها اگر نشد با ديگري امتحان كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم اگه نرم افزار اشاره شده در پست بالا رو دانلود و نصب كنيد مشكلتون حل ميشهنقل قول:
همچنين سعي كنيد از فونتهاي استاندارد سري B استفاده كنيد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بجاي اينكه فونت رو كپي و پيست كني يه بار در همون قسمت Font در كنترل پنل از منوي File گزينه Install New Font رو بزن و آدرس بده و از اون طريق تصب كن ببين درست ميشهنقل قول:
پرينتر رو يه بار حذف و دوباره نصب كنيد ببينيد مشكل حل ميشه يا نهنقل قول:
اگه نشد نمونه اي فايلتون رو بذاريد تا چك بشه
اين مورد رو در اكسل 2003 ديده بودم ولي در ورد نهنقل قول:
نسخه ورد رو بگيد
و اينكه آيا اگه دستي هم ذخيره مي كنيد نه اتوماتيك اينگونه ميشه يا نه ؟؟
اينكار بسيار ساده استنقل قول:
كرسر را در همون ستوني كه قراره مرتب بشه قرار بديد و از نوار ابزار Table and borders دكمه اي كه روش علامت A تا Z نوشته شده رو بزنيد تا مرتب بشه
پاسخ در پست شماره 3032 همين صفحهنقل قول: