پرشيا اي ال ايكس مدل 82-83 تميز چند در مياد؟
پرشيا اي ال ايكس مدل 82-83 تميز چند در مياد؟
دوست من جاش تو این تاپیکه!نقل قول:
قیمت هم بین 16 تا 18 تومن متغیره!کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=218683&page=78
با سلام
البته من تازه گواهينامه گرفتم و مي خوام يکي دوسال يه ماشين تا سقف 4 تومن دستم باشه که دست فرمونم سفت بشه و مخصوصا اگه تصادف کردم و به جايي زدم زياد توي خرج نندازتم و بعضي وقتا هم بشه به مسافرت هاي يه روزه يعني روستاهاي اطراف باهاش رفت. البته بعضي دوستان پيکان دوروبر مدل 80 رو پيشنهاد کردن که با اين بودجه 4 تومن مي شه خريد....
نظرتون درباره رنو يا PK چيه ؟؟؟ اگه يه رنوي ارزون قيمت بخرم با يکي دو مليون و بعد يکي دوسال بفروشمش بهتر نيست؟؟ توي خرج نمي ندازتم و مي شه باهاش مسافرت رفت؟؟؟
مرسي از توجهتون
بهترین گزینه پراید هاچبک هستش فکر کنم مدل 75 بشه گیر آورد!نقل قول:
محل جمع شده خودروهای آمریکایی جمعه ها کجاست؟
نقل قول:ببخشید ولی پارس elx که 81 نداره!!نقل قول:
آخرای 82 فکر کنم داشته باشه که معمولا 83 پلاک شدن
یه سوال
اگر تاحالا ماشین نداشتیم و حالا تازه گواهینامه گرفتیم اشکال داره که 206 وی8 ثبت نام کنیم
یعنی تصادف میکنیم زود ؟
مرسی
پارس ای ال ایکس از دی 82 نولید شد و الان مدلهایی که بهمن 82 پلاک شدن هم داریم! قبل از اون هم یه سری از پارسها با موتور اصلاح شده اومدن که فکر کنم منظور دوستمون از ای ال ایکس 81 همون ها باشه!نقل قول:
آخرای 82 فکر کنم داشته باشه که معمولا 83 پلاک شدن
یه ماشین خوب بنز یا ب ام و باشه تو 70 80 ملیون
شتاب خوبی(خیلی بهتر از سی5) داشته باشه 250 هم راحت بره
دست دوم کم کارکرد که افت قیمت کرده باشه چه قدر تاثیر قیمت داره؟
بستگی به شهر هم داره مثلا تو تهران نباید این اشتباه رو مرتکب شد باید حداقل 5 6 تا تصادف کردنقل قول:
فکر کنم تو گواهینامه های جدید تا 1 سال نباید تخلف و تصادف(مقصر بودن) داشته باشین و از شهر هم نمی شه خارج شد
البته اگه پول باشه که مشکلی نیست در کل باید خودتون تصمیم بگیرین تا اونجایی که من میدونم ماشین خیلی روونیه ولی قطعات گرونی داره فکر کنم دست دوم بیشتر بصرفه