ممنون . میشه دو جفت کامپوننت خوب برای جا باندی فابریک ریو معرفی کنید که در محدوده قیمت 80 تومن باشه ؟نقل قول:
راستی یک سوال آیا دو جفت کامپوننت به پای یک جفت باند بیضی میرسه ؟
ممنون . میشه دو جفت کامپوننت خوب برای جا باندی فابریک ریو معرفی کنید که در محدوده قیمت 80 تومن باشه ؟نقل قول:
راستی یک سوال آیا دو جفت کامپوننت به پای یک جفت باند بیضی میرسه ؟
سلام عرض كرديم خدمت دوستا گلم از جمله برادر حميد....
بچه ها امروز ماشينم رو جرثقيل برد پاركينگ
وقتي كه رفتم برا ترخيص ماشين يه پرشيا اسپرت ديدم كه حدس زدم بايد سيستم نازي روش باشه آقا رفتم پشت شيشه عقبش واي!!!!!!!! ديوانه شدم تا حالا اينطوري نديدم جريان اينا چيه؟ فقط ميدونم كه اون دو تا لوله لوله هاس ساب باكسش هست اما را اينهمه باند ريز ريز؟؟؟؟ اينا صداي خوبي دارن؟ از باند بيضي بهترن؟؟؟؟ قيمتشون چطوره؟؟؟؟
اينم عكسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه monitor ميخوام واسه آوانته كه جي پي اس بخوره.اين مدل ها رو انتخاب كردم:
pioner 5150 dvd fh
jvc avx 830
kenwood ddx71036 bt
لطفا راهنمايي كنين كه كدوم يكي بهتره و يه قيمت هم بدين.
نقل قول:
اون باند های متوسط ووفر هستن و اون کوچیکا هم میدرنج یا به قولی تیوتر هستن ، این سیستم بیشتر صداش زیاده تا قشنگ ! البته همین سیستم رو با مارک های معروف ببندی خیلی ناز میشه .
بيس قوي داره يا حجم صداش زياده؟؟؟؟
با سلام خدمت تمامی دوستان و سیستم بازا . من تازه عضو شدم و از سیستم میستمو اینا سر در نمیارم البته یه دوری تو تاپیکا زدم و یه چیزایی یاد گرفتم .
سرتونو درو نیارم میخواستم یه ضبط برا سمند بخرم حدود 200000-150000 تومن(dvd بگیرم یا mp3 ؟ دوستام میگن دی وی دی نخر اmp3 بخر usb دار ارزونتر و بهتره) و یک جفت باند با کیفیت و قوی(صدای شفاف و بدون نویز و باس غنی) و اینکه اسپیکر بیضی چی خوبه؟ کامپوننت وات بالا چی خوبه؟ اگه بیضی بخرم تو جای فابریکه سمند جاش میشه یا باید تخته بذارم؟ آهان یادم نبود این ضبط و باندی که میخوام بخرم میشه بدون آمپ استفاده کرد ضرری برای ضبط نداره؟
خیلی سایتا و بحثا رو گشتم و دیدم اما وقتی سراغ باندای سونی رفتم انگار به نظرم خوب اومدن مثلا باند 500 واتی 6*12!
سلام خدمت دوستان
من دوسال پیش یه جفت باند p953 و ضبط پایونیر3050 ub گرفتم.نصاب هر چه با پخش ور میرفت صدای قشنگی از باند نمیومد مثل باند فابریک ماشین صدای تیزی داشت و اصلا کوبش نداشت واسه همین نصاب گفت باید آمپ ببندی تا صداش در بیاد. حالا که آمپ ساند استریم pca360.2بستم باز باندها کوبش ندارند. طرف مغازه رو جم کرده و رفته .پیش یه نصاب دیگه نشون دادم گفت اشکال از بانده و p953 اصلا آمپ خور نیست . از طرفی این باندا رو خیلی دوست دارم و میدونم نصاب چیزی بارش نیست خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
سلام
برای جای فابریک جلوی پراید قصد تعویض باند ها رو داشتم و به این چند مدل برخوردم
اگه دوستان برای انتخاب بین اینها کمک کنند ممنون میشم و یا اگر مدل بهتری رو مد نظر دارند حتما بگند
45 وات RMSکد:http://popstereo.ir/Products/properties-987.aspx
140وات PEAK
6/3 اهم - 97 هرتز - 22 کلیو هرتز - 10 سانتی متر
30 وات RMSکد:http://popstereo.ir/Products/properties-1022.aspx
150 وات PEAK
50 هرتز - 30 کیلو هرتز -10 سانتی متر - 2 خروجی
20وات RMSکد:http://popstereo.ir/Products/properties-1000.aspx
120 وات PEAK
4 اهم - 55 هرتز - 25 کیلو هرتز -10سانتی متر
یکی دو مدل هم پایونیر وJVC نشونم دادند که گارانتی نداشتند.در کل مثل اینکه انتخابای باند 10 سانتی خیلی کمه
[QUOTE=hamidR15;5038048]سلام
سلام،خواهش ميكنم:11:
چرا ميتونيد براي هر دو استيج كامپوننت بگيري،ولي براي استيج جلو ،براي بالا بردن كارائي توصيه ميشه حتي المقدور از كيك پنل استفاده نمائيد.
قيمتها رو دقيق ندارم.شما اگر ميتونيد زحمت بكش قيمت بگير اگر ديدي خيلي بالا در مياد بگو تا يه فكر ديگه بكنيم.
در مورد توان كامپوننتها ،پاسخ چرا،توانهاشون متفاوت هست.بر اساس توان ورودي اونها بايد امپ تهيه بشه.
1:[/QUOTE
دوست خوبم از راهنماییتو خیلی ممنونم .مشه لطفآ بگید برای عقب چه کامپونتی با چه توانی و چه امپی خوبه که من قیمتش در بیارم؟ اگه لطف کنید بگید کجای تهران میتونم قیمتهارو در بیارم و خرید کنم ممنون میشم . راستی از کجا اصل و غیر اصلشونو تشخیص بدم .بازهم ممنون:11::20:
سلام
کسی نمیخوادجواب منو بده
من دوسال پیش یه جفت باند p953 و ضبط پایونیر3050 ub گرفتم.نصاب هر چه با پخش ور میرفت صدای قشنگی از باند نمیومد مثل باند فابریک ماشین صدای تیزی داشت و اصلا کوبش نداشت واسه همین نصاب گفت باید آمپ ببندی تا صداش در بیاد. حالا که آمپ ساند استریم pca360.2بستم باز باندها کوبش ندارند. طرف مغازه رو جم کرده و رفته .پیش یه نصاب دیگه نشون دادم گفت اشکال از بانده و p953 اصلا آمپ خور نیست . از طرفی این باندا رو خیلی دوست دارم و میدونم نصاب چیزی بارش نیست خواهش میکنم منو راهنمایی کنید