دوستان پيشنهادشون در مورد بهترين ويندوز سرويس پك 3 چه چيزي ميباشد.؟
جوري كه يه سري از برنامه هاي مهم را خودش نصب كنه!
البته اين را اضافه كنم كه در پك ويندوز MRT ويندوز اورجينال نيز موجود ميباشد. كه فكر مي كنم كه اصلا دستكاري نشده!
Printable View
دوستان پيشنهادشون در مورد بهترين ويندوز سرويس پك 3 چه چيزي ميباشد.؟
جوري كه يه سري از برنامه هاي مهم را خودش نصب كنه!
البته اين را اضافه كنم كه در پك ويندوز MRT ويندوز اورجينال نيز موجود ميباشد. كه فكر مي كنم كه اصلا دستكاري نشده!
سلامنقل قول:
بنظرم همین ویندوزیه که توی انجمن برای فروش گذاشتن . من همینو خریدم و الحق و الانصاف ویندوز عالیه اه.
این کار رو باید با نرم افزار هایی مثل nLite انجام بدید.
عزیز اصلا همچین چیزی وجود نداره.MRT مخفف شده ی "محمدرضا توکلی" می باشد یعنی همون کسی که اینو دستکاری کرده و یه
سری نرم افزار روش انداخته.
موفق باشید :40:
دوست عزيز مراقب باشيد . صاحب امتياز ويندوز شركت مايكروسافته نه MRT . ويندوز اصل MRT اصلا معني نمي ده .نقل قول:
ضمن اينكه نسخه اصل ويندوز قيمت بالايي داره . مثلا زماني كه يه لپ تاپ مي خريد بسته به نوع تا حد 100 هزار تومان قيمت ويندوز باهاتون حساب ميشه .
سلام,من زیاد با برنامه microsoft office word کار نمی کنم.حالا چطور تو محیط ورد بین زبان ها سوییچ کنم؟چون ctrl+shift رو که میگیرم نمیتونم لاتین تایپ کنم یعنی زبان عوض نمیشه.
تركيب Alt+Shift رو بزنيد .نقل قول:
اتفاقا اول این ویندوز را داشتم که متاسفانه اصلا ازش راضی نبودم .. خیلی هم تم داشت و برنامه های زیادی نصب میکرد. ولی برای من خوب نبود.نقل قول:
اینهایی را که فرمودین بنده خودم می دونستم.نقل قول:
منظور از ویندوز ام آر تی نوع جدیدی از ویندوز نیست.!
من خودم ترجیح میدم که بهیچ عنوان از نسخه های اصلی استفاده نکنم . چون قیمت بالایی داره در حالی که در ایران احتیاج به این همه هزینه نیست.
از دو دوست عزیز که مرا راهنمایی کردند کمال تشکر را دارم.
من فکر میکنم که اشکالات سخت افزاری داشته باشم.
می خوام تمام قطعات را جدا و دوباره اسمبل کنم. تا شاید مشکلم حل شود.!
چون مثل اینکه گرد و غبار داخل کیس خیلی زیاده!
موفق باشید.
alt+shift رو هم زدم ولی باز عوض نشد.در تنظیمات ویندوزم shift+ctrl رو می زنم زبان عوض میشه.نقل قول:
منظور من هم خريدن نسخه اصل نيست . نسخه هايي به عنوان MRT - فارسي شده - بدون سريال نامبر و ... نخريد .نقل قول:
موفق باشيد .
سلامنقل قول:
یکبار تنظیمات Regional & Language Options موجود در Control Panel رو چک کنید.
موفق باشید :40:
سلام ...اگه میشه مشکل من رو هم برسی کنید
مدتی قبل ویندوز سیستمم رو عوض کردم .... امروز به دلایلی به فلاپی درایو نیاز پیدا کردم... تازه متوجه شدم فلاپی درایو در مای کامپیوتر نیست ...... میخوام بدونم میشه بدون نصب دوباره ویندوز این مشکل رو حل کرد ؟ ؟ ؟