شاهکار جدید پارس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
شاهکار جدید پارس
عزیز شما در مورد سرویس گیم پارس چیزی میدونی؟نقل قول:
اگر تست نکردی میتونی به پشتیبانی بگی برات فعالش کنن تا ببینیم چقدر رو پینگ تاثیر داره؟:n16:
همینجا ام تو قزوین بغل گوشتون :n02::n06:در ضمن سرویسمم نامحدوده که بعد از پایان یافتن مصرف منصفانه هنوزم سرعت بالاستنقل قول:
برای من هم نت بهتر شده . راستی کسی از نرم افزار Tcp Optimizer اطلاعات بیشتری داره ؟ من قبلا استفاده کردم و مثل اینکه رجیستری رو برای بازی انلاین تغییر میده و optimize میکنه
دوستان چراغ ADSL مودم من کلا خاموش میشه . نویز هم ندارم
امروز افتضاح هست کیفیت اینترنت . 6 روز دیگه قرار دادم تموم میشه دنبال یه چیز بهترم نمیدونم چه شرکتی از اینا بهتره دیگه قید پاس انلاینو بزنم برم یه شرکت دیگه
دانلود رایگان شبانه و 9 مگی بودن واسم مهمه
:n04:نقل قول:
...
...
والا من...من... من خیلی نمیدونم....... من فقط مشکلم این بود که بعضی وقتا که تیر میزدم با اینکه درست میزدم ولی نمیخورد... بعضی وقتاهم وقتی از در میخواستم برم تو بجاش با صورت میرفتم تو دیوار!!! :n02:
آخه... کلاً من تنها کاری که تو بازی های کامپیوتری میتونم انجام بدم اینه که با یه ak47 به هر چیزی که تکون بخوره(خودی یا غیر خودی) شلیک کنم:14:
------------------
پ.ن جدی: راستی! جدیداً پارس مشکل جیتر هم پیدا کرده قبلاً که پینگا بالاتر بود این مشکل رو نداشت...
من تو تاپیکم این نرم افزار رو معرفی کردم گفتم یکی که مشکل داره تست کنه ببینه وضعش بهتر میشه یا نه... کسی داوطلب نشد.... :n13:نقل قول:
:n08:نقل قول:
پکتای بیچاره اینقدر تو شبکه ی پارس چرخیدن که سرشون گیج رفته :n08:
ایشالا کوفتت بشه... :n09:نقل قول:
---------
پ.ن: الان باز پستم رو حذف میکنن....:n08:
سرویس گیم واسه من خیلی وقته فعاله من معمولا تو گیم مشکلی ندارم فقط 2 ساعت تایم اوت زیاد شده بود که نگران شدم خدارو شکر سریع رفع شدنقل قول:
الان مگه پینگ من بده که شما میگی زنگ بزنم پشتیبانی؟ پینگ به این نازی مگه داریم اصن؟
سرویس گیم تو سرعت تک کانکشن هم تاثیری داره؟؟؟ :n13:
عزیز من نگفتم پینگ شما بده.فقط خواستم تاثیرش رو بدونم چقدره...پینگ شما اتفاقا خیلی هم خوبه...فقط اطلاع نداشتم که سرویس گیم شما فعال هست.:n01:نقل قول:
روی نویز خطتتون هم تاثیری داشته؟و اینکه چند وقته فعال شد؟
+
پینگ varzesh3.com و یه تریس از 8.8.8.8 هم ممنون میشم بگیری.:n16:
خداییش راست میگی داداش؟ محدود نشدی؟ چند روزه سرویس گرفتی؟ نکنه باگ برگشته؟!:n02:نقل قول:
آخه قبلنا یه باگ بود هر چی نامحدود دانلود میکردی بازم سرعت کم نمیشد ولی قبل عید که این سیستم پله ای رو گذاشتن دیگه باگ کار نکرد :n03: ما هم بسی ناراحت شدیم که دیگه نمیشه ماهی 200-300 گیگ گرفت و کوچ کردیم محدود که شبانه دان کنیم اینم که شبی 7 گیگ بیشتر نمیشه گرفت
خلاصه اگه باگ دوباره کار میکنه بگید ما هم ماه بعد نامحدود بگیریم :n16: