ایرانسل قبلا هم بسته یکساله داشت که اتفاقا مناسب تر بودن، 24 گیگ و 48 گیگ داشت الان اومده زورکی حجمش رو زیاد کردهنقل قول:
Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk
Printable View
ایرانسل قبلا هم بسته یکساله داشت که اتفاقا مناسب تر بودن، 24 گیگ و 48 گیگ داشت الان اومده زورکی حجمش رو زیاد کردهنقل قول:
خیر وقتی سرعت منطقتون خوب نباشه مودم هم معجزه ای نمیکنه آلان من با مودم یه خط بیشتر آنتن میده ولی سرعت آنچنان فرقی با گوشی نداره اگه سرعت اینقدر خرابه آلکی هزینه مودم نکنیدنقل قول:
نسبت به چی آخه ؟؟؟نقل قول:
نسبت به چاخان اول ( همراه اول ) !!!!؟؟؟؟؟؟
تازه اون چاخان اول محدودیت سرعت 8 مگابیت در ثانیه گذاشته روی بسته های آلفا پلاسش :n21:
ایرانول 5 هزار تومن از حمار اول ارزون تره و سرعتش حداقل برای من حدود 40 مگابیت در ثانیه هست یعنی 5 برابر بیشتر
همراه اول بره بمیره یعنی 1 سال سرعت 8 مگابیت ؟؟؟؟ :n27:
من که حتی 1 روز تحمل آشغال اول رو ندارم چه برسه به 1 ساااااااااااااااااال :n23::n23::n23::n23::n23::n23:
خخخنقل قول:
خیلی خوشم اومد نحوه اسم گذاریت روی اپراتور ها
ادامه بده [emoji23] [emoji23] [emoji23]
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
ادیت
همراه اول حداقل سرعت همیشه 8 مگابیته ولی ایرانسل یه زمانی از 40 میرسه به زیر 1 مگابیتنقل قول:
تجربه ثابت کرده سرویس دهنده هر چی دست و دلباز تر باشه کیفیتش به مرور پایین تر میاد و هرچی خسیس تر و گرون فروش تر باشه کیفیتش همیشه ثابت میمونه .من اینو هم توی adsl تجربه کردم هم وایرلس هم فورجی
راجع به رایتل این چیزا صدق نمیکنه، [emoji23] هم خسیسه هم گرون فروشه هم بی کیفیتنقل قول:
والا الان دو هفتس هم td lte و هم lte ایرانسل رو انتن فول نهایت سرعتم 2 مگابایته (16 مگابیت) ! و حتی دیدم سرعت خیلی راحت بارها اومده رو 30-40 کیلوبایت ...نقل قول:
شبانه هم که مدتیه سرعت رو محدود میکنن و نمیذارن از حدی فراتر بره .
پریروز یکی از خط های ایرانسلم رو با ترابرد ، به همراه اول انتقال دادم که دیشب از ساعت 1 تا 10 صبح تونستم حدود 74 گیگ دانلود کنم !!! چیزی که تو خواب هم با ایرانسل نمیتونستم انجام بدم .
خودم تا پریروز اسم همراه اول میومد ممکن بود همین لحن شما رو براش به کار ببرم ، ولی وقتی با چشم دیدم که به مراتب بهتر از ایرانسل داره عمل میکنه ، دلیلی نمیبینم مِن بعد از ایرانسل به عنوان نت اصلیم استفاده کنم ...
فقط چون خلوت تره مثل ایرانسل شلوغ نمیشه، و با مخابراتم دست به یکین سریع همه دکلاشو ورداشته فیبر نوری وصل کرده، حالا ایرانسل که با مخابرات پسرخاله نیست حالا حالاها باید بدوه دنبال فیبر نوری، تجهیزات ایرانسل ماکروویو هست و یوزر زیاد یا بارون خیلی اختلال میندازه ولی پسرخاله اول این مسایلش تقریبا رفع شدس علاوه بر اون خلوت تره خیلی.نقل قول:
مال من ایرانسل بین 20 و 60 متغیره حداکثرش رو نگفتم 40نقل قول:
منظورم متوسطش رو گفتم 40
1 مگ نشدم هیجوقت دیگه :n22:
دیروزه هم 10 نفر از ایرانسل با جرثفیل اومدن کل آنتن های محله ما رو عوض کردن 4g پلاس گذاشن ( خود مسئولش گفت ) احتمالا سرعت برسه به 100 مگابیت
همراه اول من از طرف خود اپراتور 8 مگابیت محدود شده ... بد جوری کنده برای من چون من مودم دارم نه گوشی
به هر حال برای من 8 مساوی 100 نیست :n22:
یه مودم 4.5 g می خام بگیرم :n01:
بعدش چند با همراه اول ازم سرقت پولی کرده خوشم نمی یاد ازش خخخخخخ :n36: فکر کنم 300 هزار تومن ازم سرقت کرده
ایرانسل 20 هزار تومن سرقت کرده
واقعا همراه اول خیییییییییییییییلی سارقه و خطرناکه :n27::n27::n27::n27::n27: