بله امروز افتضاحه . فکر کنم هم تهران باشه بیشتر. کسی خبر داره ؟
Printable View
بله امروز افتضاحه . فکر کنم هم تهران باشه بیشتر. کسی خبر داره ؟
بچه ها زیاد فش ندین...:n09: مثل اینکه مشکل سراسریه: تو تاپیک مخابرات هم دارن فش میدن: :n02:
سلام
این سوال رو تاپیک hiweb پرسیدم جواب نگرفتم لطفا اگر کسی میدونه جوابمو بده.
1-اگر حجم این دوره یک ماه رو تموم کنماگر این سه گیگ شارژ سرویس یک مگ تموم بشه باید حتما دوباره شارژ بخرم و اگه نخرم به معنی انصرافه؟یا نه کاری ندارن تا ماه بعد؟
2-اگر شارژ اینترنت تموم شه نمیتونم از شبانه رایگان استفاده کنم یا میشه استفاده کرد؟
ممنونم
:n09::n10:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
توی پارس آنلاین و احتمالا توی اکثر آی اس پی ها اینطوریه که اگه شارژت تموم بشه برای استفاده از اینترنت باید شارژ بخری. ولی اگه نخری هم تا دوره بعد میتونی صبر کنی تا سرویست رو تمدید کنی و دوباره ازش استفاده کنی.اما اگر بعد از یه مدت معینی از پایان زمان قرارداد (سرویس) تمدید هم نکنی سرویس رو جمع آوری میکنن. اما اینکه بعد از تموم شدن شارژت بتونی از اینترنت رایگانه شبانه استفاده کنی مطمئن نیستم. فکر نمیکنم بعد از تموم شدن شارژ بشه از اینترنت شبانه استفاده کرد. البته در این مورد مطمئن نیستمنقل قول:
ای بابا... تو الان قزوینی یا امریکا؟؟؟:n09: :n08:نقل قول:
شاید پس مشکل فقط تهران باشه.... :n13:
من قبلاً cod زیاد بازی میکردم... البته الان دیگه زیاد بازی نمیکنم.... ولی پارس اینجوری بود که بعضی وقتا برای چند ماه لگی!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشد (به خاطر پکت لاس) و بعد از چند ماه!!! خودش دوباره درست میشد... اگه هم تو سرورای خارجی بازی میکنید که به نظر من کلاً بازی از ساعت 6 بعد از ظهر به بعد رو باید بیخیال بشید (بازم به خاطر پکت لاس) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
دو تا تست با اختلاف چند ثانیه:
راستی! از اینترنت ملی چه خبر؟؟؟ :n08:
نمیدونم چرا Reply هام نمیاد . دوباره مینویسمنقل قول:
من سرویس گیم دارم و خیلی وقت هست که دارم و میتونم بگم زمانی بود پارس انلاین( قبل از این مسیر های جدید و کاهش پینگ تایم) که پینگ مکس 240 بود و مسیر هم flagtel بود اما کوچیکترین تایم اوتی پیدا نمی کردین که سرویس کاهش پینگ سیستک هم اومد و بازی کردن لذت بخش تر بود تا اینکه پینگ ها پایین اومد و داخل بازی بدون دلیل Freeze میشدی و باید حتما Alt F4 و دوباره گیم را Run میکردی و مدتی هم که پکت لاست هاش اذیت میکرد و بعد از مدتی هم از یک ساعت به بعد بازی کردن غیر ممکن بود و میتونم بگم الان 6 سال احساس میکنم پیرتر شدم پس به این نتیجه میرسیم که نه افتضاحه . حداقل برای من و دوستم که پارس انلاین داریم اینطوری بوده .
من قبلاً cod زیاد بازی میکردم... البته الان دیگه زیاد بازی نمیکنم.... ولی پارس اینجوری بود که بعضی وقتا برای چند ماه لگی!!! :n02: میشد (به خاطر پکت لاس) و بعد از چند ماه!!! خودش دوباره درست میشد... اگه هم تو سرورای خارجی بازی میکنید که به نظر من کلاً بازی از ساعت 6 بعد از ظهر به بعد رو باید بیخیال بشید (بازم به خاطر پکت لاس) :n02:[/QUOTE]
بله متاسفانه حقیقته . من توی بعضی از بازی ها مثل wow که عضو گیلد های خارجی هم بودم این مشکلاتو کامل میدونم .همه بسیار عالی و پینگ 30 بازی میکنن در صورتی که شما باید با پینگ 160 تا 500 (بسته به نابسامانی اینترنت و تایم اوت ) بازی می کردید که من هیلر(Healer) هم بودم هم از نظر روانی روی من فشار بود و هم اینترنت و هم اینکه باید سعی کنم به خاطر لگ اسپل ها و حرکاتم رو طوری تنظیم کنم که اگر دیلی و لگ شدم Fail ندم چون خارجی ها شما رو نمیتونن درک کنن .برای بازی های مثل گیلد وارز و ترا و غیره این مشکل کمتره چون با Solo Play هم بازیکن بسیار خوبی می تونید باشید . این مورد هم برای Eso (Elder Scrolls Online هم صدق میکنه اما خب با این تایم اوت ها فکر نکنم حتی بشه Quest های لول بالاتر رو به انجام رسوند تا چه برسد به Solo کردن Dung ها یا رفتن به Adventure Zone .
مشکل تایم اوت اوکی شد خدارو شکر، اصن این سرعت عمل پارس کشته منو 3 سوت رسیدگی میکنن دمشون گرم :n19: