باز نت قطعه
Printable View
باز نت قطعه
عزیز من گفتم حرف شما وقتی درسته و وقتی با snr پایین میشه بدون دردسر از نت استفاده کرد که خط دچار نوسان نباشه خط من در طول روز تا 3-4 مگ نوسان داره و با snr حدود 10 قطعی دارم.نقل قول:
الآن شما میخای همه رو اینجا قانع کنی که با snr 6 میشه از نت استفاده کرد مشکل اصلی رو ول کردی چسبیدی به حاشیه حرف ما اینه که آسیاتک از این لحاظ مشکل داره کلا و تجهیزاتش بی کیفیتن و اکثر کاربرایی مثل من خطشون بیشتر از 5-6 مگ نمیکشه و دارن با این مشکل دست و پنجه نرم میکنن در حالی که بقیه ispها از این لحاظ مشکل خاصی ندارن یا اگه داشته باشن تعدادش محدوده
نوسان خط به کلی مورد بستگی داره و جای بحثش اینجا نیست، دیدید که حتی snr 25 هم دردی دوا نمیکنه. فعلا باید دید این عدد 15 از کجا درومده...نقل قول:
قبلا پارس خطمو بد رانژه کرده بود چون به خطم ایمان داشتم چسبیدم به شکایت و کارشناس فرستادند مرکز مخابراتی درستش کردند
شما هم اگه فکر میکنی مشکل از آسیاتک هست از شرکت دیگه بگیر ببین مشکل داره یا نه چون مشکل نوسان فیزیکی هست مربوط به isp نمیشه نهایتا تا مرکز مخابراتی
بحث سر دروغ های مکرر شرکت به بهانه های مختلف هست حالا snr زیر 15 بیاد قرآن خدا غلط میشه؟ چطور با سایتهای داخلی مشکلی نیست ولی snr فقط رو خارجیا ثاثیر میذاره؟؟
اول باید راههای درروی آسیاتک رو بست تا رسید به مشکل اصلی که ضریب 1/8 هست که خودشونم قبول ندارند، میگفت زمان اختلال (شلوغی) همه با هم یکی اند یعنی 2گیگ شهاب == 2گیگ حامی/چالاک
اینم بحثش باشه برای بعد. داشتن عقل هم خوب چیزیه که اینا ندارند و همرو خر فرض کردند
صددرصد مشکل از آسیاتکه شاید اون نوسان به آسیاتک مربوط نشه ولی چون تجهیزاتی که تو مرکز مخابراتی ما هست بیشتر از 8 مگ جواب نمیده (مطمئنم) به همین خاطر داره زور میزنه تا به کاربرا نت برسونه و همین باعث میشه نویز بره بالا و snr بیاد پایین.نقل قول:
snr در شرایط عادی از 2/3db بیشتر نباید تغییر کنه اگه بیشتر باشه نوسان تلقی میشه و لینک یا ip میپرهنقل قول:
اکثر مراکز سرعتشون از همین حد بیشتر نمیشه چون کابلهای مخابرات درپیته +مسافتش، و این مشکل ربطی به isp نداره
اون مطلبی رو هم که بلد کردم منطقی نیست. باز هم تاکید می کنم snr به اون موارد هیچ ربطی نداره
وضعیت خطتونو از کنسول مودم چک کنید بصورت realtime اگه خط ایراد داره نمیشه گردن isp انداخت مگه اینکه بد رانژه شده باشه
و اگه وضعیتش همیشه ثابته پس خط ایرادی نداره. بهتره مشکل رو اساسی حل کنید وگرنه پایه خراب باشه نمیشه شکایت کرد
تست از سر خط، مودم درست حسابی، اشتراک یک ماهه از isp دیگه تا مشخص بشه
الان شما کدام شرکت را پیشنهاد میکنی؟نقل قول:
دوستان سرویس سرعت ۲۰۴۸ اسیاتک ۲ تا ۸ صبح نامحدود سرعتش چنده برا دانلود رایگان؟؟ کسی داره؟؟
Sent from my D6633 using Tapatalk
دوستان من سرویس ها و قیمت های این شرکت رو دیدم ، به احتمال زیاد بیام این شرکت
من خطم تا 16 مگ رو میکشه ، این سرویس رو فقط و فقط به خاطر شبانش میخوام و نه چیزی چون سرویس دیگه دارم
امکانش هست که یکی بهم بگه سرعتش به چه صورت و اینکه افت سرعت تو ساعات شبانه داره یا نه
پیشاپیش ممنون :n16:
منم مخابرات بودم خطم تا ۲۰ مگ هم میکشید ولی همین که اومدم آسیاتک ۴ مگ شدنقل قول:
یعنی سرویس 10 مگی رو نمی تونید خریداری کنید ؟نقل قول: