با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم باطری شارژی 7200 mha چقدر شارژ نگه میداره و چقدر شارژ اولیه احتیاج داره با تشکر
با سلام خدمت دوستان میخواستم بدونم باطری شارژی 7200 mha چقدر شارژ نگه میداره و چقدر شارژ اولیه احتیاج داره با تشکر
جیزی به اسم 7200 میلی امپر ساعت نداریم ولی 2700 mah داریم که اگه هر روز باش بازی کنی یه ماه تا یه ماه و نیم شارژ نگه میداره واسه فول شارژ کردن هم بستگی به میزان جریان عبوری از شارژرت داره مثلا اگه شارژرت 360 ma باشه نزدیکه به 9 ساعت میخواد تا فول شارژ شهنقل قول:
مرسی دوست عزیز از جوابتون من با سیم دسته شارژش کردم حول و حوش 5 ساعت شد به نظر شما خوبهنقل قول:
سلام
دوستان من درحال بازی fifa12 بودم.وقتی اومدم تو داشبورد کنسول و دوباره وارد بازی شدم ازم آپدیت میخواد.
من No رو زدموحالا به نظرتون مشکلش چیه؟باید چکار کرد؟ممنون میشم راهنماییم کنید...
نقل قول:
نمیدونم . تو پست قبلی هم گفتم بستگی به میزان جریان عبوری از شارژر داره که چند میلی امپر ma باشه
شما ببین تو دفترچه راهنمای دستت نوشته چند میلی امپر جریان عبور میده؟
داداشی head set از توپ خونه یشه خرید؟ چنده؟
هدست برای لایو میخوای؟اگه آره بله تو توپخونه هست.در ضمن میتونی با هدستهای تلفن خونتون هم تو لایو استفاده کنینقل قول:
.
.
.
.
.
.
.
.
..
سلام.کنسول من elite liteoneه.میخواستم خودم ال تی 3 بزنم.آموزششو میخواستم.آخه بیرون که میدم تمام قطعات کنسولمو کش میرن لامصبا.:41::18:در ضمن من تابحال ال تی نزدم.پس یه آموزش تپل بذارید که خودم بدون هیچ مشکلی ال تی 3 بزنم.باتشکر :8:
LIVE بازی میکنید ؟نقل قول:
این آپدیت ها در هنگام ورود به بازی تنها در زمان اتصال به شبکه LIVE مشاهده میشه.
نه live بازی نمیکنم.با بازی fifa12 و gears of war3 و..... بعد از آپدیت مشکل نداشتم ولی یبار که اومدم تو داشبورد و دوباره وارد بازی شدم همش پیام آپدیت میده و میخواد که yes رو بزنیم که اجرا کنه.اگه yes بزنم آپدیتم نمیپره؟......نقل قول:
فریم ور درایو LT 2
ورژن داشبورد 2.0.13599.0
نه مشکلی نیست من تا دیشب انلاین میزدم اپدیت هم تا الان اومده زدم و اپدیت کردم مشکلی نداشت اگه انلاین میزنی گیمر تکو بزار با هم یه شب بازی کنیم البته من با ایکس باکس بازی میکنمنقل قول: