اکو 2 مگ 23 تومنه؟
Printable View
اکو 2 مگ 23 تومنه؟
مشکلی نیست . اوضاع تو روز خوبه.نقل قول:
آره . همین حدوداست . با مالیات و.. نزدیک 25 تومن.نقل قول:
اکو 2 مگ 23 تومنه؟
ولی کلا فرقی بین اکو 128 و 2 مگ شاتل تو این ماه ها نیست ! با هیچ کدوم نمیشه دانلود کرد !
239,000 ریالنقل قول:
بچه ها واسه من که چند شب نبودم دیگه محدود نیستش. من اکو 512 دارم و شبا با 60 تا میکشه.
نزدیک 26روز شبا دان نداشتم.
الانم اثلا از ساعت 1شب تا 3 شب مثل قبلا محدود نمیشم عزیزان:20:
دقیقا" حق با شماست .اصلا" فکر نمیکنم بجز زمانهای خاصی که همه میدونن مشکل از مخابراته مشکلی از اینترنت و پهنای باند باشه. اصلا" به احتمال زیاد مشکل پهنای باند و از خودشون در میارن چطور توی روز مشکلی نیست و شب فقط مشکل پهنای بانده اونهم دقیقا" ساعت 1 شب اگر فقط سرعت کسانیکه سرویس آرت دارن پایین بیاد بازم میشه فکر کرد که اشکالی نداره توی کل روز ما آرتیا چندین گیگ دانلود میکنیم شب هم افرادی که اکو دارن باید اگر همینقدر نمیگیرن حداقل یه مقدار راضی کننده بگیرن ولی اون دوستان هم محدود میشن. شر کردن و کمبود پهنای باند همه دروغه .شما توجه بکنید قبل از انتخابات بیشتر کسانیکه حتی 128 نامحدود هم داشتند سرعتشون بالای 150 بود حالا من میگم بیشتر حقیقتا" سرویس خودم مابین 230 تا 250 بود اگر فکر این رو بکنیم که مشترک زیاد شده و پهنای باند پایین اومده چقدر میخواد پایین بیاد تازه صحبت این رو هم میکنن که پهنای باند نسبت به سال قبل 2 برابر شده مشترک که دوبرابر نشده تا بخواد این همه سرعت پایین بیاد .نقل قول:
دیشب از من اولش سرعت پایین بود اومدم اینجا پست بدم یه دفعه خوب شد، فکر کنم فهمیدن میخوام پست بدم مشکل رو برطرف کردن. :31:
جالبه من 10 شب سرعت شبانه ام از 4 بیشتر نمیشد بعد یهو دو شب سرعتم شده بود 220.تو این دو شب نزدیک 6 گیگ دانلود کردم و باز از دیشب سرعتم شده 4.به شکل کاملا مشخصی آدم رو محدود میکنن ولی وقتی زنگ میزنی همین رو قبول نمیکنن که ما محدودتون میکنیم و هی چرند پرند تحویل آدم میدن!
به نظر من سنگینتره که برای شبانه هم محدودیت بزارن و اسم دانلود رایگان رو از روش بردارن تا ما هم تکلیف خودمون رو بدونیم .
دوستان من اینترنتم 128 هست
وقتی با speedtest.net پینگ میگیرم این رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما وقتی با speedtest.ir پینگ می گیرم این رو میده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اولن که سرعت باز کردن صفحات برای من خیلی افتضاحه پس این سرعت چیه که پینگ بهم میده؟؟؟
دومن چرا سرعت پینگ ام تو این دو تا سایت فرق میکنه ؟؟؟
speedtest.ir
زیاد واقعی نیست
دومی که اصلا پینگ رو نشون نمیده .نقل قول:
بعلاوه تست ها رو نسبت به یک سرور باید بگیرید تا بشه نتایج رو مقایسه کرد.