"گمراه کردن افراد" !!!! ای کاش نوشته شما لحن دوستانه تری داشت. نیت بنده اطلاع رسانی بود منبع خبر هم کانال تلگرامی آسیاتک بود که تا الان خبری از معرفی ربات تلگرام منتشر نکرده و بنده به این متن استناد کردم.نقل قول:
موفق باشید
Printable View
"گمراه کردن افراد" !!!! ای کاش نوشته شما لحن دوستانه تری داشت. نیت بنده اطلاع رسانی بود منبع خبر هم کانال تلگرامی آسیاتک بود که تا الان خبری از معرفی ربات تلگرام منتشر نکرده و بنده به این متن استناد کردم.نقل قول:
موفق باشید
در حالیکه شما در پستهای قبلیتان بدون هیچ تحقیقی من را متهم به انتشار ربات جعلی میکنید نمیتوانم لحن دوستانه تری داشته باشم.نقل قول:
متهم !!! متن خبر رو از کانال کپی و پیست کردم و چون تو تلگرام معرفی نشده بنده بی اطلاع بودمنقل قول:
اینجا محلی برای به اشتراک گذاشتن مشکلات٬ تجارب دوستان و اخبار مربوط به سرویس دهنده است دادگاه نیست و توهم هم چیز خوبی نیست دوست من.
سلامت باشید.
باسلام و خسته نباشید
یه دوربین هندی کم سونی DCR-TRV-147E PALدارم و چند وقتی دنبال درایورش میگردم متاسفانه موق نشده ام
ممنون میشم راهنماییم فرمایید
خسته نباشی برادرنقل قول:
اینجا تاپیک اسیاتک هست با کل مشکلات و بدبختی های اینترنت ایران .
مشکلات و بدبختی های درایور رو با گوگل سرچ کنید دوست گلم.
آدرس بهت میدم تشریف بیار از نزدیک ببین. پارس رو 16مگ با snr 7 بسته بدون مشکل 24 ساعتهنقل قول:
اینم سند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
6dB or below is bad and will experience no synch or intermittent synch problems
7dB-10dB is fair but does not leave much room for variances in conditions
11dB-20dB is good with little or no synch problems
20dB-28dB is excellent
29dB or above is outstanding
حالا ببینم این عدد 15 از کجا درومده...
اینم دلیل نویز بیشتر adsl2 نسبت به adsl1 چون سیستمشون فرق داره دلیل بر این نیست که adsl1 بهتره، بلکه dsl1 @ 6db = dsl2 @ 3db
نقل قول:
واسه خطای نویز دار اینترنت کار میکنه اما باید خیلی سرعت رو بیارن پایین
هر چی سرعت بالاتر باشه snr میاد پایین تر
نویز خط به نوسان خط ربطی نداره. شما اگه شرایط خطت در طول روز ثابته با snr 7 مشکلی نخواهید داشتنقل قول:
اگه نوسان داشته باشید IP یا نهایتا لینک dsl می پره و مجبورید سرعت رو خیلی کم کنید. البته مودم های درست و حسابی با چیپ broadcom خوب از پس تنظیم سرعت و کاهشش برمیاند
اینم اثبات وقتی که نوسان دارید حتی snr 25 هم کمکی نمی کنه و فقط باید به فکر چاره باشید که بحث خودشو داره:
مشکل اینه که ملت نمیخواند قبول کنند که 38 ساله که فریب خوردند:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
2. اگر خط ما دارای نویز بوده و کیفیت پایینی دارد پس چرا در ساعات مختلف روز این مشکلات بروز کرده و چرا سرعت دانلود ما از یک سایت ایرانی نسبتاً مناسب است؟ آیا نویز خط توانایی تشخیص سایتها را دارد؟
سرعت دانلود از سرورهای خارجی رو میشه بالا برد؟
این اکانت هایی که سرعت افزا هست کسی امتحان کرده؟
بله میشه، اینم دکان جدیدشونه یعنی ازین پس باید هزینه اضافی برای تبدیل اینترانت ملی به اینترنت پرداخت کنید که هاست و سروراشونم مال خودشونه!نقل قول:
قدیم یه اکانت نیاز بود که بشه به fb,tw!tter و غیره دسترسی پیدا کرد که اونو هم خودشون می فروختند البته غیر مستقیم، الان یکی دیگه هم نیازه
و فردا... و این داستان چاپیدن ملت ادامه دارد... کلا سیاستشون و در صدر همه آسیاتک همین بود