دوستان یک سوال دارم پارس انلاین مصرف منصفانه رو برداشت واسه حجمی اخه 1.5 سال پیش اجرا کرد که اگر مثلا در یک هفته زیاد دانلود کنی سرعت کم میشه منم واسه همین رفتم الان برداشته؟
Printable View
دوستان یک سوال دارم پارس انلاین مصرف منصفانه رو برداشت واسه حجمی اخه 1.5 سال پیش اجرا کرد که اگر مثلا در یک هفته زیاد دانلود کنی سرعت کم میشه منم واسه همین رفتم الان برداشته؟
شاتل رو میدونم همچین طرحی داشت اما پارس رو جدیدا شنیدم مدیریت ترافیک گذاشته اونم فکر نکنم مثل شاتل محدود کنه !نقل قول:
تازه رفته تو کار محدود سازی پارس اولشه تازه :n02:نقل قول:
دوست عزیزنقل قول:
اینجا کسی مریض نیست الکی بد بیراه و شک و شبهه در مورد شرکتی بگه ، اگه بد و بیراهی در مورد شرکتی هست یا شک و شبه ای وجود داره قطعا مشکل داره اون شرکت که این حجم ناراضی هست
در ضمن این که شما راضی هستی به سرویسی که حتی گرون تر از مخابرات یا شرکت های دیگه دارید پرداخت میکنید دلیل نمیشه بقیه هم راضی باشن !
پس اگه شما راضی هستی منم راضی هستم خب خوش بحالمون
بقیه دوستان هم که ناراضی هستن حتما مشکل داره اینترنتشون وگرنه صداشون در نمیومد
شما هم که میگی پشتیبان پارس آنلاین نیستی , اوکی ؟ خب پس اگه شک و شبه ای هم باشه یا بد و بیراهی گفته میشه مسئول بر طرف کردنش خود شرکت و پشتیبان هاشونن نه شما
اینم که گفتید مخابرات یا شرکتی که به قول دوستمون 128 رو ارزون میدن ( فکر میکنم 8 یا 9 تومن باشه ماهانه ) قطعی دارن دقیقا مثل همین اعتراضات همین جا در مورد پارس آنلاینه که برای خیلی ها خوبه برای خیلی هم مشکل هست, من 256 مخابرات هم دارم نامحدود ماهی 12 تومن , اصلا چنین چیزی که شما میفرمایید نیست و تو این 1 سالی که ازشون دارم میتونم بگم فقط 2 دفعه قطعی بیشتر از نیم ساعت داشته و تقریبا 95 درصد اوقات سرعت زیر 30 تا 32 نمیاد
من خودم از پارس بیشتر از 6 ماهه اینترنت دارم و شبی هم 15 گیگ همیشه دانلود دارم ( 2 مگ محدود ) همیشه هم راضی بودم ولی خیلی ها رو هم میشناسم تو همین تهران که حتی سرعت اسمی 2 مگ پارس آنلاین که خریدن هم نتونستن استفاده کنن ، پس دلیل نمیشه چون من راضیم و به من خوب سرویس میده بگیم این شرکت کارش درسته و خیلی هم عالی و همه چی گل و بلبل !!
اینم سرعت دانلود الان من که وسط ساعات رایگان هست :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
15 گيگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
مگه سرعت شبانت رو چنده
بالا آپلود کردم سرعت دانلود الانم رونقل قول:
اخه چه جوري ميشه نكنه از اين اكانتايي استفاده ميكني كه تبديل به سرور ايران ميكنهنقل قول:
چرا نمیشه !!نقل قول:
من 6 ماهه دارم همینجوری استفاده میکنم و شده !
ولی خب برای خیلی ها ( تقریبا 80 درصد کاربرا ) حتی نصف این سرعت شبانه هم وجود نداره ! که این خودش یه مشکل بزرگ برای این شرکته
نه عزیز
من خودم از اون اکانت های سرور ایران میفروشم ولی نیازی بهش ندارم چون سرعتم به صورت عادی اوکی هست
Sent from my iPhone using [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون 80 درصد تونستن با اين اكانتا سرعتشون بيارن روي 900نقل قول:
دوست عزیز khoodet یک پیشنهاد مهم
زیاد راجع به اون اکانت و ... اینجا صحبت نشه ... دیوار موش داره موشم گوش داره ... :n06:
میشنون، مطلب همه جا پر میشه، میرسه به گوش موشهای شرکت ها، میزنن به فنا میره ...