الان کدوم شرکتها هستن که شبانه دارن و قیمتهاشون به صرفه تره ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
Printable View
الان کدوم شرکتها هستن که شبانه دارن و قیمتهاشون به صرفه تره ؟
Sent from my GT-I9500 using Tapatalk
کاش حداقل این شرکتای غول یه کاری کنن یه اینترنت درست و درمون بدن راحت شیم که اونم اگه نقشه نکشن مثل ماشینای وارداتی که دو برابر قیمت میدن و مجبورت میکنن آشغال بی کیفیت بخری بازم خدا رو شکر که الحمدالله وگرنه والا به خدا :n29:نقل قول:
سلام دوستان من نامحدود آسیاتک دارم. با وجود این که دانلود نمیکنم ولی سرعت غیرقابل تحمل شده. سرعت 128 دو گیگ چه طوره؟ چون خیلی شرکتها محدودیت سرعت برای حجم محدود ندارند گفتم شاید برای آسیاتک این ویژگی صدق کند
الان متوجه شدم لینک بالا رو با IP ایران باز نمی کنه !!! یه بار از داخل فیلتر میکنن یه بار هم از خارج تحریم میشیم چه قدر کاربران اینترنت ایران بدبخت اند:n35:
از اون صفحه اسکرین شات گرفتم و لینکشم ایناها این پایین :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Google Fiber starts with a connection that's up to 1,000 megabits per second. Super fast downloads. TV like no other. And endless possibilities.
اونجا با اینترنت 1GBPS حال میکنن هر ساعت میتونه 450 گیگ دانلود کنه نامحدود ما اینجا تو سرویس یه ماهه 10 گیگ بدون دانلود شبانه باید شصت تومن بدیم
با این وضع که شرکت ها راه انداختن اتفاقا اصلا بد نیستنقل قول:
من خودم یه زمانی ماهی 42 تومن بابت این اسیا تک میدادم سرعتم شبانم رو 90 کیلو بود !
حتما بخونید تا ببینید با چه دزدهایی طرفید:
من که شکایتمو با تمام وجود دارم می برم جلو عمرا بذارم توپ رو بندازن تو زمینم
همه همین مشکلات رو دارن کیفیت بسیار بد در اینترنت اسیاتک.نقل قول:
دمش گرم عین واقعیتو گفته کیفیتش قابل مقایسه نیست با بقیه افتضاحه همونطور میگه بعضی کاربرا انگار از پشت کوه اومدن نمیدونن کیفیت اینترنت یعنی یه سایتی مثل مایکروسافت رو میزنی سریع برات لودش کنه نه اینکه یه بار ارور بده و تشخیص بده سرور داخله یا نه نیم دقیقه هم منتظر میمونی بازم به زور باز میکنه
نکته خیلی مهم دیگه اینه که اکثر کاربرای آسیاتک خطشون نویز داره ولی سرویس دهنده های دیگه اینطور نیستن مثلا من مخابرات بودم خطم تا 16 مگ رو هم میکشید ولی اومدم آسیاتک همش قطعی و نویز و خطم به زور 4 مگ رو جواب میده.
نقل قول:نقل قول:
کاربران عزیز آسیاتکی
به اطلاع می رساند شرکت آسیاتک در حال حاضر ربات فعالی در تلگرام ندارد و فعالیت این گونه ربات ها به هیچ وجه مورد پوشش و تایید آسیاتک نمی باشد.
در صورتی که آسیاتک قصد راه اندازی ربات و یا برنامه نرم افزاری داشته باشد از طریق وبسایت، کانال رسمی آسیاتک در تلگرام و سایر رسانه های معتبر شرکت اطلاع رسانی خواهد شد.