parsfilm.in هم محدود شده. حداقل فیلمهاش که اینطوره
Printable View
parsfilm.in هم محدود شده. حداقل فیلمهاش که اینطوره
اگر 10 گیگ ترافیک رایگان شبانه با سرعت 56k داده بودند بهتر از دانلود نامحدود با سرعت 20k بود
براحتی باز می شود ، پست اولش هم تبریک عید نوروز است.نقل قول:
سایت ------------- دچار مشکل dns هست و دلیل بازنشدن در بعضی شهرها هم همینه. به شاتل مربوط نمیشه
کد:http://www.intodns.com/-------------.com
این ساعت ها امشب 1 ساعت پرت میشه به جلو ساعت دانلود شبانه ما توی دانلود منجر بهم میخوره دیگه!باید درست کنیم؟
نقل قول:
نه شاتل هم خودشو میکشه جولو نگران نباشید !
قبلا امتحانشو پس داده ! :31:
امروز سرعتم بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ شدیدا متغیره :41:. بالاتر نمیره اصلا !! نکنه تو این عیدیشونم باید صرفه جویی کنیم که محدودمون نکنن :13::2:.
جالبه که هنوز گزارش روزانه ی سایتشونم درست نکردن . من فکر میکنم برانکه خیلی ناگهانی و بدون اطلاع قبلی وارد سال ۹۰ شدیم، بنده خداها آمادگیش رو نداشن و سایتشون رو درست نکردن :27::13:.
اوضاع سایر آرتی ها ردیفه ؟
.
نقل قول:
امروز سرعتم بین ۱۰۰ تا ۱۵۰ شدیدا متغیره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . بالاتر نمیره اصلا !! نکنه تو این عیدیشونم باید صرفه جویی کنیم که محدودمون نکنن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
جالبه که هنوز گزارش روزانه ی سایتشونم درست نکردن . من فکر میکنم برانکه خیلی ناگهانی و بدون اطلاع قبلی وارد سال ۹۰ شدیم، بنده خداها آمادگیش رو نداشن و سایتشون رو درست نکردن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
اوضاع سایر آرتی ها ردیفه ؟
داداش من شاتلم مشکل نداره تا 170
ولی رپیدباز محدود میکنه !!!!!!!!!!!!!
بهتره بزنم تو خط تک لینک های خیلی حجیم که قشنگ 7 ساعت تا 10ساعت طول میکشه دانلودشون
سلام دادا .
نه برا رپیدباز نیس . من از دیروز یه ۱۶ گیگ تک لینک گذوشتم از همین رپیدباز. دیروز رو با ۲۰۰ میگرفتم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] . الآن اومده رو ۱۵۰ :13:. خدا فردا رو بخیر کنه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
.
من امروز زنگیدم نمایندگی شاتل زاهدان
گوشی و بر نداشت
یعنی تعطیله تا پنجم؟