منم با چند تا مرورگر امتحان کردم کاملا مشخصه مشکل از بخش باشگاه مشتریانشونه ولی گفتم بپرسم شاید از جای دیگه بشه کاریش کردنقل قول:
کلا سیستم باشگاهشون خیلی مبهمه امتیاز کسب شده یه عدده ولی امتیاز کل خیلی کمتره
Printable View
منم با چند تا مرورگر امتحان کردم کاملا مشخصه مشکل از بخش باشگاه مشتریانشونه ولی گفتم بپرسم شاید از جای دیگه بشه کاریش کردنقل قول:
کلا سیستم باشگاهشون خیلی مبهمه امتیاز کسب شده یه عدده ولی امتیاز کل خیلی کمتره
اا راست گفتید اونو ندیده بودم،عجب نامردایی ان خداوکیلی دیگه هیچی نداره همش نامحدوده اونم به لعنت خدا نمیارزهنقل قول:
هیچی نداره واقعا جیکار باید کرد؟:n27:
دوستان کسی از این طرح استفاده کرده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما بعد از تغییر جدید سرویستون رو انتخاب کردین؟نقل قول:
در حال حاضر میشه سرویستون و مقدار دانلودتون رو با توجه به خطی که بسته شده بگین؟
ممنون
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
گیگی 12 هزارتومن؟؟ چه خبره توی این اسیاتک خراب شده؟ هیچ کدومتون هم شکایتی نکردین از این تعرفه؟؟ چه کاربرای لارجی داره این دزد سرگردنه
طبق سیستم قیمت گذاری جدید شرکتها می تونند یک عدد ثابت رو به صورت ماهانه از شما شارژ کنند به اسم هزینه نگهداری ماهانه. برای سرعت 8 مگ این عدد 18 هزار تومن هست. که با 2*3=6 هزار تومن قیمت ترافیک می شه 24 هزار تومان.نقل قول:
با تشکر از گاگولاتوری جهت محافظت از حقوق مصرف کننده :n09::n09:
از طرفی قطعی ، تایم اوت توی بازی ، پینگ بالا
از این طرف هم حذف کردن تایم رایگان شبانه بعضی از سرویس ها
با این وضعیت که پیش گرفتن دیگه مجبوریم کوچ کنیم ، بدبختی اینکه هیچ چیز درست نیست توی این خراب شده ، عملا باید بین بد و بدتر انتخاب کنیم
چاره چیه شما بخر همه هم میخرن 206و چطور میخرن؟ یارو میبینه 5000 تا کارکرد موتور میاد پایین ها ولی بازم میره آشغال بی کیفیت رو میخره خب شرکت هم میبینه ملت خرن ببخشید میخرن آشغالتر هم میکنهنقل قول:
خب اگه مشکل اینه که گرونه 12 تومن درخواست کنیم وام بدن؟؟؟ :n05:
مسخره اینه که تو این مملکت اگه چند تا شرکت هم بیان در فضای رقابتی ارائه خدمت کنن با هم دست به یکی میشن و عملا رقابتی دیده نمیشه همه این شرکتا عین همن مثال واضحتر هم همون پت و مت خودروساز هستن که عین دو تا شاگرد تنبل میمونن یکی میبینه اون کیفیتو میاره پایین این یکی بدتر از اون عمل میکنه خلاصه دیگه عراق هم تحریم کرده خودرو ایرانی رو به دلیل کیفیت خوبش نمیخرن :n05:نقل قول:
..حذف شود....حذف شود..
..حذف شود....حذف شود....حذف شود....حذف شود..