[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شما هم تست کنید!
157.175.10.11(Bahrain)
15.185.32.254(Bahrain)
پینگم تا بحرین زیاد نیست؟! :///:n13:
Printable View
شما هم تست کنید!
157.175.10.11(Bahrain)
15.185.32.254(Bahrain)
پینگم تا بحرین زیاد نیست؟! :///:n13:
اینترنت یه سرعت دریافت دارید که همون سرعت دانلود هست و یه سرعت ارسال که اپلود هست وقتی میخوایید یه فایل از کامپیوتر تو سایتی بارگذاری کنی سرعت اپلودتون هر چه بیشتر باشه سریعتر انجام میشهنقل قول:
من دیده بان دارم اگه آی پیم مال خود دیده بان باشه پینگم با 4224 رو 120 هست اگه پیشگامان باشه که 135 ......
نقل قول:
Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=135ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=122ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=124ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=121ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=129ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=125ms TTL=47
مثل اینکه بد بیان کردم، منظورم سرعت اپلود بالاتر شاتل بود که چی بوده و چه چیزی تو سایشتون اعلام شده... منظورم این بودنقل قول:
سلام این بود تو پنلنقل قول:
خبر خوش برای کاربران اینترنت پرسرعت شاتل در سراسر کشور، افزایش سرعت آپلود تا 2Mbps
سرعت آپلود سرویسهای اینترنت ثابت شاتل تا ۲ مگابیت بر ثانیه افزایش مییابد.
شاتل برای اولین بار در کشور موفق شده است، سرعت آپلود سرویسهای اینترنت پرسرعت +ADSL2 خود را بر اساس نوع سرویس و بستر ارایه خدمات تا ۲ مگابیت بر ثانیه افزایش دهد. این تغییر که با هدف ایجاد تجربهی کاربری بهتر در استفاده از خدمات ارتباطی آنلاین انجام شده است، از هماکنون و با ایجاد چند تغییر جزیی روی مودم در دسترس شما خواهد بود.
بر این اساس شما میتوانید در صورت کشش خط و فراهم بودن بسترهای فنی مناسب، تغییرات مورد نیاز روی تجهیزات خود را بر اساس فایل راهنمای موجود در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انجام دهید و پس از آن تجربه سرعت آپلود تا ۲ مگابیت بر ثانیه لذت ببرید.
برای بررسی کشش خط نیز میتوانید از طریق شماره ۹۱۰۰۰۰۰۰ با واحد پشتیبانی فنی شاتل تماس حاصل فرمایید.
بیتردید پس از انجام این تغییر، تجربه بهتری در آپلود فایلهای خود به ویژه در سرویسهای پیامرسان، مکالمات تصویری، انتقال فایل و شبکههای اجتماعی خواهید داشت.
امیدواریم این تغییر که با هدف جلب رضایت بیش از پیش کاربران صورت گرفته است بتواند نتایج بهتری در استفاده از خدمات ارتباطی بر بستر اینترنت برای کاربران رقم بزند.
دوستان توی این نرم افزار ویندوزشاتل یوز و پسورد کجا رو باید بزنم ؟
نه اتفاقا پینگتون هم خیلی عالیه! بهترین حالتشه!نقل قول:
مسیر رفتش تا عمان اوکیه! ولی ... همون مشکلی داسان داره! که قبلا بحث سرش بوده !
پینگ بهترین حالتش از ایرانتا سرور مقصد کمترینش 40 هست بالاترین هم 60 هست شهر های شمالی کشور ...
چقد این شاتل هوچی گره !!!نقل قول:
برای اولین بار!!! 100 سال پیش های وب سرعت آپلودو میذاشت رو 2مگ ( در مود annex m ) !!!
بازی هایی مثل هانت شو دان، همچنان روی انواع ای اس پی ها از شاتل گرفته تا صبانت فیلتر هست.
پینگ هم روی همه آی اس پی ها اعمال نشده
اون آدرس هایی که ویز زده روی ایرانسل، بعد از پینگ اول مقدارش کم شده :
اما روی صبانت (مشهد) همچنان بالاست :
محتوای مخفی: آی پی های وزیر از روی صبانت
مسیر سرور بازی از روی ایرانسل (مشهد) :
از تو کنسول مودم
پینگ از ترکیهکد:PING shatel.ir (85.15.17.2): 56 data bytes
64 bytes from 85.15.17.2: icmp_seq=0 ttl=59 time=5.2 ms
64 bytes from 85.15.17.2: icmp_seq=1 ttl=59 time=4.9 ms
64 bytes from 85.15.17.2: icmp_seq=2 ttl=59 time=5.2 ms
64 bytes from 85.15.17.2: icmp_seq=3 ttl=59 time=4.8 ms
64 bytes from 85.15.17.2: icmp_seq=4 ttl=59 time=5.2 ms
64 bytes from 85.15.17.2: icmp_seq=5 ttl=59 time=6.0 ms
64 bytes from 85.15.17.2: icmp_seq=6 ttl=59 time=4.6 ms
64 bytes from 85.15.17.2: icmp_seq=7 ttl=59 time=5.7 ms
64 bytes from 85.15.17.2: icmp_seq=8 ttl=59 time=5.5 ms
64 bytes from 85.15.17.2: icmp_seq=9 ttl=59 time=5.1 ms
--- shatel.ir ping statistics ---
10 packets transmitted, 10 packets received, 0% packet loss
round-trip min/avg/max = 4.6/5.2/6.5 ms
از دوبی
من annex m رو فعال کردم ولی هیچ تغییری نکرده:hmm:
Opmode: ITU G.992.5(ADSL2PLUS_ANNEX M)[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
near-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
near-end fast channel bit rate: 9311 kbps
far-end interleaved channel bit rate: 0 kbps
far-end fast channel bit rate: 2131 kbps
پینوشت
بعد از 18 ساعت درست شد خودش!
دوستان ما یک منزل جدید خریدیم زنگ زدم برای نت گفتن از شرکت دیگری رو خط اینترنت دارید بعد مودم رو تست کردم دیدم بله چراغ لینک و نت رو داره گفتن بایذ بری مخابرات سوال کنی مال کدوم شرکته مسئله اینجاست که تلفن هم بنام نمیشه یعنی صاحبخونه قبلی اهمال کرده و نرفته بنام خودش بزنه قبل تری هم که دیگه دسترسی بهش نیست احتمالا مخابرات هم خط بنامت نباشه جواب نده آیا راهی برای فهمیدن این موضوع که مال کدوم شرکته ویا اساسا خالی کردن پورت هست؟ تجربه ای در این مورد دارید
Sent from my HTC 10 using Tapatalk
دوست عزیز مهم نیست خط بنام کی بوده و الان هستنقل قول:
شماره تلفن +مدارک منزل مثل قولنامه و سند مالکیت رو ببر مخابرات بگو...... برات انجام میدن
و برای تغیر مالکیت اگر شماره تلفن در قولنامه بنگاهی یا محضری ثبت شده برید درخواست تغیر مالکیت بدید اونجا بهتون میگن امکان پذیر هست یانه
عجب مالکین بیخیالی بودن که بدون تغیر مالکیت خط تلفن واگذار کردن :wac:
نقل قول:
تو پابجی پینگت چنده؟
اگه میشه شات بدهکد:https://pubgserverping.com/
چن وقتی بود 90 بود پینگم الان ترکیده میاد 120 تا 150
معلوم نیست دارن چیکار میکنن
خداروشکر حداقل سرویس گیم داره پینگش از داخل تا زیرساخت خوبه والا بعدشو خدا دوند ....
دوستان شاتلی عزیز میخواستم از آسیاتک بیام سراغ شاتل برا پینگ بهتر الان بتلفیلد که تویه امارات هست پینگ 75 میده (185.179.202.53) اما سرورایه آمازون بحرین که cod و فورتنایت روشه پینگ حدود 150 - 160 هست (157.175.10.11 و 15.185.32.254) سوالم اینه که شاتل با این آیپی هایه آمازون پینگ زیر 90 میده یا خیر
سلام عزیز ببخشید ریپلای میکنم فقط جهت اطلاع رسانی :نقل قول:
آسیاتک :
نمیدونم چرا عددای این سایته اینقدر تخیلیهنقل قول:
البته خودم جدا پینگ اون ایپی ها رو گرفتمEU(netherland): 185.82.209.9 ping: 97ms
london: 52.94.15.90 ping: 100ms
ireland: 52.119.240.190 ping: 100ms
usa: 52.94.4.92 ping: 179ms
بحث بوده؟ کجا؟ لینک بدید ممنون میشمنقل قول:
درودنقل قول:
پینگ شاتل هم همین حدوداست
پیشنهاد میکنم که سرویس گیم(یا هر اسم دیگه ای که اسیاتک بهش میگه) رو فعال کنید تا پینگ حدود 20 تا بیاد پایین تر
من دیگه سایت بانک های ایرانی رو هم بدون xVx pn نمیتونم باز کنم چه خبره ؟ p30world هم
دمت گرم شبیه پینگ خودمون رو شاتله!نقل قول:
فقط با این حال که سرویس گیم داریم ۱۵ تا ۲۰ میلی پاین تره!
نمیدونم واقعا چرا اینقدر یهو نوسان داره اصن تو این بازینقل قول:
بازی رو استارت میزنم رو 88 اینا نشون میده حتی دیدم که 76 هم زده ! با فیلتر شکن از ترکیه!
ولی نمیدونم چرا یهو پینگم نوسان میگیره یهو از 88 اینا میپره میاد 120 یهو بالا میمونه بعد 140 اینا میچرخه میانگین چشمی که نگاه میکردم هول هوش 110 این حدوداس
توی پاب گوشی هم همین مشکل رو دارم رو مد 4 به 4 اش پینگم 89 هست راحت kill میگیرم اما یهو پرش دارم میاد رو 140 و میره هرچی تیر میزنم به طرف میخوام سوپرایز مادر رو بهش نشون بدم میبنیم اون زودتر از من هدشاتم کرده حتی بعضی اوقات توهم میزنم که طرف چیتره! امشب کانکشن تایم اوتم دیدم !
سلام دوستان کرجم چن سالهشاتل دارمکیفیتش بد نیست ولی گرونه و به نظرم ترافیک میدزده. طرح یه ماه 4 مگو با 80 گیگ میده 55 تومن
همین طرحو های وب و داتک دارن میدن 45 تومن با ترافیک بیشتر میخوام ببینم ارزش داره تخلیه کنم؟کدومو بگیرمداتکیاهای وب؟
و اینکه ایناسرویس گیمدارن یا نه؟
قطعا داتک به خاطر حجم بهتر و کیفیت. سرویس گیمی هم وجود نداره. پروفایل fast هست که همه شرکت ها باید برات set کنن که انجام هم میدن.نقل قول:
های وب با اینکه پشتیانش میدونه این حالت به چه کاری میاد گفت که همچین پروفایلی برای های وب برنامه ریزی نشده و پیشفرض از interleave استفاده میکنن.نقل قول:
تو 8 سالی که من شاتل داشتم چیزی دزدی نکرد.نقل قول:
بخاطر 10 تومن! قطعا ارزش نداره
شاتل بهترین کیفیت رو میده
داتک 1 ترا رو میده 88 تومن. شاتل اصلا چنین سرویسی نداره
قیمتش هاش هم بسیار افتضاحه. با این قیمت ها میری خب از مخابرات میگیری
منم بنظرم شاتل علی رغم اینکه گرون کرده، باز موندنش بهتره. ممکنه یه وقت به شبانه نیاز پیدا کنی، یا به امثال شاتلند احتیاج داشته باشی (سرویس پولی نامحدودش) ... پشتیبانی بهتر و البته کیفیت بهتر.نقل قول:
داتک رو توصیه نمیکنم و های وب اگه از وجود پهنای باند کافی این شرکت در منطقه خودتون اطمینان پیدا کردید و قصد جدی برای خروج از شاتل داشتید میتونه انتخاب بهتری برای شما باشه.
دوستان ریموت اپلود شاتل لند تا چند گیگ ساپورت میکنه ؟
2گیگ بود الان رو نمیدونمنقل قول:
دقیقا درسته ؛ داتک رو ۳ماه پیش داشتم و افتضاح بود ؛نقل قول:
های وب هم جنیه ولی اکثر اوقات خوب بود و کیفیتش خیلی بهتر از داتک بود ( البته در مرکز ما ) ؛
ولی در کل ، شاتل با وجود گرونیش ، کیفیت به مراتب بهتری نسبت به بقیه داره !
من مشترک داتک هستم راضی ام هیچ مشکلی نداره ، حجم خوبی هم میدهنقل قول:
به نظر من که این مدل نظر سنجی نمیتونه خیلی ملاک باشه برای انتخاب بهترین ای اس پی
یکی به این دلیل که یکسری از مردم استفاده های حرفه ای یا گیم ندارن و هر ای اس پی همون حداقل ها رو بهشون بده براشون اوکی هست و نمیتونن تشخیص دقیق و حرفه ای بدهند در مورد کیفیت واقعی و عملکرد فنی یک ای اس پی.
علت دوم اینه که یک ای اس پی به دلایل متفاوتی ممکنه کاربرهای زیادتری داشته باشه، اما همچنان کیفیت بالایی نداشته باشه
شرکت هایی مثل شاتل، بطور دائم پیام درخواست شرکت در نظرسنجی به مشترکین خودشون میفرستن، من خودم به شخصه در زمان سرویس گیری از این ای اس پی بارها و بارها شاهد پیام های درخواست نظر سنجی بودم، حتی بعد از اینکه از این شرکت خارج شدم هم به اشتباه هنوزم برای من پیام درخواست شرکت در نظر سنجی شاتل میاد.
به عنوان تجربه شخصی در زمان سرویس گیری از ای آی اس پی، بیشتر مشکلات فیلترینگ داشتم و همینطور وضعیت ارتباطی بازی، نامطلوب بود و فقط با سرویس های کاهش پینگ، بعضی بازی ها وصل میشد یا میتونست با پینگ فقط کمی پایین تر قابل استفاده بشن.
حتی با بنیاد ملی بازی های رایانه ای هم که تماس گرفتم، گفتن اکثر مشکلات ما با مشترکین شاتل هست !
بطور کلی نمیخوام بگم این ای اس پی بد هست اما نظر شخصی من اینه که اونجوری که بنظر میرسه نیست و این نظر سنجی ها ممکنه تا حدودی غیرواقعی باشه و در بخش دیگه ای غیر کارشناسی و فنی.
شاتل ای اس پی خوبی هست اما فکر نمیکنم بهترین ای اس پی ایران در مقایسه ای اس پی ها با همدگیه باشه.
ممکنه یک ای اس پی کم نام و نشون و کم کاربر که کاربرهاش هیچوقت در نظر سنجی شرکت نکردن و دارای رنکینگ خیلی پایینی در این نظر سنجی باشه
کیفیت واقعی سرویسش از نظر فنی واقعا بهتر باشه و قابل مقایسه با شاتل نباشه
این نظرسنجی ها به هیچ وجه ملاک نی و حتی به نظر من این جدول وارونه هست. الان پیشگامان رتبه 4!!!!!!!!!! تو چی دقیقا؟؟ کیفیت تعطیل. قیمت تعطیل. پشتیبانی تعطیل. سرعت تعطیل. الان چه جوری شده چهارم؟؟؟ شاتل اصلا ارزش نداره با اون ترافیک افتضاح و قیمت غیرقابل توجیه. هیچکدوم از نظرسنجی های دولتی اعتباری نداره. جامعه هدف این نظرسنجی ها افرادی هست که حتی از پهنای باند سرویسی که خریداری کردن هم خبر ندارن. یعنی عملا صفر صفر هستن.نقل قول:
کسی اینو فعال کرده ؟
ميشه كيفيت خطتون رو بفرستين؟
اره مننقل قول:
نقل قول:
کیفیت خط چقدر تغییر میکنه ؟ مثلا snr و max rate دانلود روی annex M پایینتر میاد ؟
مدل مودمتون چيه؟
snr آپلودتون 8.9 هست كه خيلي جالب نيست قطعي ندارين؟