خیلی ممنون با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلی نبود باز شد
Printable View
خیلی ممنون با [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مشکلی نبود باز شد
با اینم تست کردم باز نشد برام.نقل قول:
احتمالا مخابرات با آی پی ها خودش این آی پی آدرس رو باز میکنه
سلام دوست عزیزنقل قول:
تو این لحظه دارم از سرویس شاتلم استفاده میکنم، به راحتی میتونم پنل مخابراتیم رو باز کنم
من اینترنت داشتم باز میشد ولی از وقتی که اینترانت خریدم نمیرهنقل قول:
آهان ببخشید متوجه نشدمنقل قول:
از آسیاتک؟ قیمت؟ سرعت دانلود؟ مقدار ترافیک؟ اینترنت+اینترانت یا اینترانت خالی؟
اینترانت چه فایده داره وقتی اکثر سایتها سرورشون خارجیه؟ جز با تغییر سرور دانلود به سرورهای ایرانی بخوای دانلود کنی
برای وبگردی به مشکل نمی خوری؟ فیسبوک چیکار میکنی؟
ممنونم:n16:
از آسیاتک؟ارهنقل قول:
قیمت؟2مگ با 10 گیگ ترافیک 8 تومن هر گیگ اضافه هم 450 تومن
سرعت دانلود؟260
مقدار ترافیک؟10گیگ
اینترنت+اینترانت یا اینترانت خالی؟با اکانت سرور داخلی متصل میشم و به سرور خارجی هم میتونم برم
اینترانت چه فایده داره وقتی اکثر سایتها سرورشون خارجیه؟اره
جز با تغییر سرور دانلود به سرورهای ایرانی بخوای دانلود کنی
برای وبگردی به مشکل نمی خوری؟ببین مثلا شما سرور داخلی خریدی وی پی اس داخلی ازش چنتا اکانت درست میکنی مثل دوستانی که سرور خارج میخرن و باهاش وی پی ان میزنن و میفروشن این هم همینطوری هست ولی سرور داخلی که از محدودیت های شاتل و در دانلود و اینترانت آسیاتک در برن.شما با اینترانت متصل میشی به سرور داخلی و سرور داخلی هم که میتونه بره سرور خارج و اینطوری اینترانت رو تبدیل به اینترنت میکنن
فیسبوک چیکار میکنی؟
بسیار عالی، ممنون از پاسخگویی شما دوست عزیز:n12:نقل قول:
از یه لحاظ بعنوان اینترنت دوم خیلی عالیه، بالاخص اگه سرویس نامحدود هم ارائه بدن البته تو همین رنج قیمت، برای دانلود کردن عالیه!!!
دانلود شبانه میخوام یک شرکت درست و درمون که سرعت شبانه 200 باشه معرفی کنین ساری هستم مخابرات جشنواره جدید شبانه نداره
6 ماهه سرویس قبلیم تموم شد، مجبور شدم یه 6 ماهه دیگه (2 مگ، 48 گیگ) بگیرم :n27:
به دانلود شبانه نیاز دارم، واسه همین چاره دیگه ای نداشتم! :n29:
پارس آنلاین.نقل قول:
آسیاتک شبانه باید سرویس 10 مگ بخری که سرعتت 256 باشه-شاتل هم محدودیت هست توش-صبانت هم میگن خوبه
رفقا من در مورد طرح آشنای اول سوال دارم. خودم سرویس 512 نامحدود مخابرات داشتم.حالا سرویسم تموم شده.میخوام بدونم این طرح آشنای اول چه طوریه؟ مودم وایرلس رایگانی که میده مارکش چیه؟ ارزش داره؟ سرویس نامحدود داره؟ قیمتاش چه جوریاس؟
مشکلش اینه که وقتی با اینترنت خود مخابرات می خوای بری شارژ بخری وارد درگاه بانک نمیشه اما با آی اس پی های دیگه میشه رفت!!!نقل قول:
adsl.tc...... هم قطعه چند روزه
دوستان اکانت اسمشو نبر سرور داخلی میخوام :دی
آشنا دارین؟؟؟؟سایت معتبر دارین؟؟؟واسه بستر اینترانت میخوام.....:دی
دوستان کسی میدونه نت من هر دقیقه قطع و وصل میشه مشکل از کجا هستش؟
من الان یکسالی میشه نت مخابرات دارم
خوب بود اصلا قطعی نداشتم الان چند ماهی میشه هر دقیقه نتم قطع و وصل میشه
ممنون میشم بگین مشکل از چی هستش
اول پریز و اتصاللات دم در رو تمیز کن و بعد اتصال پریز خونه رو.در ضمن اگه اسپلیتر گذاشتی عوض کن.اگه میتونی یه سیم از دم در مستقیم برای مودم بیارنقل قول:
کسی میدوه vci و vpi برای فریدونکنار چنده؟
8نقل قول:
81
........................................
دوستان سرعت سرویس های نامحدود تغییر کرده؟ یا همون جوریه؟
می شه یک پینگ از این آی پی بگیرید : 146.66.155.1
دوستان الان وضعیت نت مخابرات چطوریه ؟ 1 مگ محدود شب رایگانش حدود چقدر دانلود داره ؟
2 مگ بگیر , راحت شبی 5 گیگ میگیری:n19:
چرا پول زور میدین به این مخابرات؟
شاتل شبی 12 گیگ میگیرن:n05:با سرویس 128
چجوری؟؟؟؟؟؟؟؟ اینکه همه میگن اگه 20 گیگ در ماه بگیری بن میکنه!!!:n13:
این طرح کمپین نوروزی مخابرات که تا 2 روز دیگه تموم میشه نحوهء پرداخت هزینه چجوری هست؟ یعنی هر ماه مثلا 23000 تومن میاد روی قبض تلفن یا باید
همون اول کل پول یکسال رو پرداخت کرد؟ مودم رایگان رو چجوری میدن؟ اگه قرار داد ببندیم به همه مودم رایگان میدن؟ من 45 روز از قرارداد 6 ماهه 2 مگم
مونده الان توی پنل زدن به طرح کمپین نوروزی هم دانلود رایگان شبانه تعلق میگیره که اگه اشتباه نکنم اول اینجوری نبود
روی قبض به صورت دوماه هست.2*23000=46000+3500=49500 اون 3500 مالیات هست.اره مودم رایگان میدن.اره دسته اول اینطوری نبود.نقل قول:
با اکانت سرور داخلی متصل میشی و میتونی دانلود کنی شما در یکماه از شاتل میتونستی با سرور خارج 20 گیگ بگیری که تمام لینکها دانلود اکثرا رو خارج هستن ولی با این اکانت متصل میشی به سرور داخلی و میتونی راحت دانلود کنی بدون محدود یت شاتل هم رو سرور داخلی محدود نمیکنه یا اگر هم بکنه خیلی کم هسش.پس از 20 گیگ درماه برو بالاتر
سرعت واسه شما هم چند شبه اومده پایین ؟ یک سوال ؟ کسی از این پنل کاربری سر در میاره ؟ من باید چطوری بفهمم چقدر مصرف کردم؟
این سایت پنل کاربری چرا باز نمیشه؟؟؟؟
adsl.ict-tcm.ir:8081
سلاااام.چطوری میشه فهمید چقدر از حجم اینترنت:n13: مونده?adslتنکابن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
یوزر و پس رو بزن وارد که بشی تو قسمت یه کادر داره که سمت چپش اطلاعات حجم نوشته
اره با امروز 3 روزه ک سرعتا داغونه!!!نقل قول:
بازم IP رفته رو این Iran Telecommunication Company PJS :n29:
وضعیت جالب نیست سایت ها کند باز میشن.
512 نامحدود - سرعت دانلود با idm حدوداً 47 .
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان آدرس پنل مخابرات برام باز نمیشه
آدرس دیگه ای ندارید ؟؟
ظاهرا برا هیچ کس باز نمیشه بازم دارن میرینن تو تعرفهانقل قول:
دوستان یه سوال:
ترافیکه اینترنته من دیروز تموم شد
ولی پایان مهلتش تا 2روز دیگه بود، امروز به سختی پنل مخابرات برام باز شد قصد خرید سرویس جدید داشتم:
به درگاه بانک هم رفتم گفت پرداخت با موفقیت انجام شد ولی در ادامه
به خاطر سرعته پایین میخواست کد پیگیری بده گفتش ارتباط قطع شد...
رفتم تو پنل ننوشته هیچ سرویسی خریداری شده و زده 0
رفتم تو حسابم دیدم پول کم شده بنظرتون پول برگشت داده میشه؟؟؟ چیکار باید کرد؟
باید برین تو قسمت سرویس رزرو ببینی سرویست هست یا نه اگه بود فعالش کن اگر هم نبود برو تو قسمت سوابق شارژ الکترونیک ببین تو امروز تراکنشی انجام شده یا نه.نقل قول:
اگه هیچ چیزی نوشته نبود پولت یاعت 24 امشب برگشت میخوره البته باید چند ساعت بعدش باید تو حسابت بیاد. ولی اگه نیومد نگران نباش تا 72 ساعت میاد.
تو سرویس رزو نبودنقل قول:
تو سوابق شارژ الکترونیک هم نبود
پول هم به حسابم نیومده هنوز.
یکی میگفت تا زمانی که سرویس فعلی تمام نشده نمتونی سرویس جدید رو خریداری کنید و فقط ترافیک اضافه میشه خرید
و باید صبر کنی تا 2روز تموم بشه بعد!!! در صورتی که قبلا من خودم انحام میدادم! حالا این چی میگه من نمدونم...
یه سوال:ترافیک اضافه با مهلته پایان سرویس تموم میشه یا انتقال داده میشه به سرویسه بعدی؟؟؟
اون دوستتون اشتباه میکنه.تموم میشهنقل قول:
دوستان من سرویسم یک ماهه که تموم شده حالا برا خریدن یه سرویس جدید رفتم تو پنل کاربریم ولی وقتی خرید سرویس رو میزنم لیست تعرفه ها رو نمیاره برام که انتخاب کنم.این به خاطر تموم شدن سرویسمه یا برا همه اینجوریه؟
من یک ساله کمپین دارم این قسمت فعاله و کار مکنهنقل قول:
مرورگرتو عوض کن شاید مشکلت حل بشه
تعجب کردید؟! اینجا ایرانه. متاسفانه. در حال حاضر اسیاتک به نظر من بهترین انتخاب هست (در مازندران)نقل قول: