مشکلی نیست واسه منم دقیقا همینطور بود هنوز راه اندازی نشده فکر کنم خط رانژه هست ولی استریمها رو صفر هستن بخاطر همین اینطوری میشهنقل قول:
Printable View
مشکلی نیست واسه منم دقیقا همینطور بود هنوز راه اندازی نشده فکر کنم خط رانژه هست ولی استریمها رو صفر هستن بخاطر همین اینطوری میشهنقل قول:
یه بار مودم را ریست کننقل قول:
یا سیم تلفن را جدا کن بعد مودم را روشن کن بعد سیم ثلفن وصل کن به مودم
ببین جواب میده
نقل قول:
اگر ضحی هستی میشه ولی اگر ماناماد و ... هستی باید بزاری تاریخ سرویست تمام بشه بعد بخری یا اینکه حضوری به یکی از نمایندگی ها مراجعه کنی و سرویس فعلی رو بسوزونی در غیر اینصورت احتمال خورده شدن پولت زیاده.
چطور درستش کنم؟نقل قول:
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
فرشاد جان میخوام نامحدود بگیرم.
چی بگم به دخترایه امروزی
دختر همسایمون زنگ زده بهم میگه چرا ADSL من نمیره تو اینترنت؟؟؟؟؟
میگم کدوم چراغا روشنه ؟؟؟؟
میگه چراغ اتاقم و مهتابی و چراغ تو اشپزخونه....:n02::n02:
من :
تازه کشف کردم که چرا براش خاستگار نمیاد :n08::n08:
مشکلی نیست فقط تو سیترا سرویستو که انتخاب کردی بعد از واریز پول فعالسازی سرویس رزرو رو بزن که همون موقع فعال بشه وگرنه باید بمونی تا این سرویست تموم بشه که بعدش اون فعال شهنقل قول:
ولا من دقیقا نمی دونم از کدوم شرکتم. فقط اینو بگم ک شماره پشتیبانیش 2020 هست.حالا این کدوم شرکته؟؟؟؟؟؟؟
چون میتونی بری تو سیترا ضحی هستینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه مگ محدود(5 گیگ)
بچه نویز خط شما هم بالا و پایین میشه؟
ضحی هستم
عکست باز نمی شه جای دیگه آپلود کننقل قول:
نقل قول:
2020 پشتیبانی تمام نمایندگی های مخابراته خططون رانژه هر نمایندگی که باشه بعد از تماس با 2020 اتوماتیک به پشتیبانی همون نمایندگی سوییچ میشه.
نقل قول:
میگه چرا adsl نمیره تو اینترنت ؟ خو یهش بگو شاید اینترنتت تنگه برا همین adsl نمیتونه بره توش.باید از کرم یا روان کننده برای adsl استفاده کنه که راحت بره تو اینترنت.:n10:
نقل قول:
سلام آره منم ضحی هستم . از 25 یهو شد 12 !!!!
لامپ عزیز میشه بگی باید چه کنم؟؟نقل قول:
فرشاد دیشب و پریشب ساعت 3 تست کردم حجم کم کرد پس شبانه رو ماناماد از روی سرویس های جدیدش برداشته .(1 مگ 3 گیگ)
من که گفتم فرد ها شبانه ندارن فقط ترافیک زوج شبانه داره مثلا 1مگ با 2گیگ شبانه داره ولی 1مگ با 3گیگ شبانه ندارهنقل قول:
یه اکانتیه مال ضحی چطور میتونم ازش استفاده کنم؟همش ارور پورت میده!
اقا من نمی دونم امروز چی شده هر صفحه ای رو ک باز میکنم یه سری تبلیغات با اون صفحه باز میشه. چیکار کنم خیلی رو اعصابه
نه تو گفتی ماناماد همه سرویساش هنوز شبانه دارن .و شبانه رو برنداشتهنقل قول:
عزیزم من از همون اول هی میگفتم زوجا شبانه دارن ولی فرد ها استانداردن و شبانه ندارننقل قول:
زوج ها از همون سرویسای قبلین
اسیا تک چطوره توی اهواز
تایم رایگان(سرعت دانلود)
پینگ
ایا قطعی زیاد داره
درکل کسانی که اسیا تک دارن راضی هستن
؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
10مگش تو دانلود شبانه 250کیلوبایت بهت میده تازه باید 20گیگ بگیری که دانلود شبانه داشته باشهنقل قول:
درسته همه زوج ها شبانه دارن.من زوج نیستم اما با مرغ هایی که سروش برام میفرسته شبانه دارم.نقل قول:
یه چیزی میگن: "گر اگر طبیب بودی، سر خود دوا نمودی" (فکر کنم :n02: ) من اگر با مرغام، شبانه خودم رو میتونستم درست کنم، تا الان یه مرغداری فرستاده بودم پشتیبانی :n09::n09:نقل قول:
این آخرین پستیه که از مخابرات میزارم خدا حافظ مخابرات خیلی اذیتمون کردی:n15:
نقل قول:
یعنی الان شبانه نداری ؟؟ چرااااااااا ؟؟
نت اونا
نت ما با کلی خرج و نامه و بدبختی
نقل قول:
خدافظ عزیزم
بای بای!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
منم 195 مگ از حجمم مونده، مجبورم فردا 512 نامحدود بگیرم... چیزم خله مگه نامحدود بگیرم؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی به مرغ اینقدر میگفتی شبانه ندارم، الان به جای قدقد، شبانه شبانه میکرد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فرشاد تو الان سرویست چیه؟ برای شبانه نداشتن فقط میخوای بری؟ :n13:
فرشاد چون شبانه نداری میخای بری ؟ سروشم شبانه نداره .به نظر من با هم متحد بشین و یه صفایی بکنین.
فرشاد یه شرکت خوب پیدا کن منم بیام :n01:
پارس انلاین هم داره اذیت می کنه
اینترنت از صبح تا حالا قطع بود.من 1 مگ با 8 گیگ دارم اما شبانه نداره
1روز بهم هدیه داد الان با هدیه پست دادم
میگم نامحدودا سرعتشون اسمی هست یا بیشتره؟کسی استفاده نکرده؟
1مگ-اره فقط بخاطر شبانهنقل قول:
اره فقط بخاطر شبانه-منظورت از صفا چیه؟نقل قول:
ماهی 15گیگ باید بخرم فقط بخاطر وبگردی تازه چیزیم که میخوام نتونم دانلود کنم؟؟؟!!!!!:n15:
خو یه سیمکارت اعتباری همراه اول میگیرم با 2گیگ با سرعت 35کیلوبایت خیلی هم بهتر از اینه خیلی هم سریع صفحاتو باز میکنه
جدا از شوخی علی دیگه خسته شدم ازبس ترافیک بخرم
فردا میگردم اگه یه شرکت خوبی پیدا کردم خبرت میکنم فعلا باید بگردم ببینم کجا پورت خالی دارن و ثبت نامم میکنن هر جا پورت خالی بود 1ماه برای تست ثبت نام میکنم البته به غیر از آسیاتکنقل قول:
فرشاد واقعا نفهمیدی منظورم از صفا چیه ؟ من که روم نمیشه بگم سروش خودش میاد توضیح میده.:n14:
دوستان خوزستانی مخابرات روی فیبر نوری adsl ارائه میده؟!
علی از تو بعیده که روت نشه بگی!!!!:n08::n02::n09:نقل قول: