تایید شدیدا...نقل قول:
سرعت از داخلی هم کم شده.
Printable View
تایید شدیدا...نقل قول:
سرعت از داخلی هم کم شده.
سلام دوستان
دو روز پیش یه همچین اس ام اس برام اومد:
"مشترک گرامی برای جلوگیری از قطع اینترنت خود با شماره 8555560 تماس بگیرید"
این دیگه چه صیغه ایه؟ برای کسی اومده؟
برا من زیاد اومده تا حالا محلش نزار تو طرحتو تمدید بکنی مشکلی پیش نمیاد.نقل قول:
DNS الان چی مناسبه ؟
آقا جی شده این مخابرات اینقدر پیگیر شده؟ فکر کنم این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خیلی برش داره...
از دیروز چندین بار از چند شماره مختلف زنگ زدن و در مورد شکایت و مشکلاتی که داشتم و بابتش شکایت کردم سوال پرسیدن و هماهنگ کردن و باز تماس گرفتن که مشکل رفع شده و ...
همون مشکلی که گفتم مربوط به bras بوده را برای قطع شدن های یکی دو هفته پیش ذکر می کردند و عذرخواهی کردن و گفتن اون مشکل رفع شده ...
خلاصه این 195 خیلی ظاهرا فشار میاره روشون برای رضایت کاربرا
با dns jumper کار کنیدنقل قول:
سلام مودم من هم حدود ۳ ۴ ماه هست همینطوریه یعنی وقتی سیستمو خاموش میکنم روشن میکنم دیگه وارد تنظیمات مودم نمیشه و باید مودمو خاموش روشن کنم تا درست بشهنقل قول:
امروز از 195 اس اومد شکایتم مردود شده یعنی چی این همه ساعت روز رفته رو کی اضافه میکنه به حسابم؟؟؟ برای شما هم مردود شده مث من؟ باید چیکار کرد؟
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
با سلام این طرح پاییزه 3 ماهه 2 گیگ که دانلود شبانه هم داره شبی چقدربا این طرح میشه دانلود کرد و سئوال دیگه تایم رایگان همون 1 تا 7 هستش با تشکر.
آره سرعتش تو روز 200 تا 210 کیلوبایت. تو شب هم 130 تا 140 فیکس نه بالا نه پایین. منم همین طرحو دارم. شبی 2.4 گیگ تا 2.6 گیگ دان میکنه.
پاییزه ۲تاست!طلایی 2مگ و نقره ای ۱مگنقل قول:
با طلایی از سرور خوب اگه سرعت خوب باشه حدود ۵ گیگ
و نقره ای حدود ۲.۵ گیگ
بله از ۱ تا ۷ هستش
چطوری این کارو بکنم ؟نقل قول:
بچه ها یوتیوب تو کل کشور رسما از فیلتر در امد
اشتباه فنیه فردا فیلترش میکنن.
نقل قول:
یوتیوب و فیسبوک یک سال بیستر هم هست با https بازه. برا من که باز بوده
امروز ساعتای ۲ به بعد اینترنت قطع شده؟چون هیچ کدوم از دانلودام انجام نشده!
نقل قول:
برای من باز نمیشه ؟ :|
با https باز میشه.....نقل قول:
من تونستم ماله خودمو آپدیت کنم.نقل قول:
میری تو سایت tp-link بعد اسم مودمتو سرچ میکنی بعد فیرم ور متناسب با ورژن مودم(ورژن مودم پشت مودم نوشته شده)
را دانلود و نصب میکنی. توی همون سایت و توی فایل دانلود شده آموزش نصبش هست حتما بخون و از اینترنت اکسپلورر هم استفاده کن. در ضمن ممکنه بعد سرچ نام مودم؛ عکس مودم اشتباه باشه واسه من اینجوری بود ولی مدل مودم درست بود
همونجورکه این دوستمون گفت انجام بده فقط حواست باشه اشتباهی اپ نزنی که مودمت به فنامیره.نقل قول:
من که یه بار درست هم فریم ویر رو اپدیت کردم اما بعد روشن نشد شانس اوردم گارانتی داشت و یکی نو بهم دادننقل قول:
ایمیل هم زدم به تی پی لینک اونا هم گفتن بعضی وقت ها اینجوری میشه
آقا این نامردا ۳-۴شبه ساعت ۳:۴۵ اینترنتو قطع و وصل میکنن , ip عوض میشه تمام دانلودام به فنا میرن,آخه لینکام به ip حساسن, کسی راه حلی نداره ip قبل و بعد قطعی اینترنت ثابت بمونه؟ یه نرم افزار مثه پروکسیفایر و یه proxy که کار کنه فک کنم ثابت کنه ip رو؟
شما احتمالا حجم باقی مونده شارژت کمه مثلانقل قول:
مثلا اگه دو گیگ باشه هربار دانلود شبانه 2 گیگ شه از ریست میشه اینترنت
آره دقیقا ۱.۵ گیگه, خب کسی راه حلی پیدا نکرده ؟ احتمالا proxy بدم درست شه دیگه نپره لینکام:n13:
Extreme عزیز برای من باز نمیشه :(نقل قول:
تو encryption مرورگر tls رو غیرفعال کنید و دوباره تست کنیدنقل قول:
میشه لطفا بگید این کجاست؟نقل قول:
مرورگرفایرفاکستون ورژن چنده؟نقل قول:
من اینکار رو از ۶ ماه پیش انجام داده یودم و دسترسی به یوتیوب هم داشتم ( فقط هم از فایرفاکس امان رفتن بود * ) تا چند روز پیش که غیر فعالل شده .. \
عکس زیر تمام tls ها false و 0 هست به جز آخری .. اخری هم باید flase بشه ؟
ورژن FF هم : 29.1
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آره درسته عجیبه من دیروز میتونستم برم امروز هر کاری میکنم نمیشه فکر کنم کلا دیگه اینم پرید :(نقل قول:
من الان تست کردم سایت اومد بالا.نقل قول:
سلام دوستان بخشید سوالمو اینجا مطرح می کنم آخه تو تاپیک*راهنمایی سرویس در مشهد* هیشکی راهنماییم نمی کنه:n03:
بنده ساکن مشهدم راستش در حال حاضر آسیاتک دارم و ازش راضی نیستم چون شبانش حجم کمی میده , منم فقط برای دانلود می خوام هرچی بیشتر بتونم دانلود کنم بهتره حالا تو محدوده ی ما ( ساکن آب و برق هستم ) از دوستان کسی اطلاعات داره کدوم شرکت از نظر حجم دانلود و سرعت و پینگ وضعیت بهتری داره ؟
البته شرکتای ایرانی کلا آشغالن ولی چاره ای نیست همون که کمتر دزدی می کنه لطفا معرفی کنید .ممنون میشم :n16:هزینه هم ماهیانه تا 60 تومان می تونم بدم .
هم یوتیوب باز میشه و هم فیسبوک، TLS هم فعاله و ورژن 3 هست :n09:
راستی از دوستان کسی اینجا طرح نقره ای نداره که بدونه سرعت روزانه اش چند هست؟
جالبه قبلا با فعال بودن tls نمیرفت الان میشه !!!!!
برای منم درست شد میره باید tls فعال باشه
سلام
من هنوز طرح سه ماهه بعثت دارم.
می خواستم بدونم طرح پاییزه طلایی با پاییزه نقره ای از لحاظ سرعت و.. چه فرقی دارن؟
به نظر شما بهتره طرحم رو عوض کنم یا تو همین بعثت بمونم. (شبانه 75-80. روز 120)
:n06:
نقل قول:
الان مقادیر رو به چه صورت گزاشتی ؟
یک عکس میزاری
ممنون
ورژن فایرفکسم 30.0نقل قول:
طرح پاییزه طلایی مخابرات بگیر ترجیحا روی قبض که اگه خوب نبود پول همون ماه اولت فقط بره اگر نخواستی نشد هر چی 3 ماهه بگیرنقل قول:
Sent from my XPERIA Z1 - THE BEST OF SONY
سلام طرح پاییزه نقره ای 1مگ شبانش سرعتش چقدره؟
ممنون از راهنماییتون یعنی میگید این طرح پاییزه از پارس آنلاین و شاتل بهتره؟ و اینکه سرعت شبانه طرح پاییزه طلایی چقدره؟نقل قول: