اعزامی های 10/1 داروهای سرماخوردگی آموکسی سیلین ، دیفن هیدرامین و مولتی ویتامین را فراموش نکنید
Printable View
اعزامی های 10/1 داروهای سرماخوردگی آموکسی سیلین ، دیفن هیدرامین و مولتی ویتامین را فراموش نکنید
یه برگه دادن به ما با این شرح " لوازم مورد نیاز برای اموزشی "
1.لباس ها و پوتینها اندازه شود
2.مترکش جهتگیرپا تهیه شود
3 .هر نفر12 قطعه عکس
4.موی سر با نمره 2 کوتاه شود
5.وسایل غذاخوری ( بشقاب قاشق لیوان استیل... یک بسته نایلون فریزر !
6.دستمال کاغذی - عطر و اوتکلن وسایل نظافت و حمام (شامپو صابون و حوله ...)
7.حله دست سه دست لباس زیر مناسب سه جفت جوراب مشکی ساق بلند
8.فتوکوپی خود و مادر و پدر ... و یک عدد پوشه ابی رنگ و یک حلقه چسب شیشه ای نواری همراه بیاورید
9.جهت زیبایی خوابگاه هر نفر دو شاخه گل رز قرمز مصنوعی
10. جهت کلاس های اموزشی 1 جلد دفتر 200 برگ ابی سیمی . خودکار ابی قرمز مشکی مداد مشکی پاکن تراش با خود بیاورید
11.دستمال کاغدی ارم اضافه برای لباس
12. قفل اویز
البته یه سری دیگه هم مربوط به اتکیت لباس و این حرفا میشد ننوشتم
فقط دوستان یه سوال این موارد الزامی هستش ؟!
مثلا مورد 9 رو نگاه کنید !
نبریم بگن چرا نیاوردی :|
کدوم موارد الزامی نیست ؟کلا چی ببریم ؟! به پسته اول تکیه کنیم ؟
گل رز رو که باید ببری اصلا بدون اون فایده نداره : دی
ولی پست اول کفایت میکنه
sent from my open source device
ای جوونم چه رمانتیک :n16: حالا شما کجا افتادی اموزشی رو که اینا رو خواستن ببری مخصوصا اون گل رز رو عطر و ادکلن اونم تو اموزشی ؟ :n02:نقل قول:
دوستان یه سوال
اگه کسی داره کارشناسی میخونه بعد 5 سال بخواد انصراف بده و تعداد واحدهای پاس شدش کمتر از چیزی باشه که مدرک کاردانی بهش بدند
ایا میتونه دوباره کنکور بده یا توی همون مقطع کارشناسی توی یه رشته دیگه درس بخونه؟
ایا مدرک معادل رو میشه به عنوان مدرک اصلی استفاده کرد؟>
داداش اون گل رز و عطر ادکلن رو هر جهنم دره ای میگن بیارید ولی الکی هستنقل قول:
اما خداییشش داستان این گل رزمعروف خیلی باحاله>>>>>>>>>>>>>>>>>>>:n16:هه ههههههههههههه:n08::n19:
شما صبح ها بعد از برپا باید تخت تون رو آنکادر کنید که خودش خیلی دردسر دارهنقل قول:
بعد از انکادر باید گل تون رو به زارید رویه تخت!! بعضی جاها میگن باید حوله و مسواک و خمیردندون تون رو هم بزارید
اصن یه وضی!!!!
يه نگاه به اينجا بنداز: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فكر كنم اينا ربط داره ،
6-دانشجوياني كه تمايل به انصراف و شروع به تحصيل مجدد دارند، در طول تحصيلات دانشگاهي (از ديپلم تا دكتري) فقط يكبار مجاز به انصراف مي باشند مشروط به اين كه در سنوات مجاز تحصيلي انصراف داده و از زمان انصراف تا شروع به تحصيل مجدد بيش از يك سال سپري نشده باشد .
7-دانشجويان مقاطع كارشناسي و بالاتر پيوسته كه پس از انصراف يا اخراج با اخذ مدرك مقطع پايين تر ، فارغ التحصيل شناخته مي شوند تا پايان خدمت دوره ضرورت يا اخذ معافيت دايم مجاز به ادامه تحصيل نيستند .
این به همراه داشتن " لیوان استیل " از همه جالب تره !
تو آموزشی به همه میگن لیوان شیشه ای بیارید و غیر از این کلا ممنوع هست ، پارسال 06 همه لیوان شیشه ای باید استفاده میکردن ، دلیلش هم این بود که اگه لیوانتون به هر دلیلی میشکست باید به فرمانده جهت بی دقتی پاسخگو بودید !
اللهم اشفع کل مریض!نقل قول:
سلام
من و دوستم 1/10 هستیم 06 ارتش
خواسم بدونم ما روز اول وسایلو ساکو ببریم یا روزه اول ولمون میکنن؟؟
و میخوسم تقسیم توی پادگان چجوریه و چجوری ما میتونیم تو ی جا با هم بیوفتیم؟؟؟
و سوال اخر اینکه جند درصد احتمال داره تهران بیوفتیم ما(لیسانس هستیم)
مرسی
سلام.....
دوستان کسی میدونه که پادگان 02 شهید انشایی روزه اول برای درست کردن لباس مرخصی میدن یا نه؟؟؟
پنج شنبه بعد اظهر و جمعه ها که بیکار هستیم مرخصی میدن؟؟؟؟
راستی راستی ساعت کاری ارتش تو دوره اموزشی چجوریه؟؟؟؟تا ساعت 2 هستش یا مثل نیروی انتظامی تا موقع اذان اموزش میدن و غیره؟؟؟؟؟
تشکررررررررررررررررررر
سلام.
من اعزامم اول دی ماه 91 هستش و آموزشگاه شهید مدرس کرج افتادم.:n19:
چند تا سوال دارم.
اول اینکه من پزشک هستم و پیام آور بهداشت خواهم بود و بنابراین فقط 2 ماه آموزش خواهم داشت و بعدش میرم سیستان و بلوچستان.
در اولین برگی که برای من اومد تاریخ اعزام رو 91/10/02 نوشته بود اما وقتی رفتم المثنی بگیرم تاریخ 91/10/01 نوشته شده. می خوام ببینم دوستانی که شهید مدرس خواهند اومد کدوم تاریخ براشون نوشته شده؟
دوم اینکه به نظرتون ارشد شدن به درد می خوره یا نه و اصولا وظایف ارشد چیه؟ مثلا ارشد فرهنگی چیکار میکنه؟ و یا ...
سوم اینکه برای من برگه ای که لوازم مورد نیازی که دوستان در کامنت ها نوشتن مثل گل رز! توش نوشته باشه نگرفتم، جریانش چیه؟
خلاصه اینکه امیدوارم زیاد بد نگذره بهمون و زنده بمونیم تا آخر آموزشی. :n25::n30:
نقل قول:
سلام.06 پاسداراناجازه میدن که هر شب برگردین خونه و دوباره صبح خودتونو پادگان معرفی کنین؟
سلامنقل قول:
خیر همچین چیزی تو 06 نیست ! از ماه دوم به بعد شاید تونستید هفته ای یک روز برید خونه و 5 شنبه جمعه ها اگر نگهبان نبودید برید خونه
چرا کسی جواب نمیده؟
من پزشک عمومی هستم و اول دی ماه میرم آموزش سربازی.:sq_3:نقل قول:
البته امریه گرفتن راحته اما کار جالبی نیست به خاطر اینکه مدت سربازیت طولانی میشه و حقوق خاصی هم نمی دن و تا جایی که من می دونم نزدیک 1 میلیون تومن حقوق می دن. البته باز بستگی به ارگان به کار گیرنده داره.
اما اگه مثلا سرباز معمولی باشی و بیوفتی نیروی هوایی و بیمارستان شهید نوژه اونوقت با اینکه سرباز 21 ماه خدمتی ولی با لباس شخصی میری محل کارت و ماهانه هم حدود 1 میلیون تومن میگیری از بابت کارانه ی بیمه هایی که از مریض ها میگیری که البته بسته به انصاف رئیس بیمارستان متفاوته. البته همیشه اینجوری نیست و ممکنه 21 ماه صلواتی خدمت کنی...:n28:
سومین راه که من همین راه رو دارم میرم اینه که بری وزارت بهداشت و برای پیام آور بهداشت ثبت نام بکنی که البته شدیداً پارتی میخواد، چون 200 نفر ثبت نام میکنه و فقط 5 نفر پزشک میفرسته و واقعا می ارزه چون به ازائ کاری که در 24 ماه انجام میدی حقوق کامل پزشک طرحی رو بهت میده و باز بسته به جایی که میوفتی معمولا از ماهانه 3 میلیون تومن کمتر و از 5 میلیون تومن بیشتر نمیشه.:thumbsup:
در نتیجه فقط اون 2 ماه آموزش مشکله...:n27:
دوستان من برگ سفیدم هنوز در خونه نیومده !! کم کم دارم نگران میشم !! چی کار کنم ؟؟؟؟؟؟
برو پلیس 10+ برگه ی سفید المثنی رو بگیرنقل قول:
کلا اگه لوازمی که خودشون تویه برگه ازت میخوان یه موردشو نیاری دعوات میکنن ؟ :n02:
اعدام میکنن ! :دینقل قول:
مهمترین چیز لباس و پوتین ات هست که باید اندازه و آماده باشه
بقیه چیزا بیشتر برای راحتی خود شماست ، نبرید خودتون زجر می کشید !
1 - شما 2 دی برو ، همه بچه ها همینجورین چون 1 دی جمعه است توی برگه اصلی اصلاح شدهنقل قول:
2 - اونجوری که اساتید میگن هیچ مسولیتی توی آموزشی قبول نکن ، فقط دردسر داره
3 - وقتی میری آموزشی ، معمولا لباس و اینا رو میدن بعد یه چند روز مرخصی میدن که بریم لباسامونو اندازه خودمون کنیم ، اون برگه هم میدن که اون موارد رو بیاریم ، گل رز هم از خواب که بیدار میشی تخت رو آنکاد میکنی میزاری رو تختت
اونو گرفتم ، میدونم کجا افتادم ، فقط واسم سواله چرا در خونه نیومده ، و اینکه میخوام بدونم چه فرقی با اینی که از پلیس + 10 گرفتم دارهنقل قول:
من اگر فلش usb ببرم، اجازه ورود نمیدن؟
کلا چه چیزهایی بردنش به آموزشی ممنوعه؟
بله گیر می دن اگه ببینن... وسیله الکترونیکی و الکتریکی بردنش ممنوعه... سی دی، فلش، موبایل، دوربین، ام پی تری پلیر و هر چیز الکترونیکی دیگه... دخانیات هم که همه جوره ممنوعه... بعضی وسایل دیگه هستن که بعضی جاها گیر می دن و بعضی جاها نه... مثلا ماشین اصلاح یا ریش تراش...نقل قول:
برادر حالا ما اومدیم 2 دی رفتیم و اونوقت گفتن آقا شما دیر اومدین تکلیف چیه؟ برای من کماکان 1 دی نوشته شده تو برگه ای که دیروز از پلیس + 10 گرفتم...:n13:نقل قول:
یعنی اونجا لیاس نمی دن ! هودمون باید بگیریم ؟نقل قول:
سلام
دوستان عزیز من سال 88 دانشگاه بودم یک ترم خوندم و انصراف دادم و حالا رفتم سربازی 4 ماهی میشه ایا می تونم ادامه تحصیل بدم و برم دانشگاه؟
متولد 1370 هستم
احتمالا فقط تاریخ 1 دی رو توی برگ اصلی کردن 2 دی. برا منم در خونه نیومد، رفتم +10 بارکد پستیش رو گرفتم(فقط تو سیستم اونا هست) بعد خودم اینترنتی( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) پیگیری کردم دیدم اومده توی پست محلمون ، و خودم رفتم گرفتمش! پستچی برگشت داده بود در صورتی که نشونی دقیق و تلفن و ... هم روش بود!! خلاصه با ارایه بارکد و کارت شناسایی تحویل میدن. شما هم همین کار بکن تا ببینی الان برگ سفید اصلیت کجاننقل قول:
نقل قول:
توی 01 چی؟؟ :n02:
لباسهای جدید نیروی زمینی ارتش به غیر از بعضی بخشها همین طرح هست.نقل قول:
فرمانده کل هم همین رو میپوشه.
میندازن اتاق تمساح :n02:نقل قول:
پلی استیشن، ایکس باکس و... :n05:نقل قول:
شما بگو رادیو، با هزار مصیبت شاید بشه برد یگان چه برسه به....
عزیز به قول dg1 عزیز، شما 1 دی برو بشین جلو در پادگان.نقل قول:
لباس میدن ولی کیلویی میدن.نقل قول:
مثلا پوتین 40 میدن و...
شما هم میتونید با سربازای دیگه عوض کنین و یا اگه مهلت دادن برید مغازهایی که وسایل نظامی میفروشن و یه پولی بدین و براتون عوض کنن.
بعضی ها میدن شلواراشون رو تنگ میکنن ولی من برای آموزشی پیشنهاد نمیکنم.
تاریخ اعزامتون باید همون 2/10/91 باشه چون 1/10 تعطیله.نقل قول:
ارشد شدن یه محاسنی داره و لی به کل لوس بازیه ............. من با این کارا حال نمیکنم.
کسی از دوستان در مورد پادگان کد 73 : نیروی زمینی سپاه پادگان شهید قاضی تبریز چیزی نمیدونه ؟ چه جور جایی ؟ چطوریاست ؟ اذیت می کنند یا نه ؟ دوست من اینجا افتاده ولی هر چی میگردیم تو نت چیزی در مورد این مکان گفته نشده ! در واقع هندونه در بسته است فعلا برای ما ! :n13:
اما خودم که مهیای رفتن به 01 میشم این وسایل رو لیست کردم تا اماده کنم برای بردن ؟ به نظرتون چیزی کم و کسری یا زیادی نداره ؟
البسه :
1- 2 عدد زیر پوش آستین کوتاه سفید رنگ - 2- 2 عدد شرت سفید رنگ ساده – 3- 2 عدد شلوار کردی مشکی -
بهداشتی :
1- مسواک – 2- خمیر دندان – 3- شامپو – 4- صابون – 5- جا صابونی – 6- سیم ظرفشویی – 7- پودر لباس شویی – 8- ناخن گیر – 9- ژیلت – 10- دمپایی – 11- حوله – 12- چسب زخم -
13- 2 ورق استامینوفن کدئین – 2 ورق سرما خوردگی – 2 ورق کپسول اموکسی سیلین – 1 شیشه شربت دیفن هیدرامین – 14- اسپری بدن – 15- یه بسته دستمال کاغذی –16 - لیف – 17- صابون جیبی –18 - 2 عدد دستمال جیبی سفید رنگ – 19- اسکاچ -
متفرقه :
واکس فوری – سنجاق قفلی – یه بسته کیسه فریزر – یه بسته کیسه پلاستیکی بزرگ – روتختی سفید – یک متر کش پهن یک سانت مشکی – دستمال کهنه2 عدد – مهر جیبی – شماره تلفن های ضروری و شماره حساب – اویز لباس – نخ و سوزن – اینه کوچک – کارت تلفن – قیچی کوچک تاشو – 3 عدد قفل کوچک – متوسط – بزرگ – چسب قطره ای و نواری – 2 عدد کتاب – 2 عدد جدول – چند عدد سنجاق ته گرد -
نوشت افزار :
دفتر 100 برگ سیمی – 2 تا خودکار ابی –1 خودکار قرمز – 1 خودکار سبز – 20 عدد برگ آ4 – مازیک ضد اب – تقویم -
خوراک :
بشقاب و کاسه استیل – قاشق و چنگال و کارد میوه خوری – در باز کن – لیوان شیشه ای و پلاستیکی – چای کیسه ای – یه بسته قند -
مدارک :
1- برگ اعزام – 2- برگ معرفی به مکان اموزش – 3- برگ واکسیناسیون – 4- برگ مشخصات دفترچه – 5- دو سری فتو کپی از مدارک فوق – 6- چند تا عکس سیاه سفید – 7- عابر بانک – 8- سه سری کپی کامل از شناسنامه خودم و پدر و مادر ( برابر اصل شده ) – سه سری کپی کارت ملی ( برابر اصل شده ) – مدرک تحصیلی – دو سری کپی از مدرک ای سی دی ال -
مدارک پدر نظامی :
1- دو سری کپی شناسنامه از تمامی صحفات شناسنامه خود – پدر – مادر ( برابر اصل شده )
2- دو سری کپی از کارت ملی خود – پدر – مادر ( برابر اصل شده )
3- گواهی رسمی از یگان خدمتی پدر یا سازمان بازنشستگان
4- اخرین فیش حقوقی
5- کپی برابر اصل شده کارت شناسایی پدر
سلام لیست ادیت شده از نظر مننقل قول:
سلام دوستان....
من تو برگه اعزامم که اداره پست اورش..سه ماه غیبت خورده بودم ...رفتم درست کردم و سه ماه غیبتم حل شد..الان که برگه المثنی رو گرفتم توش غیبت نوشته نیست....حالا من کدوم رو به پادگانم تحویل بدم!!!!برگه المثنی که توش غیبت نوشته نیست یا ابرگه اصلی که اداره پست قبلش اورد و سه ماه غیبت توش نوشته؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکرررررررررررررر
اموزشی توی ارتش 02 تهران تا ساعت چنده؟؟؟؟؟؟؟یعنی تا ساعت چند باید اموزش ببینیم و بعدش ازاد باشیم؟؟؟؟؟؟نیرویس انتظامی که از صبح تا اذان مغرب و اعشا بود..ارتش چجوریه؟؟؟؟؟
مدارک برابر اصل شده خودت و پدر و مادرت رو نمیدونم برای چی لازمه؟!نقل قول:
نقل قول:
طبق گفته ی دوستان همون المثنی رو ببر
مشکلی نیست