کسی تست کرده می شه 2 نفر با یه اکانت وصل بشن ؟
ممنون
Printable View
کسی تست کرده می شه 2 نفر با یه اکانت وصل بشن ؟
ممنون
این امکان وجود داره اما به صورت همزمان نمیشه...نقل قول:
منظورت از دو نفر با یک اکانت چیه؟
در تالار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی از پیمانکار های ایرانسل درباره به روز رسانی وایمکس این طور جواب داده:
همه راک های وایمکس در 35 شهر به lte/wimax تبدیل شدند. برنامه ما این است که اگه اهواز کارش راه بیافته بتوانیم تا اخر سال یا اوایل سال 94 سیستم را به روز کنیم.
سوال دوم:مودم های فعلی وایمکس پشتیبانی td.lte رو دارن یا عوض میکنن ؟! قیمتش مثل وایمکسه یا گرونتر ؟
باید عوض کرد ولی میشه با این مودم هم کار راه بیافته فقط کافی است نرخ فرکانسی روی فرکانس فعلی ست بشود. ولی برای هرچه بهتر شدن سرعت باید مودم های جدید سازگار با 4g استفاده کرد. قینت پایه 300 به بالا است. خیر گران تر خواهدبود. شرکت به اندازه کافی روی وایمکس امسال بودجه گذاشته است.
مودم مخصوص 4g wimax است که از 300 شروع میشود تا 800 تومن به پول ایران. مدل 300 تومنی فلش است که سیم کارت هم میخورد هم 4g معمولی هم lte وایمکس
توجه کردین 300 به بالا انگار ما مشتری ها مسخره شدیم برای پر کردن جیب ایرانسل باید دوشیده بشیم هر چند سال:n34:
بعد دیگه این بحث مربوط نمیشه به وایمکس کلا ایرانسل داره وایمکس و جمع میکنه و LTE را جایگزین میکنه حالا به هر شکلی فقط این مودم های بی ارزش وایمکس باید روی دست مردم بمونه...نقل قول:
2 مگ پایه اصفهان
دیگه اصلا سایت speedtest باز نمیشه که بخوام تست سرعت بزارم ببینید افتضاحیشو .ADSL هم که به ما نمیدن
:n34::n24::n34::n24::n34::n24::n34::n24::n34::n24: :n34::n24::n34::n24::n34::n24::n34::n24::n34::n24: :n34::n24::n34::n24::n34::n24::n34:
دوستان اگه خبری ازم نشد یه وقت فکر نکنید سرعت خوب شده ها کلا قطع شده:n28:
اصفهان 2سالی میشه که داغونه ... چرا به شما ADSL نمیدن؟نقل قول:
اون سوال دوم من پرسیدم .خواهش میکنم دوستان به همه فک و فامیل آشناها بگن سمت وایمکس ایرانسا نیایید. داره میره سمت lte ولی هنوز مودم قدیمی رو میفروشن با قیمت 200 تومن!!!! بعد سرعتش داغونه داغونه .حتی مجبور شدن هم نگیرین! مودم رو دستشون میمونه .تازه اگر مودم عوض کن 200 تومنم سر باید بدیم تعرفه هاشم گرونتر از این میشه که هیچ ارزشی نداره
سلام،کسی میدونه واسه اینکه طرح تعرفه وایمکس ایرانسل از 128به بالا ارتقا پیدا کنه باید چکار کرد؟
الان توی حساب کنترل اینترنتی فقط 128 داره
دانشجو هستم
سلام،کسی میدونه واسه اینکه طرح تعرفه وایمکس ایرانسل از 128به بالا ارتقا پیدا کنه باید چکار کرد؟
الان توی حساب کنترل اینترنتی فقط 128 داره
دانشجو هستم
سلام .نقل قول:
یک معرفی نامه از دانشگاه میگیرید که داخل آن حتماً نوشته شده باشه تا چه سرعتی یا کدام طرح را میخواهید (شناسه وایمکس حتماً روی معرفی نامه نوشته شده باشه) . بعد معرفی نامه را برای ایرانسل فکس میکنید ، تلفنی هم پیگیری کنید . اگر تایید بشه در دوره بعد پهنای باندتان ارتقاء پیدا میکند . این کاری بود که من انجامش دادم .
سلام
دوستان من امکان دریافت ای دی اس ال ندارم میخام وایمکس بگیرم
مبین نت که مودم هاش خیلی گرونه نظرم رویه ایرانسله ازتون میخام که بدون تعصب نظرتون رو بهم بگید و بگید که ارزش خرید داره یا نه
در کل یه راهنمایی جامع ازتون میخام
در ضمن کرج هستم
ممنون
ولی فکر کنم حداقل یکی دو سال وایمکس رو ادامه بدن. چون هنوز که هنوزه جشنواره میذاره و برای خریداران جدید طرح تشویقیداره
درود بر شما...نقل قول:
اگر امکان دریافت ای دی اس ال ندارید اصلا سراغ وایمکس نیاید به هیچ عنوان ارزش نداره و کیفیت از حد انتظار بالا تر هست صفحات هات قبل و خودم و دوستان دیگر هم به این موضوع اشاره کرده اند بهتره از اینترنت بی سیم استفاده کنید... البته اگر دو سال پیش این سوال را میپرسیدید میگفتم ایرانسل اما الان هیچکدام را پیشنهاد نمیکنم.
سلامنقل قول:
عزیز ببینید اولا که وایمکس و اینا سرعت هاشون قانونی هست
یعنی اگه سرعت 128 بگیرید شما سرعت دانلودتون 16 کیلوبایت هست
و اینکه سرعت و کیفیتش همش بر میگرده به منطقه خودتون
من خودم هم کرج هستم خداروشکر وضعیت منطقه خوبه و مشکلی ندارم از لحاظ قطعی و سرعت
و یه مورد دیگه اونم اینه که چند وقته که خط مشی مصرف صحیح گذاشتن برای طرح هاشون
یعنی سرعت 2 مگ اگه بگیرید حدودا 100 گیگ میتونید دانلود کنید
و دیگه نامحدود واقعی هم نیست
اینا مواردی بود که باید قبل از خرید بهشون توجه کنید
حالا دیگه میل خودتونه
برای سرعتهای 512 این مورد خط مشی ظاهراً هنوز اعمال نشده .نقل قول:
نقل قول:
داداش اگر الان از ایرانسل مودم بگیری چند ماه دیگه باید دوباره مودم بگیری چون اون موقع دکل های ایرانسل به روز می شن همین الان مودم من رو دستم باد کرده و برای نسل جدید وایمکس اینده بدردنمی خوره
با سلام.من وایمکس ایرانسل دارم طرح یک ساله.امروز رفتم 5 گیگ شارژ کردم.حالا که تو حسابم نگا میکنم می بینم به ترافیک بسته افزایشی مدت دار اضافه شده و تاریخ انقضاشم یک ماه دیگه س در صورتی که من فکر کردم تا پایان طرح یک سالم می تونم استفاده ش کنم...حالا سوالم اینه راهی هست بشه اینطوری شارژ کرد?یا مجبورم همیشه یه ماه یه ماه شارژ کنم?اگه این 5 گیگو توی یه ماه استفاده نکنم آیا می سوزه? راستی هنوزم دانلود شبانه داره?
بله عطا جاننقل قول:
منم برای همین سرعت 2 مگ رو گفتم
چون با سرعت های بالا مثل 1 مگ و 2 مگ خیلی میشه دانلود کرد
ولی خب مسلما با سرعت هایی مثل 128 و 256 و 512 وقتی سرعت ها قانونی هست در ماه خیلی نمیشه دانلود کرد
خب حداقل یکی که می دونه ج بده ...کسی طرح یک ساله نداره اینجا؟چه جوری شارژ می کنید؟ماهانه؟
طرح یکساله شما همون اول پول کل یکسال رو پرداخت میکنید و اگر حجمتون تموم بشه تا پایان یکسال نمیتونید تغییر تعرفه بدید و مجبورید بسته افزایشی بگیرید که بابت هر گیگ حدود نه هزار تومن باید پرداخت کنید. کلا طرح های بلند مدت اون هم وایمکس اصلا جالب نیست . آدم از کیفیت فردای اینترنتش خبر نداره دیگه چه برسه به یکسال
دوست عزیز اصلا طرح یکساله خریداری نکنید اگر از وایمکس استفاده میکنید که هیچی اما اگر قراره تازه کاربر وایمکس بشوید اصلا اینکار را انجام ندید...طرح های بلند مدت هم به این شکل هست یا شما شارژ خودت را تقسیم بر 12ماه میکنید یا همه حجم را یکجا دریافت میکنید.نقل قول:
سلام دوستان میخواستم از مودم اوت دور مبین نت برای ایرانسل استفاده کنم چون بنظر میاد قدرت سیگنالش از مبین نت تو محله ما بیشتره. با پشتیبانی صحبت کردم گفت مودم های اوت دور مبین نت نمیشه اما داخلی ها میشه. اما شنیده بودم که میشه تبدیل کرد. کسی تجربه ای داشته. ممنون. اگر آدرس نمایندگی اهواز هم دارید که بتونه انجام بده بهتر.
دوستان وایمکس هنوز شبانه رایگان داره؟ 128 یک به یک، چه سرعتیه؟
بله از ساعت دو شب تا هشت صبح رایگانه. ۱۲۸ یک به یک همون سرعته یک مگه که بستگی به منطقتون داره که چطور باشه. من توی خوزستان این طرح رو دارم دانلودم بین هفتاد تا نود کیلوبایته اما ساعت چهار صبح تا هشت صبح روی صد کیلوبایت ثابت میمونه و راحت دو تا فیلم هفتصد مگی میتونم دانلود کنم
دوستان اصفهانی سرعت لود سایت ها برای شما تغییر نکرده؟ الان 4 روزه تمام سایت ها مثل ADSL باز میشن...
با ست کردن دی ان اس 8.8.8.8 و 8.8.4.4 در مودم سرعت لودبنگ عالی میشه.
128 1ب1 شبانه سرعتش 128 تاس یا 256؟
بستگی به منطقتون داره اما فکر کنم نهایتش ۱۲۸ باشه. مال من شبانه روی صد کیلوبایته
یه توضیح میدین یعنی باید چکار کنیم؟نقل قول:
Vidav و بقیه دوستانی ک 128 یک به یک دارید، شبی چثد گیگ میگیره؟ لینک داخلی چطور؟
اگر از ساعت دو شب بذارم تا هشت صبح حدود یک گیگ و هفتصد . اما توی شهری مثل شیراز بالای دو گیگ هم میشه دانلود کرد. مال منهم از بین چهار دکل موجود توی شهر به یه دکل دورتر باید وصل بشم تا این حجم رو بهم بده. سه تا دکل دیگه با اینکه نزدیکتر هستن و سسیگنالشون قویتره اما سرعتشون خوب نیست. همه چی بستگی به شهرتون و دکلی که بهش وصل میشید داره. من میدونم توی مشهد و شیراز کیفیت خوبی داره وقابل قبوله
من دو تا فیلم و یک سریال یک شب از سایت هستی دانلود . دانلود کردم شد یک گیگ و هفتصد مگ.
من که فقط از طرح 128 استفاده کردم به خاطر اینکه آپلودش مزخرف بود ( صدا ارسالی همیشه مشکل داشت اما دریافت عالی) گلا دیگه شارژ نکردم... سرعت ثابت 16 بود. مودم رو تبریز گرفتن اما من تهران استفاده میکنم. الان به خاطر دانلود شبانه میارزه از 3جی به وایمکس برگردم؟!
طرح ۱۲۸ ویژه خیلی خوبه .به نسبت تمام تعرفه های دیگه وایمکس واقعا به صرفه است. و فقط هم توی سه تا استان ارائه میشه. منم مودم رو از شیراز گرفتم ولی در خوزستان دارم استفاده میکنم .قیمتش ۲۴ هزارتومان برای پنج گیگه در صورتی که در خوزستان همین پنج گیگ رو با همین قیمت به عنوان ۱۲۸ عادی ارایه میدن که سرعتش همانطور که گفتید تا ۱۶ کیلوبایت میره .ولی ۱۲۸ ویژه در واقع یک مگه. من پیشنهاد میکنم استفاده کنید بالاخره حداقل یک گیگ دانلود رو خواهید داشت شبها .برای اطمینان از دوستان تهرانی که طرح یک مگ رو دارند هم بپرسید
مدل مودمتون چیه؟نقل قول:
مودم داخلی. Wixfmm
به ترتیب مراحل زیر انجام بدید و بعد مودم خاموش و روشن کنید.نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من 128 1 به 1 دارم تا 250 کیلو دانلود میگیرم.نقل قول:
به منطقه خیلی بستگی داره
تهرانی؟.....
بچه ها میخوام واسه گیم نت wifi رایگان بزارم
کسی از سرویس 128 نامحدود استفاده میکنه؟
چطوریه سرعت اینا؟منطقه خوبه چون خودم 128 یک به یک دارم بد نیست