دیشب تا الان واسه من قطع بود...مسخره...تازه یارو می گفت پهنای باندمونو 2 برابر کردیم!
Printable View
دیشب تا الان واسه من قطع بود...مسخره...تازه یارو می گفت پهنای باندمونو 2 برابر کردیم!
من دیشب مشکل نداشتم ولی صبح تا حالا هی قطع و وصل میشه:41:نقل قول:
1 گیگ اضافه کردن دیگه قطعی هاشون رو هم زیاد کردن!!!!!!!!!!!
دیشب خوب بود من قطعی نداشتم 1377 مگ گرفتم...
آقا اگر کسی که از شاتل اینترنت داره مثلا 128 و بعد بخواد با یوزر نیم و پسورد من که 512 هست وارد بشه چی میشه؟
اصلا کسی میتونه به جز من از یوزر و پسورد من استفاده کنه؟
من یه بار یوزر و پسورد خودم رو یه جای دیگه که شاتل استفاده میکرد, وارد کردم گفت اشتباهه. واقعا همینطوریه؟ یا اون موقع قاتی کرده بوده؟
بعد هم میشه بگید شاتل شبکه داخلی بین کسانی که از اینترنتش استفاده میکنن نداره؟ آخه صبانت یه همچین چیزی داشت. جالب بود.
سلام دوستان
سرعت من خیلی نوسان داره دلیلش چیا میتونه باشه؟؟؟(بین 10 تا 30 هی بالا پایین میره سر من که گیج رفت)
در مورد اولی بگم که نه نمیشهنقل قول:
منظورتون از شبکه داخلی چیه؟؟؟؟
خوب بزنیم به تخته 2 شبی میشه که اوضاع رو از 1 به بعد درست کردن
و من که معمولا از 1 تا 4 اوناع و اقسام تست ها رو میگیرم از انواع دانلود ها با حجم ها و Server ها و upload center های مختلف
کاملا راضی کننده بود
برای مثال دیشبک چند تا لینک داشتم سر جمع 400 مگ که تو 65 دقیقه دانلود شد
و سرعت گاها تا 90 هم میرفت
یکی به سوال من جوا بده خب نمیدونید چرا اینقد نوسان داره؟
اگه مشکل فقط شبها نوسان داشته باشه احتمالا به خاطر شلوغ بودن مرکز شماست!نقل قول:
اگه هم شب و روز باشه میتونه به خاطر شلوغ بودن مرکز یا نویز روی خط شما باشه!
البته به این شرط که سرور لینک دانلودت مشکلی نداشته باشه!
سرعتش همون سرعتی هست که روی خطش بسته شده! 128 هست!نقل قول:
بله!
نه میشه استفاده کرد! البته به شرطی که در زمان کانکت شدن کسی با اون اکانت کانکت نباشه! اگه کسی با اون اکانت کانکت باشه برای شما ارور 691 میده و میگه یوزر نیم و پسورد اشتباه هست!
اطلاع ندارم!
منظورش از 3 گیگ 13900 بخرم یعنی این که دوره جدید بزنن براش به جای اینکه ا گیگ بخره 9 تومان!نقل قول:
سلام دوستان بین صبانت و شاتل شبانه کدوم سرعتش بالاتره؟ تو مشهد
یاهو مسنجر قیلتر شد
زیاد سعی کننقل قول:
من تونستم !
پس یاد ما هم بده!:38:نقل قول:
نقل قول:
با پروکسی؟؟؟؟؟؟
توی قسمت Connection Preferences برو و Connection را بگذار روی حالت Connect Via a Proxy Server HTTP Proxy درست میشه!نقل قول:
Messenger>> Connection Preferences >>Connect Via a Proxy Server>>HTTP Proxy
دوستان چرا از سایت تو امضای من استفاده نمیکنین!؟
نقل قول:
خداوکیلی من که جرات نمیکنم از چیز پی ان مجانی استفاده کنم(سلام گرگ بی طمعه به نظرتون؟)
البته اگه برا خودتونه نظرم فرق میکنه ها!!!:31:
هر کی یه S O C K پیدا کرد بزاره اینجا ما هم استف کنیم
چرا Yahoo Messenger کار نمیکنه ؟ یکی یه راه حل بده !
از IP ه . یه بار مودمو خاموش روشن کن درست میشه . مله منم الان اینجور بودنقل قول:
به خاطر 13 ابان هست!:31::27:نقل قول:
توی قسمت Connection Preferences برو و Connection را بگذار روی حالت Connect Via a Proxy Server HTTP Proxy درست میشه!
Messenger>> Connection Preferences >>Connect Via a Proxy Server>>HTTP Proxy
انجام دادم ولی هنوز وصل نمیشه !نقل قول:
اهريمن جان تو از چيز ميز شيكون استفاده ميكني فكر ميكني بذارن روي اين گزينه مشكل حل ميشه ولي نه اينطور نيست اون مال زماني هست كه مثلاً يه برنامه چيز ميز شيكون به اينترنت اكسپلورر چيزروكسي داده باشه و وقتي ياهو مسنجرتون رو بذارين رو اون گزينه اون مستقيم از چيزروكسي اينترنت اكسپلورر استفاده ميكنه پس در حالت عادي كه هيچ چيزروكسي روي اينترنت اكسپلورر نيست تأثيري نداره و چيز نميشه! :31:نقل قول:
در بعضی از مواقع میشه من هم قبلنا همین کارو میکردم اما لان جواب نمیدهنقل قول:
نقل قول:
دمت گرم, راه افتاد :biggrin:
تکراری........................
آقا الان یه چیز مسخره دیدم که بد رفته رو اعصابم. فک کنم شاتل فایلهای با پسوند avi رو اجازه DL نمیده. میخواستم ببینم مال شمام اینجوریه ؟
مثلا اینا رو :
کد:http://server3.takmovie.ir/1388-07-13/Kaminey%20(2009)(www.topmovie.ir)(CD1).avi
آقا کسی تست نکرد، بد رقم گیرم ...کد:http://server1.takmovie.ir/1388-07-29/Skjult%20(2009)(www.topmovie.ir).avi
از دیروز کار نمیکنه حتی وی p ن هم از کار افتاده. البته یاهو مسنجر با تنظیماتی که دوستان فرمودند مشکلی نداره.
همینجوری دان نشد، با پـروکسی دان شد.نقل قول:
حالا رپیدشیر چرا بالا نمیات ؟ (قسمته پریمیومش)
همه مشکلات بخاطر 13 آبانه همه چیز دوباره درست میشه اینترنت من تقریباً 1 ساعت قطع بود....
پهنای باند مربوط به مسنجر رو کم کردننقل قول:
بعضی ها می تونن برن بعضیها نه
بابا این شاتل چرا اینطوریه ؟؟؟ من شبا چیزی در حدود 500 بیت سرعت دارم ( حتی گوگل رو هم به زور باز میکنه ) تازه اگه بتونم کانکت بشم
خب شبها همون وقت که مشکل دارین با پشتیبانی تهران تماس بگیریدنقل قول:
یا تو پنل کاربریتون تو قسمت "گزارش مشکلات" یه گزارش بدین:46:
میگم یارو اومد تنظیمات اکانت و این چیزا رو انجام داد و نه توضیحی نه هیچی گذاشت رفت
اگه ویندوز رو عوض کنم، تنظیمات خاصی باید انجام بدم؟
اکانت رو چجوری باید درست کنم؟
تو سایت هم چیزی ندیدم
تنظیمات روی خود مودم صورت گرفته. حتی ویندوز هم عوض کنی بدون هیچ تنظیمی وارد اینترنت میشی.(البته باید درایور کارت شبکه بعد از نصب ویندوز جدید را نصب کنی).نقل قول:
میگم خدایا چرا دیشب هر چی زور زدم که از سایت خودم فایلی رو دانلود کنم نتونستم. یه فایل AVI بود که حجمش 700 مگابایت بود. گفتم حتما اینترنت قاتی کرده رفتم پسوندش رو تغییر دادم به RAR. دیدم حالا دانلودش شروع شد ولی فقط و فقط از 1 پورت دانلود میکرد (البته خودش 2 تا پورت رو نشون میداد ولی فقط از یکی دانلود میکرد).
دوباره رفتم کلا اسمش رو به یه چیز دیگه تغییر دادم باز هم فایده نداشت. متوجه شدم هر چی که هست نمیذاره حجم بالای 600 مگابایت رو دانلود کنیم.
الان هم که شما میگید برای 13 آبان هست تازه برام جا افتاد.
من یه مشکلی دارم ، دی وی دی که میذارم توی دی وی دی رام دیگه وصل نمیشه adsl !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ارور یوزر و pass میده !
کسی همچین مشکلی براش پیش میاد ؟
بعد دقیقا همون موقع که دی وی دی رو در بیارم وصل میشه! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من رو که طرف میشناسه سر این مسالهنقل قول:
چون هر شب تو اون ساعت منتظر منه که بیام و طبق معمول گزارش بدم :31:
دوستان پس این قضیه avi که امروز اعصاب منو داغون کرد برای شمام هست دیگه ؟
پس احتمال میدین فردا، پس فردا OK شه ؟