---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
Printable View
---------- Post added at 01:46 PM ---------- Previous post was at 01:43 PM ----------
سلام دوست عزیزنقل قول:
ممنون:40:
من رفتم تو همون قسمتی که گفتید اون زمانی که قطع شده رو زده Port-Error حالا این چیه ؟
پینگتون به 4.2.2.4 یه مقدار بالاستنقل قول:
واسه منو که نپرسیدن و قطع کردننقل قول:
الان البرز دارم و مزخرفترین ISP رشته
بچه ها به نظرتون جمع کنم برم شاتل بگیرم خوبه؟
شاتل ؟؟؟
یه سر بر تو تاپیکش ....
بعد از چند وقت؟نقل قول:
پ.ن:
میخوام واسه داداشم از اندیشه ADSL بگیرم که فقط خطش رانژه بشه! خودم که سرویسم رو شارژ میکنم داداشم هم بتونه از خونه خودش(البته زمانایی که من On نیستم!) از یورز و پسورد من استفاده کنه و کانکت بشه! چون ممکنه هفته ای یه بار یا ده روز یه بار بره اینترنت نمی ارزه شارژ کنه حسابشو همیشه...
فقط هر چند وقت یه بار(بستگی داره چند وقت به چند وقت قطع کنن) سرویس داداشم هم شارژ کنم که خط از رانژه خارج نشه!
امکانش هست؟
یه راهنمایی جامع کنید ما رو لطفا!
آبرار قربان....:11:
من یه ماه و نصف نتمو شارژ نکردم که زدن دخلشو آوردن:31:نقل قول:
---------- Post added at 11:00 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------
داداش تو چی پیشنهاد میکنی؟نقل قول:
من میخوام سرعت دانلودم مناسب باشه
من البرز 1مگابیت داشتم که شبا خراب میشه و سرعتم کم میشه ولی صبح خوبه ولی چه فایده همیشه نمیتونم ترافیک بخرم که یکم باید رایگان کار کنم
شاتل هم که بعضیا خوب تعریف نمیکنن
الان پارس آنلاین که از 256 به اونور هیچی نمیده حتی با کارت دانشجویی
مونده اندیشه سبز خزر که اونم شنیدم 1مگابیت که میشه 128 کیلو بایت سرعت دانلود داره و پهنای باندی بالا نبرده که آدم درست حسابی دانلود کنه شبا سرعتش نمیدونید چنده؟
یه راهنمایی بکنید خدایی لازم دارم :31:
برو اندیشه بگو
البته هزینه نگه داری پورت ،ماهیانه 10 تومانه
بهتره که 128 ، 1گیگ براش بگیری
نقل قول:
فک کنم اون 10 تومن رو وقتی میگیرن که خودت ازشون بخوای که سرویستو قطع نکنن...
بچه ها میگفتن اگه تا 2-3 ماه هم شارژ نکنی سرویسو قطع نمیکنن!!!
حالا ما بهشون چیزی نمیگیم که چه برنامه ای داریم(که 10 تومن رو ندیم) و هر 2 ماه یه بار هم سرویس داداشمو شارژ میکنیم(که قطع نشه)
اینی که گفتم امکانش هست؟!
آبرار قربان... :10:
آبرار جان فکر نکنم چنین امکانی داشته باشهنقل قول:
چون اندیشه چیزی به نام اجاره پورت نداره که بخواد بدون سرویس پورت رو در اختیارت قرار بده
به نظر من یه کار دیگه بکن
دوتا پورت داری ، هر ماه یکیشون رو شارژ کن. یه ماه این ، یه ماه اون یکی
اینطوری هیچکدوم هم جمع آوری نمیشه
خواهشنقل قول:
آقا Port-Error دو تا حالت داره. اگه مودمت رو حالت PPPoE باشه مودم رو خاموش کنی توی لاگت Port-Error می زنه.
اما حالت دیگه ای که من فکر می کنم مشکل شما باشه اینه که وضعیت خط تلفنت خوب نیست. یعنی نویز روش بالاست
در این حالت هم Port-Error می گیری و DC می شی. برای اینکه مطمئن شی، هم می تونی زنگ بزنی شرکت برات SNR و
Attenuation رو چک کنن و هم خودت می تونی بری تو کانفیگ مودمت و این مقادیر رو ببینی که باید تو یه حد استانداردی باشه
وگرنه قطعیت زیاد می شه.
اطلاعات بیشترو از اینجا می تونی بگیری.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم بخون جالبه:
دوستان کیفیت ADSL البرز بهتره یا اندیشه؟
100% البرزنقل قول:
فقط بدیش اینه که شبا ساعت 1 و ساعت 6 دیسی می کنه که البته دوباره وصل میشه اتوماتیک :31:
رو چه حسابی میگی البرز.اندیشه واسه خط 7 تو روز برای سرویس 128 سرعت 110-120 میده.آیا البرز هم اینطوری سرویس میده؟نقل قول:
نقل قول:کی میگه البرز خوبه؟نقل قول:
من الان دو ماهه دارم سرعتم تو ماه اول به 5 کیلو بایت در ثانیه میرسید(تعرفه 1مگابیت)
ماه دوم پورتمو اشتباهی بستن سه هفته کامل نت نداشتم و دو بار کارشناسش اومد دید و میخواستن زور کنن که مشکل از سیم تلفن مائه
در صورتی که خودشون مشکل داشتن و وقتی وصل کردن منو به جای سه هفته تاوان 8 روز بهم دادن
بهترین همین اندیشست چون پهنای باندش رو راحت بین مردم گیلان پخش میکنه و خیالت جمعه که دیتاشم فقط واسه همینجائه
من قبل این اندیشه بودم تو 1 سالی که اندیشه بودم 2 یا 3 بار بیشتر مشکل واسم پیش نیومد ولی البرز تو دو ماه کلی مشکل واسم پیش اومد دوباره میخوام جمع کنم برم اندیشه:20:
امروز اسپید کلا افتاده بود. نه مسنجر باز میشد. نه پینگ تو بازی قابل تحمل بود. خیلی از لینکهای مستقیم دانلود کار نمیکردن و خلاصه همه چی افتضاح بود که یهو من زنگ زدم اندیشه و خانمه یه جمله گفت.. "ما مشکلی نداریم اختلال سراسریه".. و اینجا بود که من شرمنده شدم که چرا اینقدر به اینترنت نازنین ایران تهمت زدم. بابا من که مشکلی نداشتم. یعنی نه سرعت پایین بود نه پینگ افتضاح بود. فقط یه جمله ی اون خانمه لازم بود. اونو که گفت یعنی مشکل رفع شد.. ببینید چقدر بخش پشتیبانی ما مهربونو گوگولی هستن. سریع از سر خودشون رفع میکنن ...... ها. عجب .............. خوردیم تو این کشور به دنیا اومدییییییییییییییم.. (خودمو عرض میکنما)
بزنم به تخته از روز یکشنبه بعدازظهر تا الان که دارم یه کله دانلود میکنم فقط امروز صبح از ساعت 3 تا 5 و نیم ، پینگ و سرعت افتضاح بود و در بقیه ی زمانها مشکلی نداشت.خودم که دارم شاخ در میارم .:18:نقل قول:
256 نامحدود گیلانت - منطقه 4
امروز زنگ زدم اندیشه می گم می خوان تغییر سرویس از نامحدود به محدود تغییر بدم بهشون می گم با تغییر سرویس سرعت ما هم تغییر می کنه؟ می گه نه فرق خاصی نداره میگم خط رو روی چند مگ بستید می گه مثل همون نامحدود
شما 1 ماه واستادی بعد مشکلتو مطرح کردی؟ :13:نقل قول:
بنده که راضیم
مثل اندیشه روزی 5 6 بار دیسکانکت نمیشم
سرعتشون هم خوبه (حداقل برای من)
128 نامحدود مرکز 3
سلام این چه کاریه اندیشه کرده مال شمام اینجوریه ؟
128 بینهایتم از7 صبح تا 1 شب 30 کیلو دانلود میکنه
اما به محض 1 شدن شب سرعتم میاد رو 16 تا 7 صبح
دانلود محدود 128 گرفتم صبحا سرعتم 130 بو ولی از یک شب که دانلود مجانی میشه سرعتم از 15 بالاتر نمیره !!!!!!!!!
باز تعییر روش داده
دیگه اینجوری میمونه ؟
شاتل هم همین کار رو کرده
سلام دوستان
به مناسبت 22 بهمن میل یاهو و جیمیل باز نمیشن! فیسبوک هم فقط صفحه اولش میاد، لاگین نمیشه کرد! مثل اینکه پروتکل https رو هم کلا بستن.
---------- Post added at 03:07 AM ---------- Previous post was at 03:03 AM ----------
الان نزدیک 1 هفته ست که اینجوری شده. کاری هم نمیشه کرد، جز اینکه دعا کنیم لااقل تو روز سرعت رو همون 30 بمونه...نقل قول:
چون تو کشور ما اینترنت با کیفیت بالاتر از این اختراع نشده هنوز (از این جهت عرض میکنم که ما قراره خود کفا بشیم و حتی چرخ و برق و تلفن رو هم قراره از اول خودمون برای اثبات خود کفاییمون اختراع کنیم) مسئولین ملت رو ندید بدید فرض کردن و میگن اینا فکر میکنن اینترنت آخرش همینقدره.. پس بذار بزنیم تو سرشون.. بابا بیخ گوشمون تو ترکیه دارن صفا میکنن با اینترنت. ما اینجا واستادیم آمار اسپیدمونو که چه موقع رو 25 هست چه موقع 26 میدیم. هفت مرغ چاق را ... خورد.. ما هنوز اندر خم یک جوجه ایم.
میشه بگی سرعتت روزا و شبا چقدره.لطفا سرویستو هم بگونقل قول:
از دست رفتن پروتکل https رو خدمت همشریان عزیز تسلیت عرض میکنم :37:
دیگه نه وارد جیمیل و نه وارد یاهو نمیشه !! حتی با چیز پی ان!!
جیمیل هم بسته شده پس!؟نقل قول:
کلیه درگاه هایی که با پرتکول HTTPS هست بستن حتی بانک ها من حتی وارد پنل هاستتم نمیتونم بشم اون htpps
خوب شد دیروز رفتم حضوری شارژ کردم خطم رو وگر امروز انلاین نمی تونستم پرداخت کنم :دی
سوالات مربوط به آنتی ویروس را کجا باید بپرسیم؟ آیا قسمتی برای این موضوع در فروم وجود دارد؟
کلا با قطع پروتکل ssl ، یاهو میل و هات میل و جی میل رو از دست دادیم ..:2:
الان دو روزه که آی پی من عوض شده. قبلا که تو سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نگاه می کردم می نوشت رشت ولی الان می نویسه: آذربایجان شرقی ، میانه! این مشکل طبیعیه یا باید زنگ بزنم اندیشه بگم؟ کسی از دوستان اطلاعی داره که چرا عوض شده؟
یه چنتا راه کار تو این سایت گفته شده امیدوارم که بدردتون بخوره
پس برا اینه من نمیتونم به شاپینگ psn وارد بشم !!!!!!!
سلام
کسی میدونه قضیه این خبر چیه؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی از سال دیگه سرویس 1 مگ و2 مگ دیگه شب رایگان نیست؟
بابا من يه جاييم داره ميسوزه!
اشتباهى 20 هزار دادم واسه اينترنت ايرانسل كوفتى.
1 ماه 4.5 گيگ!در حاليكه با انديشه شبى 5 گيگ ميزدم.
با كامپيوتر افتضاست ولى با گوشى مث برق سايت باز ميكنه
جيميلم باز ميشه.
دلم واسه مسنجر تنگ شده :(
با چیز پی ان باز میشه همه چی
الان این جمله سوالی بود یا خبری ؟ من خودم از س*ا*ک*س استفاده می کنم ولی باز نمیشه . روشو بگی ممنون میشم .:10:نقل قول:
من آخرش نفهمیدم چرا اینقدر سانسور میکنید !نقل قول:
ساکس ، وی پی ان !
چیه مگه ؟؟!!!
عزیز من ما تو آمریکا زندگی نمیکنیم که.اینجا ایرانه و قوانین خودش رو داره.نقل قول:
الان این کلمات جزو کلماتی هستن که تو این کشور امام زمان خلاف محسوب میشن و موجب ف ی ل ت ر شدن سایت میشن.پس خواهشا رعایت کنین و خودتون پستتون رو ویرایش کنین.