اقایون دسته من خاموش شده هرچی میزنم به شارژ وقتی سیمو جدا میکنم خاموش میشه:n14:
Printable View
اقایون دسته من خاموش شده هرچی میزنم به شارژ وقتی سیمو جدا میکنم خاموش میشه:n14:
سلام. دانگل چیه ؟
یکبار کنترلر رو ریست کنید همه چی درست میشه احتمالا..........نقل قول:
پشت دسته یه سوراخ ریز هستش،سوزن رو فرو کنید اون تو و تا آخر ببرید،ریست میشه............
اگه درست نشد باید باز بشه که احتمال میدم از پلات هاش باشه..............
نقل قول:
یه وسیله اکترونیکی با یه برد کوچیک و یه درگاه USB که یه برنامه روش تعریف میشه تا روی یه سخت افزار مشخص یه کاری رو انجام بده...........
مثلا دانگل خدابیامرز TrueBlue زمانی که بازیهای فقط روی 3.55 اجرا میشدن یه کاری میکرد که بازیهایی که به فریمور بالاتر نیاز داشتن هم روی 3.55 اجرا بشن...................
سلام چجوری میشه با ps3 آنلاین بازی کرد؟اینترنت وای فای هم 2مگ هست:n13:
سلام.ps 4 كي رليز ميشه؟
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
بايد عضو psn بشينقل قول:
Sent from my iPhone 5 using Tapatalk
سلام
الآن رو ps3 fat 40gig من ورژن Rogero cfw 4.30 v2.5 نصبه .
multiMAN ver 04.20.00 FULL CEX (20130220).pkg رو الآن میخوام نصب کنم
بعدش USB.cBG رو میخام با هارد یک ترابایتی ntfs ام ست کنم
کار دیگه ای نباید بکنم؟ پکیج دیگه ای نباید نصب کنم؟
این کارو که بکنم دیگه راحت میتونم بازی کنم یا نه بازم گرفتاری داره ؟؟؟
آقا کسی جواب ما رو نمیده ؟؟؟؟:n03:
من یدونه دسته ایکسباکس سیمی دارم (یو اس بی) از تو کامپیوتر استفاده میکنم، میشه از تو PS3 استفاده کرد؟
نقل قول:
بله میشه،اما ممکنه بعضی از دکمه ها رو نشناسه یا جا به جا باشه کارائیشون،اما با آزمون و خطا درست میشه................
درود
یکی دریابه
بازی tomb raider اجرا میکنم کنسول هنگ میکنه
فرمویر 4.30 rogero رو دو تا ورژن تست کردم نشد الانم کردم ورژن 4.40 rogero بازم نشد
تیک های تنظیماتم زدم بازم نشد
تو این ورژن هستم دانگرید به 3.55 نرم افزاری دارم دیگه از xmb ?
این گیم تو ps نمیشه بازی کرد ؟
مرسی اگه کسی کمک کنه
دوستان یه ps3 40 گیگ + هارد 160 نسبتا تمیز رو عصر میبرم بفروشم. چه قیمتی (به مغازه) بدم ضرر نکنه؟ سه چهار ساعت دیگه میرم لطفا اگه اطلاع دارین جواب بدین ممنون.
کسی جواب نمی ده به ما کناه داریم:n28:نقل قول:
خیلی ساده
برو تو منوی setting بعد system setting بعد system information که گزینه یکی مونده به آخر میشه
البته یه ذره تو اسما شک دارم اما تو همین مایه ها بود.
لطفا راهنمایی کنید
می خواهم بازی را از روی هارد اکسترنال بریزم روی هارد خود کنسول!!
برید توی مولتی من،اونجا روی بازی مورد نظر دکمه مثلث بزنید.بعدش زده کپی.خیلی راحت کپی کنید.نقل قول:
سلام راهنمای میخواستم درباره خرید ps3.بهترین مدل تو بازار چیه؟قیمت به روز.کمکم کنید.عجله دارم.
بهترین مدل مسلما سوپر اسلیم هست،از لحاظ سخت افزاری و مهندسی داخلی بهتر از مدلای دیگش..........نقل قول:
اما اگه از نظر قیمتی نگاه کنیم همون اسلیم با ظرفیت های پایین معقول تر هستش............
از منبع کنسول ها و پخش کننده اونها توی شهر خودتون خرید کنید،نه از تک فروشی ها،اینطوری براتون ارزونتر درمیاد................
ممنون بخاطر کمک تون:n01:
با سلام
من بازیهای را از روی هارد اکسترنال کپی کردم رو هارد خود دستگاه الان میکردم تو دستکاه
پیدا نمی کنم
با تشکر از راهنمایی:n16:
آیا کنسول شما جیل بریک شده هستش ؟نقل قول:
اگر هست آیا Backup Manager روش نصب دارید ؟
فهرست بک آپ منیجیرها رو میتونید از اینجا ببینید : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من نمیدونم کدومشون بهتره چون دستگاه من دستکاری نشده هستش .
سلام
میخواستم بدونم مدل super slim بازیهای کپی رو جواب میده؟هارد اکسترنال وصل میشه ؟usb3 چطوره
سلام
خسته نباشید
من هر فایلی رو از قسمت ویدئو پاک میکنم خود ویدئو پاک میشه ولی باز تو قسمت system information میرم free space تغییر نمیکنه.حافظه خالی نمیشه
ممنون مشم راهنماییم کنیین
کنسول من 260gb
سلام
خسته نباشید
من هر فایلی رو از قسمت ویدئو پاک میکنم خود ویدئو پاک میشه ولی باز تو قسمت system information میرم free space تغییر نمیکنه.حافظه خالی نمیشه
ممنون مشم راهنماییم کنیین
کنسول من 260gb
سلام
آقایون من هارد کنسولم 300 گیگ هست الانم حدود 195 تاش خالیه می خوستم ببینم از کجا می تونم ببینم چی تو هارد کنسولم هست و چه جوری میشه
پاک کرد از رو هارد تنها اطلاعاتی که دارم اینه که میدونم از مولتی من میشه استفاده کرد در این زمینه ولی نمیدونم چه جوری لطفا اگه کسی میدونه همراه با عکس توضیح بده
ممنون:n16:
یعنی هیچ کس اطلاعی نداره؟؟!نقل قول:
دیگه تصویر نمیخواد!نقل قول:
از داخل multi man تو File manager برو همین!
بقیه راه هم که ماشالله مثل ویندوز درست کردن!:n02:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
فرض کنید میخواید بازیهای اینستال شده رو ببینید ، میرید روی شاخه بازی ها و فهرست بازیها میاد . روی هر کدوم مثلث رو که بزنید اطلاعات و میزان فضای اشغال شده توسطش رو نشون میده .نقل قول:
اگر کنسول جیل بریک شده هست میتونید از داخل بک آپ منیجرتون ببینید . بسته به اینکه چه بک آپ منیجری نصب روش کار فرق میکنه . ولی اصول و اساس و پایه یکیه .
با سلام
من می خوام ps3را از ورژن3.55 به4.30 ارتقا بدم باید چکار کنم
ممنون از شما
از این لینک استفاده کنید :نقل قول:
کد:http://goo.gl/54dww
درود....
فیکس 1.03 walking dead
telltale
fix version 1.03
ورزن 1.02 1.01 دارم اصل کاری ندارم 1.03
بچه ها کسی داره میشه ابلود کنه
5 تا سری ابیزود psn دارم ولی رو حالت دمو هست
کل نت سرچ کردم لینکی نیست:n14:
لینک آخرین نسخه مولتیمن فول رو می خواستم
نقل قول:
این آخرین و بهترین نسخه هستش که به صورت هوشمند مولتی من رو طبق فریمور دستگاه شما نصب میکنه :
کد:http://www.sendspace.com/file/uv1aes
متاسفانه لینک ق.یلتر هستش،اگه مشکلی با دانلود دارید بگید براتون مستقیمش کنم.............
سلام . من یه مقدار بازی رو هارد داخلی PS3 دارم.
چطوری باید خالیشون کنم تو هارد اکسترنال؟
سلام.
من یه هارد اکسترنال دارم با فرمت fat32 .مشکلی که دارم الان یه سری بازی هستند که فایلهاشون بیش از 4 گیگ هست.
بازی هارو دانلود کردم اما نمیتونم بازی کنم.چجوری میتونم انتقال بدم فایلهامو؟
ممنون.
باید با نرم افزار PS3splitter اون فایل بالای 4 گیگ رو به چند فایل کم حجم تر تبدیل کنی و بریزی تو هارد و توی مولتی من خودش فایل هارو Join میکنه ...نقل قول:
بوسیله ی یک فایل منیجر وارد پوشه ی GAMEZ هستن و معمولا با ID مخصوص بازی یا اسم خود بازی میتونی ببینیشون ...نقل قول:
Multiman فایل منجر نداره؟ اگه نداره و باید نصب کنم بهترین فایل منجر چیه و چطوری نصب کنم؟
ببخشید زیاد می پرسم.
الآن دو ساله PS3 دارم اما اونقدر باش کار نکردم که همه چیزش یادم رفته:n03:
نقل قول:................نقل قول:
ممنون می شم مستقیم کنیننقل قول:
ضمنا مولتی من رو چرا نمی شه از رو دستگاه آپ کرد؟
سلام دوست عزیزنقل قول:
اینم از آخرین ورژن مولتیمن
براتون تو mediafire آپلود کردم
این ورژن مولتیمن تمام بازیهایی که به ورژن 4.40 و 4.41 احتیاج دارند رو ساپورت میکنه.این فایل یه پکیج کامل هستش.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.